Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטת המלכודת דבק עובדת מצויין.

שיטת ההטבעה - מזעזעת.

פעם אחת ויחידה עשינו זאת (לא היו יותר מידי ברירות - זאת האופציה ה"נגישה" ביותר שהייתה באותו הרגע) וזה מחריד.

אין כמו חתול (או שניים) בבית :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

RS- כנראה שאתה חושב שההטבעה מזעזעת יותר ממלכודת הדבק כי אתה עד להליך הגסיסה. בדרך כלל, עם מלכודת הדבק אתה לא עומד ורואה אותו גוסס ומת. מוות מרעב וצמא נראה לך הומני?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
RS- כנראה שאתה חושב שההטבעה מזעזעת יותר ממלכודת הדבק כי אתה עד להליך הגסיסה. בדרך כלל, עם מלכודת הדבק אתה לא עומד ורואה אותו גוסס ומת. מוות מרעב וצמא נראה לך הומני?

מילא העכבר...

לך תבין את מכת חתולי הרחוב שמשתוללים בזיגזגים ברחובות, עם מגשים דבוקים להם לפנים

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אולי אתם צודקים.

הבא נקים חוות גידול וספא לכל חולדות ועכברי הבית. לא נורא שיש חשש למחלות נוראות כמו דבר.

אירופה כבר שילמה את המחיר אי שם במאה ה-14 , אבל מה זה 25 מליון בני אדם לעומת חולדה מסריחה אחת שתסיים את חייה תוך דקה ולא תאיים על חיי. נשמע מופרך? :arrow:

מגיפות כמו "המגיפה השחורה" מתפרצות כמו אש בשדה קוצים. מבחינתי , שיקח לעכבר גם 2 דקות למות, ואני אשאר בריא.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האמת שהתייחסתי ספציפית לעכברים. עם עכברושים אני לא מסוגלת להתמודד בשום צורה- או מדביר או לוח דירות. לא מטביעה, לא מדביקה ולא משחררת- לא מסתכלת עליהם אפילו.

חוץ מזה, לא אמרנו שצריך לישון איתם כפיות. אפשר לשחרר אותם בטבע במרוחק מאיזורי מגורים- נותרו עוד כמה מקומות כאלה בארץ. הרבה יותר בני אדם מהווים איום לחייך מאשר חיות- אולי תפטר גם מאלה?

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

צודקת!

אני אקים מעכשיו חוות גידול לנמלים ולשאר המזיקים בבית. הרי גם הם חיות לא?

אז על אותו משקל לא נרסס את הבית, כדי שלא ימותו הנמלים המסכנות.

נעביר הצעת חוק בכנסת! הדברה זה רצח!

GS300.

פורסם

זה לא מה שאמרתי. אמרתי שכשניתנת האפשרות להוציא אותם מהבית שלך מבלי ישר להרוג, עדיפה האפשרות הזו. אני מסבירה (ולא רק אני) שמלכודות דבק הן מוות בעינויים- אבל כנראה שאמפתיה היא לא הצד החזק שלכם. מקווה שלא תזקקו לה מאחרים.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם
כמו שנכתב בכותרת בחודש האחרון מטריד אותנו בנוכחותו עכבר חמקמק ומגעיל שפשוט עושה שמות בבית.

כל ניסיון ללכוד אותו אם במלכודת דבק /ברזל עם מזון לא צלח עד כה וגם שימוש ב 3 סוגים שונים של רעל עכברים לא צלח.

מה עושים עכשיו ?

עם כל הכבוד לכל העונים בשרשור, אני לא חושב בכלל שמדובר בעכבר!.

3 סוגים של רעל עכברים?! ניסיונות לכידה עם מלכודת דבק ומלכודת ברזל?!

לא מדובר בעכבר, אלא בחייזר!.

חג שמח. (תן לו כמה מצות הוא כבר יתלה את עצמו)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...