Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנכתב בכותרת בחודש האחרון מטריד אותנו בנוכחותו עכבר חמקמק ומגעיל שפשוט עושה שמות בבית.

כל ניסיון ללכוד אותו אם במלכודת דבק /ברזל עם מזון לא צלח עד כה וגם שימוש ב 3 סוגים שונים של רעל עכברים לא צלח.

מה עושים עכשיו ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מלכודות דבק מצויינות

תדאג רק לחתיכת נקניק במרכז. ותאמין לי תוך יום הוא דבוק.

מנסיון

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מלכודות דבק מהניסיון שלי הם בעיתיות לעכברים גדולים יחסית, הם פשוט לוקחים את הגבינה מהאמצע ונעלמים איתה, המלכודת נשארת.

יש את המלכודות בצורת כלוב, הן עדיפות אך יקרות יותר. ולא מצדיקות השקעה אם מדובר בתופעה חד-פעמית יחסית.

פורסם

חתול לא ממש לוכד עכברים, הוא לא יעמוד על המשמר ויתחיל לחפש אותו

לוכד עכברים רציני שלא ינוח עד שריח העכבר לא יהיה על שיניו זה כלב מסוג קוקר ספניאל או בול טרייר

אז תשאיל אחד ל 5 דקות מאיזה חבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עבוד לפי סדר הפעולות הבא:

לחץ על "התחל", קליק ימין על "המחשב שלי", "מאפיינים", "חומרה", "מנהל ההתקנים".

בחלון שייפתח לחץ על "עכברים והתקני הצבעה אחרים", בחר את העכבר שלך, קליק ימין, "הסר התקנה".

זה יחסל אותו :roll:.

דרך אחרת :

קנה מלכודת דבק רצינית (שיש בה לפחות ס"מ עומק דבק) ושים קצת ממרח שוקולד ו/או חתיכת נקניק באמצע.

גילוי נאות : בד"כ זה עובד, אבל בשנה שעברה היה לי עכבר אחד עקשן במיוחד שסירב להיתפס (3 שבועות שיחק איתי המניאק), עד שנאלצתי להפעיל את נשק יום הדין (נעל גבוהה של CATERPILLAR על הראש שלו. לא לבעלי קיבה רגיזה).

פורסם

עכבר אפשר לנתק מ-USB. :-)

ראיתי כלובים במחירים של כ-60ש"ח בהום סנטר. מכיוון שכלוב זה דבר רב פעמי, לפי דעתי - משתלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לכל המשתמשים במלכודות דבק - תתביישו לכם! בשיא הרצינות!

העכבר נדבק למלכודת ולפעמים מרוב סטרס אוכל לעצמו את הרגליים בשביל לברוח. זו דרך מזעזעת ולא הומנית ללכוד עכברים. נקודה.

לגבי רעל עכברים, קחו בחשבון ששימוש ברעל עכברים עלול להרוג גם כלבים וחתולים שאוכלים את הרעל או את העכבר.

השיטה הטובה וההומנית ביותר היא מלכודת ברזל ארוכה (על מנת שהזנב לא יחתך כשהיא נסגרת). ניתן להשתמש בלחם טבול בשמן (להורים שלי היתה 100% הצלחה בשיטה זו) או נקניק איכותי ומסריח.

לאחר מכן, ניתן לקחת את העכבר לאזור לא מיושב ולשחרר אותו שם.

לגבי חתולים - מניסיון, הם בהחלט מונעים נוכחות עכברים.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

אני לא מקנא בעכבר, ברמש או בזוחל שיפול לידיים של חתול צעיר.

צריך לראות פעם חתול בפעולה כדי להבין איזה טורף מטורף שהוא.

כמויות המרץ שיש לו פשוט בלתי נתפסות, דבר כמעט לא יכול להקדים את הזריזות שלו, והגמישות שלו יכולה לבייש גם מתעמלת קרקע מבריה"מ. כל זה מבלי שהזכרתי את חושי הריח והראיה המחודדים שלו.

אני זוכר שפעם החתול של אחותי בא אליה והביא לה מתנה שכמעט גרמה לה להתעלף: פגר של נחש.

