Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו במפעל פיתחתי מלכודת עברים הומאנית, אשתי לא מרשה לי דבק (צמחונית).

לוקחים פח זבל של ניירות משרדי ופשוט, רצוי כזה בצורת חרוט שמתרחב כלפי מעלה ועשוי רשת ברזל או פלסטיק.

שמים בפנים שקית ניילון ששוליה מקופלים סביב הפתח ומיישרים אותה שלא יהיו בה קפלים.

שמים בפנים איזה אוכל, העכבר מטפס פנימה על הרשת ומתגלץ' לאוכל, אבל לא יכול לצאת כי הניילון חלק והשיפוע קשה לו. ברגע ששומעים אותו מרשרש בפנים לוקחים אותו עם הניילון ומשחררים באיזה שדה.

החסרון - זה לא עובד ב"שגר ושכח", בסוף הוא יצליח לצאת מהפח. אני שמתי בחדר אחד במשרד וישבתי בחדר אחר ואיך ששמעתי את הרשרוש ישר תפסתי אותו, ככה שלא היה לו צ'אנס לברוח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתם מלכודת, ביזבזתם זמן וכסף, העכבר/עכברוש/חולדה גם הרסו לכם כמה דברים בבית.

סוף סוף תפסתם אותו, אז תצמצמו נזקים - תמכרו אותו לתיאלנדים.

בשבילכם זה החזר הוצאות, בשבילם זאת ארוחת צהריים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שמר לגבי הנחשים , חשוב לדעת שנחש שחור בשטח שלך מוריד את הסיכוי לצפעים , ואם הורגים שחור אז הצפע נכנס לגור במחילה של השחור.

אתה זוכר שהייתי פעם מנהל (הסתובבתי בקריה עם נעליים גבוהות), אז אני מבין בצפעים, לא ?

פורסם

והדבר הכי חשוב למשתמשי המלכודות, לא לגעת עם ידיים חשופות באוכל שמיועד לעכבר, כפפות מנתחים יעשו את העבודה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תחפש בגוגל תמונה של עכברה ממש, אבל ממש מכוערת. משהו קיצוני, ורצוי בשמלת כלה.

תדפיס כמה תמונות, ותתלה בבית. זה בטוח יעזור.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לשחרר עכבר בשדה? מה נסגר אתכם?

תופסים במלכודת כלוב (אין , פשוט מעולה) , 67 שניות בדלי מים והעכבר מת , קל מהיר ונקי, מינימום סבל לשרץ (נראה לי :roll: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תנסה להשתמש ברעל מסוג "רטדים" אחרי כמה קוביות הוא ימות,

רוב הסיכויים שתמצא אותו רק אחרי שבועיים שהוא כבר יסריח :shock:

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
חתול לא ממש לוכד עכברים, הוא לא יעמוד על המשמר ויתחיל לחפש אותו

לוכד עכברים רציני שלא ינוח עד שריח העכבר לא יהיה על שיניו זה כלב מסוג קוקר ספניאל או בול טרייר

אז תשאיל אחד ל 5 דקות מאיזה חבר

דווקא בניסיון עם סטף אנגלי ובולדוג צרפתי שניהם לא הצליחו לתפוס עכבר אחד מסכן, מה שכן הם הצליחו לשבור הרבה דברים בבית עד שנגמר להם הכח.

בסוף מי שתפסה אותו הייתה הפקינז המטומטמת :lol:

פורסם
לשחרר עכבר בשדה? מה נסגר אתכם?

תופסים במלכודת כלוב (אין , פשוט מעולה) , 67 שניות בדלי מים והעכבר מת , קל מהיר ונקי, מינימום סבל לשרץ (נראה לי :roll: )

טביעה נחשבת כדרך הנוראית ביותר למות (חוץ מכמה דרכים שראיתי בסרט הוסטל).

נכון, זה מקשה עליכם להרוג את העכבר, כיוון שאין דרכים אחרות שמשאירות אתכם נקיים או לא דורשות מכם להוציא כמה שקלים מהכיס. אבל העכבר חיי את חייו ולא מנסה לעשות לכם בכוונה, אתם אלו שלא מעוניינים שהטבע יחדור לביתכם, אז תתאמצו טיפה יותר בשביל למנוע ממנו סבל.

הפתרון שאני מציאה הוא כן לשחרר בשדה מרוחק מבתי מגורים ולתת לטבע לעשות את שלו.

אגב, אצל ההורים שלי יש עץ פקאנים, עכברושים חולים על עצי פקאן והיינו רואים אותם רצים על הענפים. פעם התעוררתי בלילה כשעכברוש מביט בי במבט שואל (הוא ברח מהצרחות).

בשנים האחרונות התרבו מספר חתולי הרחוב בשכונה וההורים שלי אימצו בעל כורחם חתול רחוב (גבר גבר ג'ינג'י) שחי בחצר וישן במחסן. מאז אין כמעט ארועי עכברושים.

חוצמזה, עכברים נכנסים הביתה כשיש גישה למזון. אם תנקו את הבית לפעמים אולי לא יהיו לכם עכברים (נכתב בהומור).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

חברים, קחו עצה ממקצוען :lol:

מכירים את הדליים האלה של ה5 ליטר שקונים בהם חמוצים לעסקים ? הם שקופים כאלה או לבנים... בקיצור:

מה שעושים זה מוצאים מכסה שקוטרו קטן יותר מעט מקוטר הדלי כך שהוא יוכל להכנס לתוך הדלי. את המכסה תולים על חוט ברזל קצת עבה שיעבור באמצע הדלי והמכסה מחובר לחוט (תיהיו יצירתיים, אני תמיד השתמשתי או בסלוטייפ או בדבק חם)

מה שמתקבל הוא מן מכסה שמסתובב סביב עצמו. בתוך הדלי ממלאים מים \ אקונומיקה (טוב נו, אל הומני, מים) על הכסה מניחים סטייק (או חתיכת גבינה) העכבר עולה על המכסה, מסתובב לו, נופל למים... FIN

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני עם טריניטי.

גם לנו היה עכבר שובב שהיה נגלה לפניי בלילות. כשראיתי את הגופה שלו דבוקה למלכודת דבק, אבא שלי כבר קיבל חפירה.

המלכודת הבאה הייתה קופסה והעכבר הבא יצא לבלות חיים מאושרים בשדות של עמק חפר.

אני לא מאחלת לאף אחד מוות בייסורי רעב וצמא וגם לא מוות בטביעה. זה מעבר להרג, זו התעללות נוראית.

67 שניות יכולות להרגיש כמו נצח כשאתה משתנק.

החתול שלנו (שלי ושל אלעד) אמנם אוהב להכנס בעכברים, זה לא מזיק שהם מפלסטיק. אני חושבת שעכבר שזז בלי שהוא יזרוק אותו באוויר, עלול להבהיל אותו קצת.

בנוגע לזבובים שנכנסים לבית- אם זה תלוי בי הם מתים בשיבה טובה. אם תפתח חלון הם כבר ימצאו את דרכם החוצה- לא צריך להיות כזה מפונק.

נקצ'ימי- מילא טום וג'רי, תראה מה איצ'י עשה לסקרצ'י במשפחת סימפסון.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אגב, זה 67 שניות כשטורחים להטביע אותו עם המלכודת.

לפי השיטה של קיקי "המקצוען" (:roll:) יש לו, לעכבר המסכן, לפחות חצי שעה של נסיונות שחיה עד שאפסו כוחותיו והוא טובע.

זה לא העכבר שמגעיל אותי בשירשור הזה :mm_nah:

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...