Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אמריקאי בעל מנוע V8 סטנדרטי ללא שום שיפורים, כאשר הרכב מונע ועומד במקום בסרק בניוטרל ואני לוחץ על דוושת הגז אני ממש מרגיש את כל הרכב מתנדנד לצדדים בכל פתיחת מצערת, האם המצב תקין וטבעי עקב המנוע הגדול שמותקן ברכב או שהמצב מצביע על תקלה כגון קפיצים או בולמים עייפים המצריכים החלפה בהקדם, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין?

תודה מראש וחג שמח וכשר לכל חבריי הפורום.

פורסם

תן פרטים מלאים על הרכב כגון דגם,שנה,ק"מ ומתי הוחלפו לאחרונה המתלים\בולמים וכמו כן מאיזו חברה ודגם.

פורסם

אצלי זה היה בשלושה רכבים שונים, אך דומים, כאלה, משנים שונות.

אני מאמין שזה בגלל גודל ועוצמת המנוע ותצורת ה-V שלו, אך מצד שני, באף אחד מהם לא היו מותקנים

בולמים חדשים. הם היו אולי באמצע חייהם ואולי בסופם.

חג שמח :smilecolr

פורסם

לפני כמה שנים נהגתי הרבה על ונדורה אמבולנס V8 בנזין (משהוא חלומי) אני זוכר שהיתי נותן גז בניוטרל אז האוטו ממש היה מתנדנד והבולמים היו די חדשים והנסיעה רכה מאד אז לדעתי זה משהו שמעיד על העוצמה .

8)

באיזה רכב מדובר?

• ספונסר פורום
פורסם

תופעה מוכרת ברכבים בעלי מנוע אורכי,האצת המנוע יוצר תתנודה לצד הנגדי לסיבוב.

פורסם

במיוחד מנוע V8 בשל הצורה של תנועת הבוכנות וגם בגלל שהוא חזק ומשפיע בכל זאת על תנועת הרכב.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הרכב הוא שברולט קמארו בעל מנוע V8 5.0 ליטר מוזרק, עפ"י הבדיקה "הבייתית" שביצעתי לבולמים נראה שהם במצב תקין למרות שהם אינם חדשים, כמו כן יש לציין שהקפיצים מאחורה כבר דיי עייפים במיוחד הימני אך הקידמיים מרגישים בסדר, וגם בנסיעה רגילה התנהגות הבולמים/קפיצים נראית אכן תקינה והנהיגה מאוד נוחה ורכה כמאפיין רכב אמריקאי.

עפ"י התגובות שקיבלתי כאן ועפ"י מצב הרכב אני מניח שאכן המצב הוא תקין וטבעי למנועיי V8 בשל צורתם ועוצמתם.

פורסם

אין במנועים האלה איזה מוט מקבע נגד הסיבוב ? אפילו אצלי באלפאסוד 1200 סמ"ק שמו כזה כדי להתנגד לתנועת המנוע (שהוא גם אורכי, אם כי בוקסר כמובן)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הוא מתכוון למוט מייצב או סטבילייזר ואני מניח שיש כזה, אך למרות ההתנגדות לגלגול שהוא מייצר הוא לא ימנע מכוח המנוע לפתל מעט את הרכב בהאצה.

פורסם

כמובן שיש מוט מייצב ברכב הנ"ל, גם מקדימה וגם מאחורה.

אגב הגומיות שלו הוחלפו לחדשות ואיכותיות ממש לאחרונה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לפי דעתי הרכב לא אמור להתנדנד, יש לי ונדורה משהו כמו 20 שנה ואני מכיר אותה מצויין, אצלי אין תופה כזאת לגבי הבעיה אוליי תבדוק תושבות מנוע.

פורסם

בוונדורה שלי 6 צילינדר טורי בלחיצה בריאה האוטו *קצת* זז .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קניתי באמריקה לינקולן מרק 8 - 4.6 ליטר V8 ולמרות שלרכב היו בולמי AIR-RIDE, בכל לחיצה על הגז בעמידה האוטו התנדנד.

זה הכח שלו.

אני מאמין שבעמידה אני יכול לגרום לרעד קל בכוס מים עם הרנו טווינגו שלי כעת :lol:

כבר חתמתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...