Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכולנו יש מוצרים סינים בבית, לכולנו הם עלו בערך רבע מחיר מהמתחרה הגרמני ותמיד הם נהרסים בשמינית מהזמן.

למה נראה לכם שעם מכוניות זה יהיה שונה?

בגלל הריפודי עור האלה, אתם מוכנים לבדוק על בשרכם עד כמה המכוניות האלה טובות? ועוד במחיר מטורף של 150,000 שח?!

כן, פעם אמרו אותו הדבר על הקוריאניות, תראו איזה יופי הן הולכות היום, האוויאו בהחלט דוגמא למופת של בטיחות מדהימה.

שטמבל אחר יבדוק על החיים שלו עד כמה הסינים אמינים ובטיחותיים, אני גם ב50,000 ש"ח לא הייתי מתקרבת.

מילא אם הגישה המתנשאת שלך היתה מגובה בתוכן כלשהו, אבל בנתיים הרבה שטויות כתבת פה.

ה- AVEO והאופטרה הן שריד לתקופה הקודמת של דייהו (ששברולט אימצה), אני מבטיח לך שהמוצרים הבאים (בשנה שנתיים הקרובות) אשר יצאו ממפעלי "דייהולט" יהיו עדכניים ואטרקטיביים הרבה יותר. השברולט קרוז היא דוגמא טובה לאיך שיתוף פעולה אמריקאי קוריאני אמור להיות.

אגב, אם מוצרי הצריכה הסיניים שיש לכל אחד מאיתנו בבית היו מחזיקים שמינית מהזמן שהאחרים מחזיקים, הם היו נעלמים מהעולם. האמת היא שמוצרים סיניים מחזיקים כנראה פחות זמן, אבל ביחס לעלות הרכישה שלהם הם מהווים עסקה לא רעה בכלל.

אם רק היית זוכרת איך דיברו על מכוניות סקודה בישראל בתחילת דרכן...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שחברות הליסינג יקבלו את האוטו במחיר נמוך מאוד כדי ליצור ניראות על הכבישים ואז מר ישראל ישראלי יגיד לעצמו

השאלה כמה באמת מהמהלך הזה מיועד למר ישראל ישראלי כרוכש ישיר.

פורסם
לכולנו יש מוצרים סינים בבית, לכולנו הם עלו בערך רבע מחיר מהמתחרה הגרמני ותמיד הם נהרסים בשמינית מהזמן.

למה נראה לכם שעם מכוניות זה יהיה שונה?

בגלל הריפודי עור האלה, אתם מוכנים לבדוק על בשרכם עד כמה המכוניות האלה טובות? ועוד במחיר מטורף של 150,000 שח?!

כן, פעם אמרו אותו הדבר על הקוריאניות, תראו איזה יופי הן הולכות היום, האוויאו בהחלט דוגמא למופת של בטיחות מדהימה.

שטמבל אחר יבדוק על החיים שלו עד כמה הסינים אמינים ובטיחותיים, אני גם ב50,000 ש"ח לא הייתי מתקרבת.

צודקת לחלוטין! בגלל זה בחיים אני לא אתקרב לסקודות המתפרקות האלה!

(ככה נראתה חברת סקודה בתחילת הכניסה שלה לארץ להזכירך).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

SAIC כבר כאן!!

למי שלא יודע SAIC היא מעצמת רכב אדירה שעובדת בשיתןף פעולה עם מיטב יצרני הרכב בעולם.

כבר מ-2002 משווק בישראל רכבים מתוצרת SAIC שנקראים בישראל ssangyong.

כן, חברת סאנגיונג היא בבעלות SAIC ואני כבעל רכב מסוג סאנגיונג רקסטון חייב להודות

שהסינים עשו עבודה נפלאה.

הרקסטון אמין מאוד, מפואר מאוד ומרווח מאוד, וגם חסכוני.

והוא בבעלות סינית מלאה, ומיוצר ע"י חברה סינית.

SAIC זה קיצור של "שנגחאי אוטומוטיב צ'ינה"

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
SAIC כבר כאן!!

למי שלא יודע SAIC היא מעצמת רכב אדירה שעובדת בשיתןף פעולה עם מיטב יצרני הרכב בעולם.

כבר מ-2002 משווק בישראל רכבים מתוצרת SAIC שנקראים בישראל ssangyong.

כן, חברת סאנגיונג היא בבעלות SAIC ואני כבעל רכב מסוג סאנגיונג רקסטון חייב להודות

שהסינים עשו עבודה נפלאה.

הרקסטון אמין מאוד, מפואר מאוד ומרווח מאוד, וגם חסכוני.

והוא בבעלות סינית מלאה, ומיוצר ע"י חברה סינית.

SAIC זה קיצור של "שנגחאי אוטומוטיב צ'ינה"

מצטער לאכזב אותך, סאן יאנג זה חברה קוריאנית, שמייצרת בקוריאה, 51% בבעלות SAIC.

