Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

האם למישהו יש ניסיון בחיבור של 3 כסאות תינוק או סלקלים למושב האחורי של האוטו. במיוחד מעניין אותי אם זה אפשרי באחת המכוניות הבאות:

1. סיטרואן C4 פיקאסו
  2. מאזדה 5
  3. רנו סניק II
  4. הונדה FRV

אם יש מכוניות נוספות באותם טווחי מחירים (עד 160K) שאתם יודעים שזה אפשרי אודה לכם מאוד אם תציינו אותם (שיקול נוסף הוא בטיחות אגב).

תודה מראש!

לירון

פורסם

בכל המכוניות שציינת ניתן לחבר 3 כסאות בטיחות במושב האחורי.

במאזדה5 הכי קשה, ב-FRV הכי קל.

מזל טוב :wink:

ובהצלחה !

דני G.

פורסם

תודה דני!

אפשר לשאול האם יש לך ניסיון אישי בחיבור 3 כסאות למושב אחורי?

אחרי בירורים ההמלצה שקיבלתי מבחינת עלות / תועלת היא רנו סניק, האם יש למישהו ניסיון עם חיבור 3 כיסאות לרנו סניק?

פורסם

תלוי בגודל הכיסאות שאתה מדבר עליהם

האם כולם של תינוק או חלק בוסטרים?

אם חלק בוסטרים ניתן גם ברכבים כמו טויוה קורולה אם אתה הולך על מיני וואן

אז הונדה יחסית רחבה וניתן להגיע בקלות אל החגורות כך שזה קל יחסית מה גם שיש חלוקה פנימית נוחה.

מבחינת בטיחות האחיזת כביש שלה קצת חלשה.

Maz121L-4.jpg
פורסם

יש לי נסיון עם כסא + 2 בוסטרים ולאחר מכן עם 3 בוסטרים (2 עם גב והאמצעי בלי) ברנו סניק.

אם מדובר בכסאות/סלקלים עם בסיס - זה יותר נוח כיוון שתופסני החגורות בסניק שקועים במושבים ומאוד קשה כשיש 3 במושב האחורי כל פעם להשחיל את היד ביניהם כדי לחפש את התופסנים מתחת לבוסטרים ולסגור את חגורות הבטיחות. אם כל הכסאות/בסיסים כבר חגורים מראש, אז אין בעיה.

הרכב הכי נוח מהבחינה הזו שאני פגשתי זה הפורד S מקס אבל הוא כבר עם 7 מושבים.

:type:
פורסם

אני נוסע עם שני כסאות בטיחות + סלקל ב C4 פיקאסו.

יש עוגנים בכל המושבים (כולל בזה שליד הנהג). באופן כללי מאוד מרוצה מהרכב.

פורסם

לא ברשימה שלך אבל נהדר ל-3 מושבים (מנסיון)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196525&highlight=%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F

בכיוון אחר לחלוטין, ברלינגו עם 2 דלתות צד, יותר רחבה מסנייק 2 ובאבזמים לא שקועים, ממש נוח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני אמליץ לך לבדוק גם את הפולקסוואגן טוראן, אותו בחרתי לקנות.

עד היום אני מאוד מרוצה ממנו, כבר נסעתי בו כ20K ק"מ ואני יכול לספר לך שהוא מאוד מרווח (בניגוד לרושם שיוצר העיצוב החיצוני של רכב קטן יותר), מנוע הדיזל בו אני משתמש חזק מאוד בכל מצב (אומרים שגם ה1.4TSI חזק מאוד), גיר DSG מוכר מעולה ולדעתי לא תהיה בעיה לשים שם 3 כסאות תינוק.

ראה מבחן אם תהיה מעוניין :

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1138489

בהצלחה ברכישה.

-סולל הדרך, הכיוון עצמו דיי נחמד, הרקסטון עצמו לא כשמדובר על רכב שאמור להוביל משפחה שלמה שבעתיד תגדל ותצטרך לשבת בג'יפ עם 2 כ"א.

אם יש רקסטון עם יותר אבזור בטיחות - מה טוב, בהחלט ג'יפ לא רע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
... אז הונדה יחסית רחבה וניתן להגיע בקלות אל החגורות כך שזה קל יחסית מה גם שיש חלוקה פנימית נוחה. מבחינת בטיחות האחיזת כביש שלה קצת חלשה.

אחיזת הכביש שלה חלשה ?

ממש לא !

האחיזה מצוינת גם ההתנהגות בטוחה.

דני G.

• תוכן חדש...