Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אסטרה, לאנטיס 323 או פוקוס?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שחיפשתי רכב בלי "ראש" אלא עם "רגשות", והתאהבתי בגאלאנט אך לא מצאתי אחת טובה כדי לקנות. כנראה שאני מתחיל לרדת לאט לאט מהעץ ולחשוב בהגיון. כרגע יש לי לנסר 93, וכל אוטו שאני אקנה לא אחזיק אותו יותר מ 3 שנים. אז התחלתי להתעניין במשפחתיות הסטנדרטיות.

התקציב שלי הוא ~30K, מצאתי אסטרה 2001 1600 סמ"ק אוט' 5 דל' CD עם ABS ולכן ברשיון כתוב CDX, כסופה, שעשתה 92K, ממש כמו חדשה, 4 צמיגי דנלופ חדשים, טיימינג וטיפול גדול, מצבר שנפ חדש, כמובן יד 1. הדבר היחיד שלא כל כך מצא חן בעיני הוא פנים הרכב! הרגשתי כאילו שהוא מיושן ומשעמם, אפילו הידיות של הוינקיר והוישרים נראות כמו מקל קטן כזה! אני לא יודע אפילו אם הוישירים יש להם השהייה עם טיימיר? כי בלי זה הדבר מעצבן מאוד!

חוץ מזה אשמח לדעת אם במכוניות הללו ההגה מתכוונן או לא? והאם כסה הנהג מתכוונן לגובה?

 

השאלה האחרונה והיותר חשובה, מה עדיף האסטרה או לנטיס 1600-1800, או פוקוס 1600? מבחינת נוחות נסיעה, התנהגות כביש (יציבות, שהאוטו לא יהיה כמו מטוטלת בכביש), זריזות וכמובן אמינות? לגבי הסחירות שלהם לא כל כך משנה.

×
×
  • תוכן חדש...