חוץ מזה שהרקסטון מבוסס על M קלאס ומורכב במלזיה (LOL).

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

קודם שהיצרן הזה יוכיח את עצמו ואז אשקול לקנות רכב שלו.

בעבר הימרתי על טנדר קאיה ונכוותי קשות (בשנת 94) עד שהיבואן לקח אותו חזרה והחזיר לי את כספי. כיום שמישהו אחר ינסה ואחרי שיהיו נסיונות מוצלחים אפשר יהיה לשקול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צודקת לחלוטין! בגלל זה בחיים אני לא אתקרב לסקודות המתפרקות האלה!

(ככה נראתה חברת סקודה בתחילת הכניסה שלה לארץ להזכירך).

קודם שהיצרן הזה יוכיח את עצמו ואז אשקול לקנות רכב שלו.

.

+1 לשי ז.

כשהחברה הזאת תמכר בכמויות ותוכיח את עצמה כמו סקודה, שהפכה לרכב הפופולרי אצל המוניות והמשטרה (ואוראל!), אשקול את סייק.

כרגע, זאת חברה סינית (!!!) שנכנסת לראשונה לארץ, במחיר הזוי, כן כן, הזוי.

תחשבו שניה מה אפשר לקנות ב150,000 שח!

אפשר את הגולף TSI.

אפשר פורד פוקס 5 דלתות ומנוע 2.0.

אפשר את הקליאו\מגאן ספורט (כן, היא תמכר לרציניים ב150)

אפשר את ה207 GTI

אפשר את האלפא מיטו

ועוד ועוד ועוד

כל המכוניות הנל בעלות 5 כוכבי בטיחות *אמיתיים*.

חלקם מהנים יותר או פחות, מפנקים יותר או פחות.

אבל כולם, מוכחים.

אף אחד מהם לא חתול בשק ואף אחד מהם לא סיני!

כשיביאו את הסיני במחיר ראוי- 80,000-60,000 ש"ח, יבואו בעלי הראש הפתוח, שמוכנים להתנסות ולהסתכן.

אחרי שהם יוכיחו את האוטו, היבואן יוכל להצמיד את תג המחיר שהוא רואה לנכון.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ראשית - לקנות רכב סיני במחירים האלה זה הזוי, מגוחך, פסיכי או כל ביטוי אחר שניתן לחשוב עליו.

זה כמו לקנות את הטלויזיות LCD הסיניות שנמכרות במרכולים (גרונדיג,ITT,פיילוט וכו') באותם מחירים של מוצרי SONY, LG,SHAP וכו'.

שנית, התהליך שעברה חברת סקודה היא בדיוק ההפך ממה שקורה עם הרכבים הסיניים.

התהליך שעברה חברת MG דומה לתהליך שעברו מחשבי IBM.

נרכשה חטיבה (או חברה) מערבית עם הרבה ידע וקהל לקוחות, והועתקה לסין.

במקרה של לנובו, איכות המוצרים מתדרדרת מדור לדור, וכיום יש למוצרים תקלות ובעיות איכות שלא היו מוכרות מעולם בIBM,

לדעתי זה בדיוק מה שיהיה עם המכוניות הסיניות. בהתחלה טכנולוגיה של MG וBMW, לאחר מספר שנים יהיו מוצרים ירודים מפיתוח עצמי שיקברו את המותג לאט אבל בטוח.

סקודה התחילה כחברה נחשלת עם מוצרים ירודים ונרכשה ע"י קונצרן ענק ששינה אותם ב180 מעלות,

העביר ידע רב ודפוסי עבודה והכי חשוב: חלפים ממחסן החלפים של הקונצרן, מה שקידם את המוצר בצורה מטאורית.

(אותו תהליך עבר על סיאט)

מי שראה אתמול את תוכניתו של ניצן הורוביץ על סין, היה יכול לראות ביקור במפעל לנובו וביקור במפעל יונדאי בסין,

שם לנובו סיפרו איך לאט לאט הרגו את המותג של IBM, וגם היה ניתן לראות שאחוז האוטומציה במפעל של יונדאי סין

הוא דיי נמוך עקב כח עבודה רב וזול ,מה שגורם לפערי איכות (הם לא אמרו את זה כמובן אבל זה ברור לי)

נ.ב. כספר : יונדאי עדיין לא מתקרבת למוניטין של היפניות. שאל את לוי יצחק בין היתר.

בנוגע ל AVEO, מדובר בבושה וחרפה, כוכב וחצי במבחני ריסוק בשנת 2009.... רכב לא יציב, לא בטיחותי, לא איכותי, לא כלום. הוא גם לא מספיק זול !

