Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אחה"צ המסך אצלי ברכב החליט שבא לא על ג'ינג'ית.

בעת הפעלת המחשב ברכב, נדלק המסך והציג תמונה טובה, כרגיל. לאחר כמה דקות נסיעה כיביתי את המסך (מחשב המשיך להשמיע מוזיקה) ולאחר מכן כשהדלקתי אותו שוב הוא נדלק כאשר הוא מציג את כל התמונה בגוונים של אדום.

חיברתי מצלמה דיגיטלית עם יציאת וידאו לכניסת ה-AV והתמונה מוצגת כראוי, כלומר המסך תקין.

אני חושש שמדובר בכרטיס המסך שמובנה בלוח האם, היתכן?!

האם ייתכן וכבל ה-VGA עושה בעיות כאלה?

אנסה לחבר לפטופ במקום ה-PC בקרוב, במטרה לבודד את הבעיה אך אשמח בכל זאת לרעיונות או לתגובות ממי שנתקל בבעיה דומה גם בתחום המחשוב הביתי.

תודה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

נשמע כמו תקלה בכבל VGA כאשר אחד הפינים של ירוק או כחול לא נוגעים

טוב אז הצבע האדום משתלט והתמונה נראת אדמדמה

הכי פשוט להעביר כבל VGA חיצוני ולראות עם התקלה נפתרת

פורסם

במקרה של ההתקנה שלי, יהיה יותר קל לחבר לפ-טופ בכדי לאשר שהכבל הוא הבעיה.

אם אכן הכבל הוא הבעייתי, זה ידרוש ממני להוציא כסא החוצה מהרכב (שוב). אני מקווה שזו הבעיה היות והכבל שהתקנתי גם ככה פגע באיכות התמונה ונשקלה החלפתו.

תודה :)

פורסם

לאחר שבוע שנראה כמו שנה, הבעיה תוקנה.

נבדק מול מחשב נייד והתקלה נותרה בעינה, מה שהשאיר את החיווט למסך או המסך כאופציות להיות תקולים.

נרכש כבל VGA (גם כי הקודם הציג תמונה מטושטשת מעט) והותקן, הבעיה זהה וגם הטישטוש לא פסק.

רגע לפני שקיבלתי שבץ מוחי ולבבי החלטתי לחפור עוד קצת בהגדרות המסך ושם נמצא הפתרון. ישנה אפשרות לכיוון אוטומטי של צבעי המסך, האופציה הזו סידרה את הכל, החל מהצבע שהוצג לא כראוי ועד לטשטוש.

המלצה שלי, אם אתם מתקינים מחשב ברכב בתום ההתקנה השתמשו באופציה הזו ולאחר מכן בצעו כיוון סופי באופן ידני.

• תוכן חדש...