Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיני אדומה נצפתה בכניסה לרחוב אוסישקין בתל אביב

מצב מעולה

( מרתון תל אביב הארור הזה חייב אותי לטייל בכל הסמטאות )

פורסם
צולם באישור הבעלים וכך גם מפורסם.

הרכב יד ראשונה! 30 שנה אצלו במצב מהמם!!!

הרכב היה מפורסם ביד 2 לפני לכמה שנים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי בחיפה רכב קטן מכוסה ( או קופה או קבריולט )

הרמתי קצת את הכיסוי, ולפי הג'אנט זאת כנראה אלפא ישנה מאוד, אבל לא ספייר

ניראה שלא נסעה כבר זמן מה

מי שמעוניין, מיקום בפרטי :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רודי, שוב פעם אתה עושה טעויות של בית כלא?

כיסוי זה סימן שבעל הרכב לא רוצה שיגעו לו ברכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום רודי,

אני כמעט בטוח שלא היית רוצה שמישהו היה מרים את הכיסוי מעל האלמרה 1.8 פרפקט של הוריך רק כדי להתרשם מרדיו דיסק הפיוניר שלך ולפרסם ש"במקום ככה וככה עומדת אלמרה עם ר"ד פיוניר" נכון?

זה שהרכב עומד ברחוב מכוסה לא אומר שמותר להוריד ממנו כיסוי, ועוד לפרסם שתמסור את המיקום שלו לאנשים שאתה לא מכיר. תסכים איתי שהקשר של בעל הרכב לאותה מכונית הוא קצת יותר "מחייב" מאשר הרצון שלך לפרסם את מיקומו לאנשים שפונים אליך בהודעה פרטית.

חוצפן :idea:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

הרמתי קצת את הכיסוי, ולפי הג'אנט זאת כנראה אלפא ישנה מאוד, אבל לא ספייר

רודי, אני רק יכול להגיד לך, שאם זה היה הרכב שלי, אני לא מקנא בך...:evil:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

ראיתי טנדר מכוסה בערך ( באו נגיד ככה, כיסוי שלא בדיוק מנסה להסתיר את הרכב ) בת"א , אבל לא ידעתי להסביר את עצמי על איזה טנדר מדובר.

ואז משה והרפורמים שם את התמונה האחרונה.

הטנדר הוא כמו הרכב שהיה פעם תכלת בתמונה שמשה שם (פרגו אם אני מבין נכון) ואם הוא לא כזה אז הוא דגם מאותו סגנון.

הרכב הוא בצורת טנדר וחלוד למידי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בחיפה רחוב קויפמן מול בית 22 חונה עם נצ'ר בגלגל האחרוי ימני כבר כמה חודשים סובארו GLF משנות השבעים ירוקה במצב לא רע. לאחרונה העיריה הדביקה עליה אזהרת פינוי. לא יודע של מי הרכב אבל מי שיחפש בטח ימצא.אולי בכלל הרכב גנוב? חבלעל הרכב הוא נראה שמור ויפה.

שלמה דן גדרון

פורסם

הרכב לא גנוב, למרות שיש סיכוי שאחרי ההודעה שלך הוא יהיה. :|

הבעלים יודע על ההודעה מהעירייה.

מי שמעוניין מדובר בסובארו קופה 73' GL, פרסמתי אותה בשרשור מכירה בשביל הבעלים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...