Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,שבת שלום.

לפני שבוע רשמתי שיש לי בעית נזילת מים, וחשבתי שזו המשאבה אבל התברר שלא.

יום אחר כך נגמרה הנזילה בכאילו קסם והכל היה בסדר, נסעתי עם האוטו שבוע שלם נסיעות דיי ארוכות יקנעם- כרמיאל והכל היה מעולה.

אתמול עשיתי נסיעה, והיום בבוקר בדקתי מים במיכל היה חסר פתאום דיי הרבה מים, בדקתי צינורות, נזילה מהתרמוסטט(כי לפני שבוע הוא נזל לי) ולא ראיתי כלום, פתחתי גם מכסה מיכל עיבוי כדי לראות עם יש נזילה ולא היה כלום.

וכשהסתכלתי מתחת לרכב ראיתי טיפות מים ירוקים מתחת לגיר ועל צינור הפילטר אוויר שיורד למטה, קרוב לרדיאטור מצד ימין(כשאתה מול הרכב).

לאן המים נעלמו?

ומאיפה הנזילה בדיוק? ואם יש נזילה בכלל?

ועוד בעיה שראיתי, החלפתי תרמוסטט לחדש והחום עומד כמו שצריך 90 בנסיעה וקצת מעל 90 בעמידה ועומס.

לפעמים קורה שהחום יורד תוך שנייה ל70 ואז עולה שוב ל90 תוך שנייה.

מה יכול להיות הבעיה של זה? והאם שני הבעיות קשורות אחת לשנייה?

תודה ושבת שלום.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

ערב טוב אנשים.

היום נסעתי לחיפה וכשהגעתי לחנייה פתחתי מכסה מנוע והבנתי מאיפה הנזילה.

התרמוסטט יושב בתוך צינור הברזל היוצא מהמנוע ומתחבר לצינור העליון לרדיאטור, ומהחיבור בין הצינור הברזל לבין מכסה התרמוסטט נשפרצים מים החוצה בזרם.

זה קרה לי כבר לפני שבועיים כשרק החלפתי את התרמוסטט ואז הלכתי למוסך והם אמרו שהיה צריך לשייף את החיבור בין מכסה התרמוסטט לצינור הברזל כי הוא לא ישב עליו טוב.

תיקנו את זה והאוטו נסע שבוע וחצי מצויין עד אתמול.

עכשיו ראיתי את הנזילה עוד פעם.

דיברתי עם אבא של חבר שהוא מוסכניק והוא אמר שיכול להיות שיש בעיה באטם ראש ואז נכנס לחץ למערכת ומפוצץ את החיבור, הוא אמר לי איך לבדוק את זה.

הוא אמר שצריך להניע ולבדוק עם הצינורות מנופחים ממש, עשיתי את הבדיקה ויצא תקין לגמרי, הצינורות היו בסדר גמור, חיכיתי עד שהאוטו יתחמם והמאוורר יכנס לעבודה.

אז הוא אומר שכנראה המכסה של התרמוסטט שבור או סדוק ואז הוא נוזל דרכו.

מה נראה לכם? למה זה קורה כבר בפעם השנייה?

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...