Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הניסן GTR הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מסכים עם חלק ממה שכתבת, אבל בחיית, מכונית משפחתית? ניסאן GTR?:|.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה לעקוף פורשה ברינג אז תיקח פורד טרנזיט. בדיוק כמו שסברינה עשתה בטופ גיר לפני כמה שנים.

הרכב מדהים אבל אני אישית מעדיף פרארי 599 או מרצדס C63 AMG BLACK (לא אני יכול להרשות לעצמי אחת).

פורסם
אני אישית מעדיף פרארי 599 או מרצדס C63 AMG BLACK (לא אני יכול להרשות לעצמי אחת).

רק שה-GTR עולה בערך חצי...

פורסם

בקשר להספק של הניסן , ההספק מישתנה ממכונית למכונית ביגלל שיטת הבנייה של המנוע ,והסיבה לכך שההספק המוצהר הוא 480 כ"ס הוא שהחוק היפני מחייב מיתחת לחמש מאות (או משהוא באזור).

פורסם

תחזור למציאות חבוב!

ביום שאנחנו נתחיל לקבוע אופי של מכוניות לפי זמני הקפה ברינג יהיה כאן הרבה הרבה הרבה יותר טוב....

ממליץ להעביר לפורום " ייעוץ ברכישת רכב" - אולי מישהו ישתמש במידע הרב והאיכותי שנאסף בשרשור הזה..

פורסם
אני לא כל כך מסכים עם חלק ממה שכתבת, אבל בחיית, מכונית משפחתית? ניסאן GTR?:|.

שמע,

אתה לא חייב להסכים עם מה שכתבתי,זה עדיין לא ישנה את העובדה שלניסאן GT-R יש מרכב קופה עם מושב אחורי מלא, תא מטען בנפח מלא ופונקציונליות של רכב משפחתי קונבנציונלי.

יצא לך לראות פעם GT-R במציאות ? היא גדולה. היא למשל הרבה יותר גדולה ממאזדה 3 (רכב משפחתי,כן ?), היא אפילו יותר גדולה ממאזדה 6 החדשות (קצת יותר ממשפחתית ישראלית ממוצעת,נכון?).

הפורשה נראית די "קטנה" לעומת ה-GT-R.

אימפרזה טורבו זה לא רכב משפחתי ? זה ועוד איך רכב משפחתי, אבל אחד חזק.

סקייליין R34 לא רכב משפחתי ? זה רכב שבמידותיו יותר גדול מרוב הרכבים בקטגוריה של מאזדה 6,שלא לדבר על כך שאימפרזה נראית ליד R34 כסוג של צעצוע שבעל ה-R34 קונה ליד שלו לבר מצווה.

אז כן, בהתחשב בגודל הרכב ובפונקציונליות שלו הוא בהחלט יכול להיות (וגם משמש) רכב משפחתי ביום יום, ומפלצת מהגיהנום כשהילדים הלכו לישון.

תתפלא.

וכן, יש לה ביצועים של פרארי בחמישית מחיר.

לי זה מספיק כדי להכתיר אותה כאגדה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרכב הזה הכל חוץ מפונקציונלי, אתה מתבלבל עם רנו מגאן :p

לגבי ההספק - אתם מתלוננים שמכרו לכם 480 וקיבלתם 510?! אוקייי

70K פאונד זה לא זול בכללללללללללל 911 טורבו עולה 90 אם אני לא טועה.

תזכור שזו בכאל זאת לא פרארי ולא פורש ואין לך את האקזוטיקה שיש בהן:)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
הרכב הזה הכל חוץ מפונקציונלי

אשמח להסבר (אולי יש דברים שאני לא רואה).

לגבי ההשוואה שלך ל-911 טורבו בעניין המחיר, אל תשכח ש-911 טורבו לא תעמוד איתו ברינג מי יודע מה...

המתחרה האמיתית שלו היא ה-GT2,ובין ה-GT2 לבין ה-GT-R יש הפרש של 70K פאונד.

לעניין האקזוטיקה, מסכים איתך שזה לא פרארי\למבורגיני, לגבי פורשה אני לא ממש מתרגש או מתייחס לכך כאל אקזוטיקה, אבל זה עניין של השקפה, את כל דגמי פורשה אני רואה על בסיס יומיומי ובכמויות לכן פורשה לא נתפסת בעיניי כאקזוטיקה (שלא תבין לא נכון,הייתי יותר משמח להיות הבעלים של פורשה מכל דגם, אבל גם אז זה לא איזו אקזוטיקה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מצטער אבל אני ממש לא מתלהב ממנה.

אני מסכים אתכם שהלבן זה צבע ממש יפה, אבל פורשה הרבה יותר יפות בעיני.. תא-הנוסעים של ה-GTR יותר מידי ממוחשב לטעמי. אבל אם אתם מסתכלים על ביצועים נטו - זה אחד הרכבים.

פורסם

מאוד מתאים לבן, אני אישית מעדיף רכבים אקזוטיים בצבע לבן מאשר צבעים כהים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה אומר שהיא לא תחזיק נגד ניסאן כזו ברינג בתור מה? נהג מרוצים? נהגת באחת מהן?

אני לא רואה מצב שבו לפורש עם 520 כ"ס יש קושי להחזיק נגד הניסאן הזו...

פורש לא נוסדה אתמול והמהנדסים שם לא פראיירים, בוא נסכים על כך שאנחנו לא חיים בגרמניה, אין לנו "רינג" בארץ ובקושי אפשר לנצל 150 כ"ס של פאסאט...

בכל קמרה הייתי שמח לכל רכב שהוזכר בשרשור הזה :)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

במיוחד מאחר והעובדה שאת תוצאת המסלול המוצהרת ע"י ניסאן לא שוחזרה, והיתה מאוד רחוקה מכך, שלא לדבר על כך שה911 עשתה לה בית ספר של ממש ברינג.

יתרה על כך, במבחן עליה בטופ גיר נאמר שאחרי בדיקת הספק המנוע הוציא באיזור ה510 כ"ס. 30 יותר מהמוצהר.

אגדה? לא הייתי אומר.

דווקא כן שוחזרה, ע"י אנשי BEST MOTORING.

פה.

טופ-גיר אמרו שההספק יכול להשתנות כי המנועים מורכבים בצורה ידנית.

פורסם

מכונית כמו הGTR אכן מכונית נהדרת ועוד תהיה אגדה למה? תראו את העיצוב,הביצועים והמחיר,בקושי נמכרה וכבר מיליוני אנשים ברחבי העולם חושקים באחת כזו בכל זה היא אכן לא רואה שום פורשה,

ואתם עוד תראו.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...