Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום יש לי ג'אנט 13 ואני רוצה להרכיב אותו על האוטו שלי ובאוטו שלי יש לי מידת צמיג של 185\60\14 האם אני יכול להרכיב אותם?

תודה רון

תשובתך בגוף השאלה:

14/60/185 = רוחב/חתך/קוטר

לכן אם החישוק הוא 13 אז לא יתאים לצמיג כפי שרשמו למעלה, רוחב וחתך זה סיפור אחר, עם קוטר אי אפשר להתעסק.

אתה מעוניין להנמיך קצת את הרכב או שמצאת חישוקים יפים אך במידה 13?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני לא מעוניין להנמיך את הרכב כי יש לי בבית סט של ג'נאטים 13 וצבעתי אותם היום לצבע לבן ואני לא יודע עם לשים אותם על האוטו כי אני רוצה להעביר טסט ולמכור את האוטו. ושמתי 4 צמיגים חדשים וחבל לי לשלם עוד כסף על הרכבה ואני ימכור את האוטו

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

רון, לאיזה רכב בכלל רצית להתקין את ה13"?

פורסם

חפשתי בפורום הזה ובפורום פיאט אם בכלל מותר לך לשים חישוקים 13" על הפיאט אך לדאבוני לא מצאתי.

פורסם

מה לא יכול להיות? לא רשמתי לך כלום חוץ מזה שחפשתי עבורך מידות צמיגים מותרות לפיאט. :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...