Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, (נהג רגוע) בבקשה.

img1189n.jpg

ל'

IMG_1132.jpg

IMG_1187.jpg

IMG_1188.jpg

IMG_1189.jpg

IMG_1190.jpg

IMG_1191.jpg

IMG_1192.jpg

IMG_1193.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע אם זה משנה למישהו, אבל אני מסכים עם המאסטרצ'יפ (מה נשמע?). קטגוריית המפלצות היא המשעממת מכולן, כרגע, כי די ברור מי ינצח (או יהיה בגמר) והרבה מזה נובע מהצמיגים (לא רק). הרבה יותר מעניין, לטעמי, להשוות עד כמה שניתן בין המכוניות ולתת ליכולת הנהיגה לדבר. מניסיון העבר הצמיגים מאוד משפיעים על הזמנים, והם גם השיפור היחיד שאפשר להוריד בקלות יתירה לפני התחרות (או לא להרכיב...). בקיצור - אני בעד שיוויון!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חגי וניב, אתם שוב מצליחים לפספסף את הנקודה.

אתם מדברים על להוסיף משהו שלא קיים היום במתכונת הנוכחית. אתם מדברים על הוספת קטגוריה, או על שינוי בסוג החלוקה לקטגוריות (אוטומט, צבע, מספר דלתות...) - בזמן שאני מדבר על משהו שכן קיים היום, ופשוט מתעקש שיאכפו אותו כלפי כלל המשתתפים ולא רק בחלקם.

אני מסכים שאולי שיטת החלוקה לקטגוריות היום, לא אידאלית - אבל שימו לב - היא מבוססת על סוג הרכב ההנעה והמנוע, ולא על סוג הצמיגים - ולא על זה אני מדבר.

עניין הצמיגים הוא סעיף בתקנון הנוכחי שאומר שמי שמגיע עם סליקים קופץ לקטגוריה הבאה.

הרי לא יהיה פייר למיאטה ללא סליקס להתחרות במיאטה עם סליקס.

זה הדבר היחיד שאני מתעקש לגביו (שזה ייושם גם בקטגוריית המפלצות, כמו שזה מיושם באחרות).

כמו כן אני לא מדבר על פייר או לא פייר למתחרה כזה או אחר. אני מדבר על קבוצה שלמה של נהגים שמופלים לרעה בעניין הזה - כולל אותך חגי, (קבוצת הנהגים שנכנסים לקטגוריית המפלצות ע"פ סוג הרכב, אבל הם ללא סליקס).

כל נהג בMDC, יודע שהוא לא יצטרך להתחרות ברכב מאותו סוג כמו שלו אבל עם סליקים באותה קטגוריה - חוץ מהנהגים בקטגוריית המפלצות - למה ?

זה מה שאני רוצה לשנות.

הפתרון שאני מציע לא דורש הארכת זמנים ולא דורש שום דבר מיוחד.

הפתרון נמצא בגוף הבעיה, והוא פשוט.

זו סתם עקשנות של מי שמעורב בעניין, ועצם העובדה חגי, שאנחנו צמאים לכל סוג של ספורט מוטורי, העיקר שיהיה משהו, נותן לאנשים מסויימים לגיטימציה לעשות מה שהם רוצים.

כאמור, העניין הזה הוא לא עניין הרוב, ובגלל זה הוא נמצא במצב שהוא נמצא.

רק לחלק מהנהגים באחת הקטגוריות זה רלוונטי, ובגלל זה שמים עלינו פס - אבל אם טיפה נתאחד (כן, גם אלו שנמצאים בקטגוריות אחרות וזה לא מעניין אותם היום, למרות שיום אחד הם ימצאו את עצמם במצב שלנו) - נצליח לשנות זאת.

כולה במקום 5 בגמר המפלצות, יהיו 6. 3 עם סליקים, ו3 ללא.

המקום היחיד שיהיה צורך להוסיף קטגוריה, יהיה בטבלת הניקוד.

נהגת שודים, יש מצב שבין כל התמונות המדהימות שאת מעלה, השתרברבו להם כמה תמונות של הניסן שלי !?!? ;)

תודה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם ההודעה שמעליי. לא חשבתי על כך צורה הזו אף פעם, ועכשיו שMasterChief הציג את הדברים כך, אני חושב שיש להפעיל לחץ "השתתפותי" על מסלולים ולדרוש מהם פיצול במדידות הזמנים, בדיוק כמו שהוא מציע, כתנאי להשתתפות בתחרות. אין שום בעיה, אין שום הכנות, אין שום דבר שהם צריכים להכין במיוחד, ולעומת זאת גודל השוויון יעלה פלאים, וכך גם גודל העניין וזה מה שצריך לעשות.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

נהגת שודים, יש מצב שבין כל התמונות המדהימות שאת מעלה, השתרברבו להם כמה תמונות של הניסן שלי !?!? ;)

תודה.

56276882.jpg

59222567.jpg

ל'

1.JPG

2.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מקים בזאת את עמותת "תנו לי צ'אנס עם אליאנס".