איך שנראים היצרנים האמריקאיים כיום אני לא אתפלא אם יעבירו את החברה הלאה לסינים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מצטער לאכזב אותך, סאן יאנג זה חברה קוריאנית, שמייצרת בקוריאה, 51% בבעלות SAIC.

חוץ מזה שהרקסטון מבוסס על M קלאס ומורכב במלזיה (LOL).

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? הדבר היחידי שיש קשר בין מרצדס לרקסטון הוא המנוע.

והרקסטון מורכב בקוריאה (רשיון הרכב שלי מעיד על כך).

ואם תקרא טוב אז תבין שסאנגיונג היא בבעלות SAIC ולא כתבתי שהיא מיוצרת בסין אלה שחברת SAIC

מביאה רכבים מתוצרתה מ 2002 והנוכחות שלה לא חדשה פה

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

מה שמכעיס הוא התמחור של היבואנים.

הרכב עולה שם 73 אלף ש''ח כאן הוא הולך לתמחר אותו במחיר כפול ממחיר הרכב.

זה ממש מוגזם,אני לא מצפה שיתמחר אותו ב80 אלף ש''ח אך הוא יכול למכור כמויות גדולות הרבה יותר אם ימכור בשיטת מתח רווחים נמוך אך כמות גדולה יותר,מעבר לזאת שזה יהפוך אותו לחביב הליסינג.

במחיר הנ''ל ניתן לרכוש מונדיאו או אפילו סופרב שתתעלה על הרכב ברוב התחומים(בטיחות,ביצועים,חיסכון...)

פורסם

נ.ב. כספר : יונדאי עדיין לא מתקרבת למוניטין של היפניות. שאל את לוי יצחק בין היתר.

בנוגע ל AVEO, מדובר בבושה וחרפה, כוכב וחצי במבחני ריסוק בשנת 2009.... רכב לא יציב, לא בטיחותי, לא איכותי, לא כלום. הוא גם לא מספיק זול !

איך שנראים היצרנים האמריקאיים כיום אני לא אתפלא אם יעבירו את החברה הלאה לסינים.

אתה צוחק עלי, נכון?

אתה מצפה מלוי יצחק להעריך נכונה מגמות עולמיות בשוק הרכב?

הרי מבחינתו יפני זה אמין, צרפתי זה חרא וגרמני זה הכי אחי...

טוב אחרי שכתבתי את המשפט האחרון, אני מבין למה אתה סומך עליו, סה"כ דעותיך די דומות לשלו...

ולגבי ה-AVEO, מסכים איתך לגמרי...פשוט אני לא חושב שנכון בשנת 2009 להשליך מהדגם הזה על כל תעשיית הרכב של קוריאה, כי המצב כבר שונה והולך להשתנות עוד יותר בקרוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
+1 לשי ז.

כשהחברה הזאת תמכר בכמויות ותוכיח את עצמה כמו סקודה, שהפכה לרכב הפופולרי אצל המוניות והמשטרה (ואוראל!), אשקול את סייק.

כרגע, זאת חברה סינית (!!!) שנכנסת לראשונה לארץ, במחיר הזוי, כן כן, הזוי.

תחשבו שניה מה אפשר לקנות ב150,000 שח!

אפשר את הגולף TSI.

אפשר פורד פוקס 5 דלתות ומנוע 2.0.

אפשר את הקליאו\מגאן ספורט (כן, היא תמכר לרציניים ב150)

אפשר את ה207 GTI

אפשר את האלפא מיטו

ועוד ועוד ועוד

כל המכוניות הנל בעלות 5 כוכבי בטיחות *אמיתיים*.

חלקם מהנים יותר או פחות, מפנקים יותר או פחות.

אבל כולם, מוכחים.

אף אחד מהם לא חתול בשק ואף אחד מהם לא סיני!

כשיביאו את הסיני במחיר ראוי- 80,000-60,000 ש"ח, יבואו בעלי הראש הפתוח, שמוכנים להתנסות ולהסתכן.

אחרי שהם יוכיחו את האוטו, היבואן יוכל להצמיד את תג המחיר שהוא רואה לנכון.

מי קבע ש-60K -80K ש"ח זה המחיר ה"ראוי" לרכב הזה? אז רנו לוגאן צריכה לעלות 20K-30K ש"ח אם כך העניין לא?, הרי זה זבל רומני. אפשר להתעסק בסוגיה הזו שעות על גבי שעות ובסוף להגיע למסקנה שהרבה רכבים לא ראויים לתג המחיר שהם נושאים.

מה זה בדיוק 5 כוכבי בטיחות "אמיתיים"? IIHS זה "אמיתי"? אפשר להתחשב בתוצאות שלהם? או שהתוצאות הכי "אמיתיות" הן של NCAP? הידעת גם שמכוניות רבות ולא רק סיניות נבחנו ב-CNCAP (וגם הפאביה הין היתר)?

• תוכן חדש...