Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לידידה טובה שלי יש ניסאן אלמרה פרפקט(1800) שנכנסה לטיפול 150000. במוסך אמרו לה שצריך להחליף חיישן אוויר (ליד הפילטר אוויר) בעלות של 4500 שקל. אני זקוק למידע: האם זה נשמה הגיוני ואכן מוקרת בעיה כזאת? האם המחיר סביר? האם יש אלטרנטיבה?

תודה.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

האם היא סובלת מקרטועים, ירידות, עליות בסיבובי המנוע ?

התופעה מוכרת אם כי היא די נדירה.

מה שכן, הגזימו מאוד במחיר וחיישן חדש מקורי לא אמור לעבור את ה-3000 ש"ח.

אלטרנטיבה יש. קודם כל לקבל חוות דעת שניה ואפילו שלישית - חובה !

אם אכן החיישן תקול, לנסות לבדוק אופציה של קניה מפירוק מרכב דומה שעבר תאונה והושבת בטרם עת.

פורסם

תודה

בכל מקרה, אם החיישן אכן מקולקל אז אין אפשרות לתקן אותו, רק להחליף?

ומה יקרה אם פשוט לא נתקן אותו, זה חשוב?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

כן, יש בעיה כזו,

העניין, שכאשר החלק הזה תקול, בעל הרכב אמור להרגיש זיוף במנוע, רעידות בסרק, צריכת דלק מוגברת. לא ציינת האם היא התלוננה על בעיות כאלה.

אם יתברר שאכן צריך להחליף את החלק האמור, יש למיטב זכרוני, למצוא כאלה חליפיים וטובים. כדאי לבדוק לעומק את האפשרות הזו. יתכן ול BOSCH , יש חלק שמתאים. בדוק עם "לדיקו".

המתן לתשובות של בעלי מקצוע, שאולי יודעים בדיוק והיכן ניתן להשיג חלק חדש חליפי, איכותי, ככל שניתן.

לחילופין, ניתן לנסות להשיג משומש מפירוקיות, רק לוודא מס' מקט זהה, ותשלום כאשר מוכח שהחלק תקין, או אחריות בכתב, ממקום איכותי שיחליף את החלק באם יתברר שאינו תקין, לחילופין, אם לא יהיה לו חלק נוסף במלאי, יחזיר את הכסף ששולם ומייד.

קנייה מפירוקיות של חלק אלקטרוני, עלול להיות מסוכן, קח זאת בחשבון, לאור התיאור שרשמתי בפסקה האחרונה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מאמין שהחיישן הוא של חברת בוש או דנסו ועם מספר קטלוגי או ניתן להזמין אותו בוודאות מארה"ב - דרך EBay ולחסוך לפי

דעתי המון כסף .

חיישן לניסן שעולה כ- 4,000 ש"ח ? , נשמע הזוי משהו .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הייתה לי אותה בעיה,

הסימנים שהופיעו אצלי היו קרטועים והרכב היה נכבה, עשן שחור מהאגזוז ואף צריכת דלק גבוה מהרגיל.

צריך להחליף את החיישן ולי זה עלה 2500 ש"ח אם זכור לי נכון אבל בטוח לא יותר מ 2800ש"ח לפני ארבעה חודשים במוסך ניסידן (מורשה ניסאן) באזור התעשייה הישן של נתניה.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

בבעלותי ניסן אלמרה שנת99 ידנית

וגם לי יש בעיות עם חיישני האויור למינהם פניתי לקרסו לנותרתי עם פה פעור כאשר

הפקידה אמרה לי את המחיר של5700 שח לפני מעמ פשוט עמדתי שם ולא ידעתי אם לפתוח בריצה החוצה או לבכות.

מיד בררתי בפירוקיה בכפרים ליד עכו ומצאתי במחיר 300 שח

תשווה בהבדלים .%

פורסם

מה זה המחירים האלו ריבונו של עולם?!

מישהו מוכן להסביר לי ממש עשויים החיישנים הקטנטנים האלו שנראים כמו חתיכת זבל שצריך לשלם עליהם אלפי שקלים?!

אצלי באיביזה הייתה בעיה של חיישן חמצן,לא יודע עד כמה הוא שונה מחיישן אוויר ולא בא לי לדעת לפי התיאורים פה,אבל רצו עליו 800 שקל חדש וקניתי משומש ב200 שקל ויצאתי מבסוט.הרכב סבל מקירטועים וצריכת דלק גבוהה מהרגיל.

פורסם

אני לא מבין מה אתם מתפלאים

מכוניות רנו או ניסן לא כ"כ גרועות.

ניסאן לא נופלת באמינותה ,ממאזדה או טיוטה!

אז למה לניסאן ובטח לרנו אין "שוק"?

למה אנשים מעדיפים לקנות מאזדה או טויוטה?

הכל בגלל מחירי השחיטה במוסכי קרסו!

5700 לחיישן כזה -אין מילים לתאר זאת חוץ משחיטה.

ויש דוגמאות רבות ונוספות-שבהם נדרש הלקוח המסכן להעביר את חשבון הבנק שלו לרשות קרסו.

זו הסיבה שגם אם אני חובב מאוד את המותג ניסאן (לא רנו)

לעולם לא אקנה רכב כזה-מעדיף- אם צריך -לתקן מאזדה בשליש מחיר!

ועכשיו הם מספרים סיפורים על פינות ליטוף לציריות-לא מאמין להם!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

שלום לכולם

החלק שקניתי בפירוקיה התברר לי אחרי שהרכבתי אותו שגם הוא כבר עשה את שלו

והבעיה שלו היתה כמעט אותו הדבר כמו החלק שלי ככה שיש סיכון בקניה מפירוקיה

וגם אין אחריות אצל אף אחד מהם

הם מסמנים ואומרים אם הוא לא תקין תחזיר ותקבל את הכסף בחזרה(לפחות זה),

אבל מפסידים כסף על הנסיעות טלפונים ועבודה .

היום אני נוסעה עם חלק לא תקין .

אם מישהו מכיר מקום אמין שאפשר למצוא בו חיישן אויר (מייצב טורים בשפה אחרת) עם אחריות

אשמח לקבל פרטים כמו שם או טלפון של המקום

תודה

פורסם

למיטב ידיעתי רכבי ניסן הם עם אפס תקלות

יש מעט מאוד חריגים שהם מתקלקלים אין לרכב שום סיבה להגיע למוסך

ולדעתי האישית הם ממש לא מפגרות באמינות מכל היפניות האחרות

ועולות בהרבה באמינות מהאמריקאיות

• תוכן חדש...