Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הניסן GTR הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

edan82-

אם כל הכבוד למידות המכובדות של הGTR, היא רחוקה מלהיות משפחתית.

שים לב:

GT-R: אורך 4.65 מטר, רוחב 1.89 מטר וגובה של 1.37.

מאזדה 6: אורך: 4.75, רוחב: 1.80 (מכוניות ספורטיוויות נוטות תמיד להיות רחבות יותר) וגובה של 1.44.

אז, מי גדולה יותר?

גם בניסן אני משוכנע שאין סיכוי שתכניס מאחור ילדים מעל גיל 3.

אז כמו שאמרתי, בלי להיכנס למהירות ולטכנולוגיה שברכב ביחס למחיר המציאה שלו, הGTR היא בכלל לא מכונית שקרובה להיות משפחתית.

נכון, אולי היא קצת יותר מרווחת מה911, קצת יותר מקום מאחור או קצת יותר מקום בתא המטען (דווקא פה אני לא בטוח, שכן תא המטען של ה911 נמצא מקדימה מה שנותן חלל לא רע) אבל את זה ניתן להגיד גם על הR8 של אודי. אתה רואה מישהו שטוען שהיא משפחתית?

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היופי בGTR הוא שהשלם גדול מסכום חלקיו.

על הנייר נינג'ת על יפנית, ובפועל מכונית טהורת גזע וע"פ כתבי רכב גם מאוד ידידותית למשתמש שלא קוראים לו סטיג או אבוחצירא.

יש גם שושלת סקיילין יפה מה שמוסיף לה ערך במגרש האירופאי.

חבל שכרגיל יבואני ניסאן לא מבינים בבניית מותג, לא נותנים קונטרה (נגיד לR8), ולא מנסים אפילו עם גרסאות ספורט זולות יותר.

אולי בגלל זה סילביות בארץ עולות כמו GTR בחו"ל...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
edan82-

גם בניסן אני משוכנע שאין סיכוי שתכניס מאחור ילדים מעל גיל 3.

ראית את הרכב במציאות או שאתה מסתמך על תמונות ?

המושב האחורי מרווח.

אז כמו שאמרתי, בלי להיכנס למהירות ולטכנולוגיה שברכב ביחס למחיר המציאה שלו, הGTR היא בכלל לא מכונית שקרובה להיות משפחתית.

נכון, אולי היא קצת יותר מרווחת מה911, קצת יותר מקום מאחור או קצת יותר מקום בתא המטען (דווקא פה אני לא בטוח, שכן תא המטען של ה911 נמצא מקדימה מה שנותן חלל לא רע) אבל את זה ניתן להגיד גם על הR8 של אודי. אתה רואה מישהו שטוען שהיא משפחתית?

ב-R8 אין לך מקום להכניס סיכה מאחורה.

אתה יכול להמשיך להסתמך על תמונות, אני אומר לך בתור אחד שיצא לו לשבת בתוך GT-R ובתוך 911 טורבו\GT2\GT3-RS וכו', אל תשווה בכלל בין החלל הפנימי שיש בניסאן לזה שיש ב-911, בניגוד לפורשה ששמים מאחורה (בחלק מהדגמים) "מדף" כתחליף למושב אחורי, בניסאן יש מושב אחורי אמיתי ומרווח יחסית.

גם לגבי התא מטען אל תשווה אפילו בצחוק,תא המטען ב-911 מספיק לתיק שמקבלים עם פורשה ולעוד איזה תיק קטן, בניסאן לעומת זאת יש תא מטען אמיתי ושוב, יחסית די מרווח (אפשר להכניס עגלה של תינוק ! כן, ניסיתי).

לך תנסה להכניס עגלה של תינוק לפורשה 911 (רמז, אם יושבים בשני המושבים הקדמיים העגלה לא תכנס, גם את זה ניסיתי).

אתה אומר שהיא לא תחזיק נגד ניסאן כזו ברינג בתור מה? נהג מרוצים? נהגת באחת מהן?

לא נהגתי באחת כזאת ואני גם לא נהג מירוצים, אבל היו מספיק אנשים שעשו השוואות בין הטורבו "הרגילה" ל-GT-R וידה של הניסאן היתה על העליונה, לכן התחילו לעשות לה מבחנים מול גרסאות שהן יותר HARDCORE כמו ה-GT2, תקרא מגזינים מחו"ל.

אני לא רואה מצב שבו לפורש עם 520 כ"ס יש קושי להחזיק נגד הניסאן הזו...

פורש לא נוסדה אתמול והמהנדסים שם לא פראיירים, בוא נסכים על כך שאנחנו לא חיים בגרמניה, אין לנו "רינג" בארץ ובקושי אפשר לנצל 150 כ"ס של פאסאט...

בוא נסכם על זה שאנחנו באמת לא בגרמניה,אבל הגרמנים לא סתם התחילו התחילו להאשים את ניסאן שכאשר הם שברו את השיא של פורשה ברינג הם השתמשו בצמיגים שעושים קסמים (כמובן שלא זה מה שהם אמרו,אבל זה היה בערך שווה ערך) ועוד שאר האשמות.

אל תשכח שגם ניסאן לא נוסדה אתמול, וה-GT-R זה לא הרכב הספורטיבי הראשון שיוצא משערי החברה, וגם הגרסאות שקדמו ל-GT-R נחשבו לרוב כסוג של אגדות.

בכל קמרה הייתי שמח לכל רכב שהוזכר בשרשור הזה :)

ובלי שום קשר, כמובן שהייתי שמח לכל אחד מהרכבים שהוזכרו כאן בשרשור, ואפילו הייתי מוכן לא ללכת רחוק, תארוז לי BOXTER ונסגור סיפור.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
edan82-

נכון, אולי היא קצת יותר מרווחת מה911, קצת יותר מקום מאחור ... אבל את זה ניתן להגיד גם על הR8 של אודי. אתה רואה מישהו שטוען שהיא משפחתית?

לא. את זה אי אפשר לטעון על הR8 של אודי, מהסיבה הפשוטה - שאין שום ספסל אחורי בR8.

כמו שניתן לראות פה:

2008-Audi-R8-V12-TDI-Seats-1920x1440.jpg

ותא המטען שלה (מקדימה) הוא פצפון. מאוד פצפון.

ag_08r8_trunk2.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...