יש לך מפלצת אבל נגמר לך הכסף לסליקס?

אתה מוכן לשלם עבור ההשתתפות אבל לא מוכן לוותר מראש על סיכוי לפודיום ?

לכל החברים שלך יש קטגוריה משלהם, גם אתה רוצה משלך ???

אפשר, צריך, הגיע הזמן ...

קטגורייה נפרדת ל"מפלצות" עם צמיגי כביש (ללא סמי סליקס וללא סליקס מלא)

אם נעמוד על זה, זה יקרה !

זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים.

אז יאללה - מי איתי !?!?!

זאת בדיוק הסיבה שאני לא משתתף בMDC.

פעם כשהייתה לי מיאטה הייתי תחרותי בקטגוריה.

עכשיו עם הניסאן והצמיגי אופניים שלה אין לי סיכוי מול מפלצות על סליקסים.

בקיצור אני מצטרף לעמותה!:wink:

nissan silvia s14

פורסם

MasterChief

הבנתי עוד בפעם הקודמת את עמדתך ופשוט חלקתי עלייה נוכח כמות המשתתפים שהיו במפלצות על צמיגים "רגילים"

כן אשמח להשתתף בתנאים יותר שווים לאלו שבאפשרותי וכן לצמיגים חלק חשוב בעניין (אין כאן ויכוח), אני פשוט חושב שאלא אם אתה יכול למצוא מינימום של 10 נהגים שמוכנים לנהוג במפלצות על צמיגים רגילים אני לא בטוח שיהיה מספיק מעניין לנהוג כאשר התחרות היא נגד 4 או 5 נהגים - המצב שקיים היום - בMDC האחרון בקטגוריית מפלצות כמה היו עם סמי וכמה עם רגיל?

ולבסוף - שוב, אני לא מתנגד לרעיון שלך ואפילו נרתמתי לעזור, במידה ותחליט להשתמש בעזרתי אשמח לעשות את זה על כוס קפה או בטלפון, סלח לי אבל אין לי כח להמשיך את הדיון מול המסך - היומיים האחרונים גרמו לי לגיבנת ועיוורת קשה.

יום טוב, חגי.

פורסם
חגי וניב, אתם שוב מצליחים לפספסף את הנקודה.

אתם מדברים על להוסיף משהו שלא קיים היום במתכונת הנוכחית. אתם מדברים על הוספת קטגוריה, או על שינוי בסוג החלוקה לקטגוריות (אוטומט, צבע, מספר דלתות...) - בזמן שאני מדבר על משהו שכן קיים היום, ופשוט מתעקש שיאכפו אותו כלפי כלל המשתתפים ולא רק בחלקם.

אני מסכים שאולי שיטת החלוקה לקטגוריות היום, לא אידאלית - אבל שימו לב - היא מבוססת על סוג הרכב ההנעה והמנוע, ולא על סוג הצמיגים - ולא על זה אני מדבר.

עניין הצמיגים הוא סעיף בתקנון הנוכחי שאומר שמי שמגיע עם סליקים קופץ לקטגוריה הבאה.

הרי לא יהיה פייר למיאטה ללא סליקס להתחרות במיאטה עם סליקס.

זה הדבר היחיד שאני מתעקש לגביו (שזה ייושם גם בקטגוריית המפלצות, כמו שזה מיושם באחרות).

כמו כן אני לא מדבר על פייר או לא פייר למתחרה כזה או אחר. אני מדבר על קבוצה שלמה של נהגים שמופלים לרעה בעניין הזה - כולל אותך חגי, (קבוצת הנהגים שנכנסים לקטגוריית המפלצות ע"פ סוג הרכב, אבל הם ללא סליקס).

כל נהג בMDC, יודע שהוא לא יצטרך להתחרות ברכב מאותו סוג כמו שלו אבל עם סליקים באותה קטגוריה - חוץ מהנהגים בקטגוריית המפלצות - למה ?

זה מה שאני רוצה לשנות.

הפתרון שאני מציע לא דורש הארכת זמנים ולא דורש שום דבר מיוחד.

הפתרון נמצא בגוף הבעיה, והוא פשוט.

זו סתם עקשנות של מי שמעורב בעניין, ועצם העובדה חגי, שאנחנו צמאים לכל סוג של ספורט מוטורי, העיקר שיהיה משהו, נותן לאנשים מסויימים לגיטימציה לעשות מה שהם רוצים.

כאמור, העניין הזה הוא לא עניין הרוב, ובגלל זה הוא נמצא במצב שהוא נמצא.

רק לחלק מהנהגים באחת הקטגוריות זה רלוונטי, ובגלל זה שמים עלינו פס - אבל אם טיפה נתאחד (כן, גם אלו שנמצאים בקטגוריות אחרות וזה לא מעניין אותם היום, למרות שיום אחד הם ימצאו את עצמם במצב שלנו) - נצליח לשנות זאת.

כולה במקום 5 בגמר המפלצות, יהיו 6. 3 עם סליקים, ו3 ללא.

