Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דודג' צ'ארג'ר 68

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד אחת לא כלכך מקורית רק 10 צילנדר וקצת חלשה, אולי מישהו ירצה....

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/70-Dodge-Challenger-V10-585hp-Mopar-Perf-Show-Car_W0QQitemZ170324842540QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item27a826d82c&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308

תביאו אותה לכאן? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אים למישהו מיכם היה מושג כמה עולה מנוע 360 משופץ גיר משופץ מערכת msd

הדרסים

דודים

פרונט וגומיות....ועוד המון מארץ הקודש

אז בטח עדיף שאותו בחור שכתב על פריירים וישראליים ישאר בפנטזיות כי זה הרי הכי מישתלם

לפנטזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

פורסם
כשאני שומע "צ'ארג'ר", אני מיד חושב על זה (גנרל לי):

General%20Lee.jpg

.

אפרופו ג'נרל לי, יש אופנוע באותו צבע עם המספרים 01 והכיתוב ג'נרל לי. בעיני הוא נראה מהמם.

פורסם
אים למישהו מיכם היה מושג כמה עולה מנוע 360 משופץ גיר משופץ מערכת msd

הדרסים

דודים

פרונט וגומיות....ועוד המון מארץ הקודש

אז בטח עדיף שאותו בחור שכתב על פריירים וישראליים ישאר בפנטזיות כי זה הרי הכי מישתלם

לפנטזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

בדיוק, אנחנו לא יודעים מזה ולא עשינו את זה ברכבים שלנו, ספר לנו בבקשה כמה עולים כל החלקים שציינת!

פורסם

Hi everybody,

I'm in the US and, driving to NY in a bus from DC..on the bus I have WiFi, and I decide to catch up whats new in the forum..

Any way, just want to add about the blue 73 Charger...I met the owner 2 years ago and i saw the car. he looked for a Body garage, and I met him in petah Tikva.

the car is all original. his the secend owner and he bought it from American diplomat back in the 70.. when I say all original I mean in and out. the car looks real good. strait lines..it will be great to see a picture of the car..

Shabat Shalom

Meir

פורסם

הצ'ארג'ר הכחולה מהארץ שנת 73? חשבתי 68

מאיר,

מה קורה עם המוסטנג שלך?

ושוב אם יש תמונות של הצ'ארג'ר הכחולה מהארץ, נשמח לראות...

פורסם

טוב לא היה לי כל כך כוח לעלות את התמונה אבל אני מבין שאין לאף אחד אז אני יעלה משהו שחבר צילם לפני שנה וחצי בערך!

20-05-08_1006.jpg

פורסם

זאת הצארג'ר שדיווחתי עליה בשרשור של הענתיקות, וראיתי אותה בדיוק באותו מקום שבו צולמה התמונה,רק לפני פחות מחצי שנה, רח' רא"ם בתל אביב אצל זה שמתקן סטרטרים.

מרשימה ביותר!

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...