Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפתחות מוטוריקה בסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה סרט דוקומנטרי בערוץ 8 (צולם ב-2007).

כמה דברים שמם:

- לפני 20 שנה להחזיק רכב פרטי זה היה מביש ומגונה (לאותם בודדים שיכלו להרשות לעצמם)

- סופר/כתב מערבי מספר שהוא נחת בבייג'ין בשנת 1982 והלך ברגל בשדרה מרכזית שעה שלמה וראה רכב אחד בלבד

- היום באותה שדרה יש 4 נתיבים לכל כיוון ואין ספור רכבים שתקועים בפקקים בכל שעות היממה

- כל יום 1000 מכוניות חדשות עולות על הכבישים של בייג'ין (350,000 לשנה - דווקא נשמע לי לא הרבה יחסית לכמות האוכלוסיה)

- מתוך 16 ערים בעולם עם זיהום אוויר הכי כבד - 12 נמצאות בסין

- 75% מהמכוניות הם מותגים מערביים

- טויותה קאמרי מאובזרת עולה כ-50,000$ (לא אמרו איפה היא מיוצרת - אבל סביר להניח שהיא סינית)

- שכר של עובדת QA במפעל של מרצדס הינו 8$ ליום

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ראיתי. סרט מעניין ומומלץ מאוד לצפייה - ובעיקר מדאיג. יש לציין שעם פרוץ המשבר הכלכלי, הצמיחה בשוק המוטורי של סין ירדה מאוד - אם כי כעת היא חזרה למגמת עלייה תודות לחיזוק של ממשלת סין.

S^M, מניח שיהיה שידור חוזר. ראיתי את הסרט הזה ממזמן וערוץ 8 אוהבים למחזר תכנים :)

פורסם

לי קצת הפריע התמקדות מרובה על הקטע של פערים חברתיים וכו' - אין ספק שהם תהומיים ומאוד מאוד צורמים.

אבל פרסמתם תוכנית על תחום רכב/תחבורה וחצי מזה נהיה על יוצא כפרים חסרי כל מול ילדוני הורים עשירים שמשתוללים על גולפים שלהם בכבישים.

זו חצי הכוס הריקה.

אבל נהניתי מחצי הכוס המלאה :)

אבל עם שכר כזה נראה לי בעוד 20 שנה 90% מרכבים שנרכוש כאן יהיו תוצרת סין, לא?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

- 75% מהמכוניות הם מותגים מערביים

שמיוצרים בסין, שכחת לציין.

אני לא יודע אם שמת לב, אבל כאשר הראו פס יצור של MERCEDES ורכב חדש יורד מפס היצור, פנס ערפל הקדמי ימני שלו לא עבד. אולי זה מסביר קצת את איכות ההרכבה ואת מחירה של "קאמרי" שציינת. אומנם באמת "קאמרי", אבל האיכות סינית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...