המקום היחיד שיהיה צורך להוסיף קטגוריה, יהיה בטבלת הניקוד.

תודה.

MasterChief כל מילה סלע, אבל לדעתי מצב החלוקה מהווה קונפלט מיוחד, שזה מי משופר יותר, זה גם מעלה את המוטיבציה להשתפר יותר, אבל אני חוזר הסיכוי גדול גם למי שנוהג.

שאלה?

מה אני יגיד כשבאירוע הבא אני עם רינו 5 1.4 ליטר ומתחרה עם המפלצות, לדעתך זה הוגן?

לדעתי זה לא הוגן, אבל בו נגיד אני חובב ספורט מוטורי ולא אכפת לי תארים גם כך היו הרבה, אז קיצר אני בא בכיף ומתחרה מולך באירוע הבא למרות שאני יודיע שתעשו ממני מיץ :-D.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם

דני הבנתי לגמרי את מה שכתבת, והצעת הצעה שתשאיר קטגוריה אחת ותאזן את בעיית הצמיגים. פשוט לבטל את כל השימוש בסמי סליקס בתחרות. אתה פשוט כל כך רוצה את קטגוריית דני - שאתה לא מקשיב לרעיונות אחרים.

לעשות שני גמרים בני 3 מתחרים זה מטופש. כל עולה לגמר יעלה לפודיום, שלא לדבר על כך שזה יהיה פשוט לחלק גביע לכמעט כל משתתף ללא סליקס. במיוחד לעשות ניקוד לשמונת המתחרים הראשונים - כאשר יהיו רק 7 או 8 אנשים בקטגורייה...

גם גמר ל 5 אנשים מתוך 7 או 8 יהיה מטופש.

ומחשבה נוספת - נראה לי לא הגיוני שהבמוו Z4M משתתפת בקטגוריה והסילביות לא. הרי זה לא שהטורבו נותן לה יתרון מטורף...

אם כבר עשו את הפתוחה לקטגורייה כללית כל כך, ניתן לדחוס לתוכה גם את הסילביות עם הצמיגים הסטנדרתיים. ככה יכנסו שאר הנהגים שנפלו בין הקטגוריות. היחידים שיכולים להתלונן אלו נהגי ה 4*4 עם הצמיגים הנורמליים - ולהם כבר אין ממש פיתרון סביר יותר.

מה דעתך על זה?

פורסם

אני לא מבין למה להקשות. בסה"כ מדובר בתחרות ספורטיבית. נוצר כאן מצב של חוסר הוגנות מסוימת, שגם אם הוא לא מתבטא בתקנון, הוא בא לידי ביטוי בתוצאות באופן מובהק. הדבר הכי נכון לעשות הוא לא לאפשר שימוש בסליקסים מכל סוג אצל המפלצות. אני משוכנע שזה יעודד עוד נהגים להצטרף ויהפוך את התחרות למעניינת יותר. הרי כולנו (ותקנו אותי אם אני טועה) רוצים ליצור שיוויון עד כמה שניתן בין המכוניות, בכדי שיכולות הנהיגה יקבעו את המנצח. במצב הקיים יש יתרון משמעותי לאנשי הסליקס בקטגוריה הגבוהה, ולפחות עבורי זה היה פוסל את ההשתתפות בתחרות אילו הייתה לי אימפרזה או איוו.

אגב - בכל מקום אחר בעולם סמי-סליקס (או סליקס, מה שתרצו) נמצאים בקטגוריה משלהם, ומצב כמו שיש אצלנו במפלצות פשוט לא יכול להתקיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אף אחד לא מקשה...

רק הראיתי לך שגם אם תוחלט החלטה תצוץ בעיה של סמי סליקס וסליקס - אשר אי אפשר לספור אותם כשווים.

להזכירכם Eריק ואיתן אשרי "נעלו" באחת מהתחרויות צמיגי סליקס מלאים - מישהו בקטגוריה שלנו צייץ ?

מממ... לא !

למה? ככה!

ולפתרון שהצעת - אם כולם לא "ינעלו" סמי סליקס או סליקס.....

מה יהיה עם הצמיגים המקוריים של ה- STI ה- RE070 ?

לאחר ש"נעלתי" אותם במשך מספר שנים אני יכול לומר בוודאות שהם טובים יותר מכל צמיג "רגיל" אחר....

אז מה יעשו בעלי ה- STI ?

ירכשו צמיגים סוג ג' על מנת להשתתף?

ומה יעשו בעלי ה- EVO שכולם "נועלים" את צמיגי הסמי סליקס באופן קבוע - האם עכשיו כולנו נצטרך לרכוש "צמיגים רגילים" ?

או שאולי כולנו נזמין את ה- RE070 במידה של ה- EVO (הבעיה שהמידה הזו מיוצרת ומסופקת רק ביפן והם רוצים 2000 ש"ח לצמיג שם :shock:)

ושלרגע לא תחשוב שתהיה לי בעיה עם כל החלטה שתתקבל !

בכל מקרה, בכל מצב, עם כל סוג רכב - אני אשתתף !!!

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תוכן חדש...