Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצפות לא רק אצלנו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מספר תמונות במייל של אחד החניונים של חברת סקודה שהוצף בגשמים האחרונים. אם אני לא טועה זה היה גם שנה שעברה אבל בחניון של vw. נראה לי שיש פה משהו מסריח או שהגרמנים לא יודעים לבנות ניקוז כמו שהם בונים מכוניות.

אני לא מקנה במי שהזמין סקודה ויקבל את אחת המכוניות הללו!!!

4012d06101576ce4.jpg

4012d0417fd56567.jpg

4012d07f019ba405.jpg

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
קיבלתי מספר תמונות במייל של אחד החניונים של חברת סקודה שהוצף בגשמים האחרונים. אם אני לא טועה זה היה גם שנה שעברה אבל בחניון של vw. נראה לי שיש פה משהו מסריח או שהגרמנים לא יודעים לבנות ניקוז כמו שהם בונים מכוניות.

אני לא מקנה במי שהזמין סקודה ויקבל את אחת המכוניות הללו!!!

אני כמעט בטוח שהתמנות האלו הן משנה שעברה וצולמו בצ'כיה.

אני זוכר שהיה מפורסם שמדובר במחסני רכב מקומיים ולא מחסנים של החברה ואכן היה מדובר בסקודה, אין שום קשר לפולסוואגן.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

זה אכן מההצפה שהיתה בפראג לפני שנה וחצי (ודווקא באוגוסט...) והמדובר בחניון של מכוניות מסוג סקודה סופרב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלא תדע....

(אני משער שלק מהן נוסעות היום בכבישי העולם...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואני אעלה מהאוב משהו איכותי ביותר: לא חראם על המכוניות?!.

:lol:

פרטים נוספים תמצאו בקישור הבא:

http://www.geocities.com/uksteve.geo/tricolor.html

כדי להוציא את האוניה, הייעודית להובלת מכוניות, הם בצעו אותה ורק כך

הם יכלו להוציא אותה מהמים...

תמונות קשות: :wink:

wno3.jpg

וולבו חסרת מזל.

tc25.jpg

X5 ועוד כמה מכוניות שבדיות...

tricolor011.jpg

קשה קשה.