יש כאן מישהו שבאמת חושב שלעכבר יש סיכוי לצאת מהמפגש עם חתול בחיים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חתול לא הולך, כי הכלב המנוול שלי מפרק להם את המפרקת. אחרי החתול השני הפסקתי לנסות.

אני יכול איכשהו להסתדר עם העכברים ולחכות עד שיואילו בטובם להיכנס למלכודת הברזל (למרות שאשתי חולקת על דעתי), אבל מנסיון בכפר - עכברים מביאים אחריהם נחשים - בתקופה הזו, כשהם מלאים ארס (הצפעים), אני אעשה כל מה שחייבים כדי לא לתת להם סיבות להגיע.

פורסם
לכל המשתמשים במלכודות דבק - תתביישו לכם! בשיא הרצינות!

העכבר נדבק למלכודת ולפעמים מרוב סטרס אוכל לעצמו את הרגליים בשביל לברוח. זו דרך מזעזעת ולא הומנית ללכוד עכברים. נקודה.

ואתה יודע מה אתה אמור לעשות עם עכבר שנתפס?

אתה אמור לקחת את העכבר, להתרחק כ-5 ק"מ ממקום מיושב, ואז להפריד בזהירות את הרגליים ממשטח דבק ולשחרר את העכבר לטבע.

נ.ב. כן, תוכל להפריד את הרגליים מהמשטח בלי לתלוש אותם. לעכשר ממוצע אין פשוט מספיק כח לעשות את זה

* דבריי נכתבו בלשון זכר, אך מכוונים לשני המינים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בולשיט , לא פעם עד שאתה תגיע הוא כבר יתעייף וישכב בדבק , הפנים שלו ידבקו וגם עין אחת ( זאת שהוא שוכב על צידה ) .

המלכודות האלה אכזריות נקודה.

אם יש לכם עכבר ממש עקשן , אפשר לעשות מרדף, צריך עקשנות ולהוציא כמה שיותר דברים מהבית , קצת יצירתיות והוא אצלכם ביד ( כדאי לבוא עם כמה חברים ולעשות מארבים) , אחרי שעה שעתיים לרוב תתפסו אותו , שחררו אותו רחוק ותדאגו לסגור טוב את הבית במשך שבוע שבועיים , הוא כבר ימצא בית אחר לאכול בו .

שמר לגבי הנחשים , חשוב לדעת שנחש שחור בשטח שלך מוריד את הסיכוי לצפעים , ואם הורגים שחור אז הצפע נכנס לגור במחילה של השחור .

בהחלט מיעוט עכברים מוריד את הסיכוי לפגוש צפע בגינה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מלכודת דבק היא פיתרון טוב. היישום שלך לא היה מוצלח.

כשאתה מכין את המלכודת, לפני שאתה פותח אותה, שים כפפות ניילון חד פעמיות. פתח את המלכודת ושים במרכז שן שום חתוכה. הרעיון הוא לצמצם קצת את הריח שלך. פיתרון אפשרי נוסף הוא רעל עכברים "רטרים" (ratrim). אני לא אוהב שימוש ברעל בבית כי לך תדע איפה הוא ימות ויסריח לך את הבית וגם בגלל שעכברים לא חייבים לשתות יותר קשה להדביר אותם מאשר חולדות לדוג'.

מלכודת דבק היא אכזרית. ואני בטוח שכשנכנס לכם זבוב לבית אתם מלווים אותו החוצה בעדינות ולנמלים בכלל יש לכם shuttle.

מבחינתי הגבול עובר בחתולות ומעלה.

עכברים בעונה הזו הם סכנת נפשות. השבוע כבר נפגשתי עם הנחש הראשון שלי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

להרוג במכה זה אומנם לא בדיוק שיטה של בודהיסטים אבל גם לא אכזרי, לתת לחיה לרבוץ בדבק שעות ארוכות במקרה הטוב זה אכזרי.

זו התעללות לא הדברה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כנראה לא ראיתם חתול רעב בתקופת החורף. חתול מסוגל לתפוס עכבר בגודל השווה כמעט למחצית גודלו של החתול בין השניים ולא מרפה מהעכבר במשך 15 דקות עד שלעכבר אין דופק/נשימה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...