Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

P0420 שוב עולה לכותרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בארץ היבואן מחליף ממיר ונערכת שינוי תוכנה במחשב ..הגדלת הטולרנס בקריאת חישן חמצן שני מול הראשון.

האם זה גם מה שאתה עושה אצלך במעבדה?

ברכב שלי המוסך המורשה החליף 3 פעמים (!) את הממיר הקטליטי בתוך תקופת האחריות, אולם לא נראה שנגעו במחשב הממיר. יתרה מזאת, מידע שאספתי מצביע שבדגמים אלה לא ניתן לעשות שינוי תוכנה במחשב הממיר, אלא יש להחליפו (ולאחרונה שמעתי גם על אופציה לתקנו אולם זה יותר משינוי תוכנה).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בגליון "מוסכים" הקרוב כתבתי כתבה על הבעיה בטויוטה , העורך של המגאזין ביקש את התגובה של טויוטה על הכתבה ולהל"ן תגובת טויוטה ישראל :

יש בעיה עם הקובץ. הכתבה עצמה בכלל לא מצורפת אלא קובץ קטן בלי שום קשר.

נשמח אם תוכל לתקן את זה, ברזיליי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הכתבה לא מצורפת עדיין , היא תופיע בגליון הבא . לגבי התגובה של טויוטה , היא באה לאחר ששלחנו לה את הכתבה כדי שתגיב .

לדעתינו : עצם העובדה שיש צורך בהחלפת מחשב ולא רק ממיר זה כבר מעיד על כשל במחשב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

החודש המאבק ביבואן בשל בעייה זו תופיע בירחון מקצועי של המוסכים ,כתבה שבה יש את כל הטענות שנלקחו מפורום זה ואחרים רוכזו יחד במאמר חריף , עורך הירחון פנה ליבואן אפשרות להגיב על הכתבה הנ"ל , היבואן הגיב כפי שהבאתי אותה בשרשור זה.

אני תקווה שהכתבה תעשה את שלה והדברים ינועו לכיוון הרצוי לכל בעלי הטויוטה קורולה משנות 2003/2004 .

פורסם

דוד, לא נראה שהייצרן יטול אחריות מקיפה לכול הרכבים משנת 2003-2004 שבחלקם כבר 9 שנים על הכביש. יתרה מזאת לא קראתי בפורום חוות דעת מקצועית של אנשי מקצוע שבחנו את התקלה בעזרת ציוד מעבדתי והציגו תוצאות בדיקה וניתוח מקיף של מספר רכבים.

הייבואן בטוח שלא יקח על עצמו אחריות כבדה כזו שמסתכמת במיליוני שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק שלום, , אין עשן בלי אש , כל כך הרבה בעלי טויוטה קורולה מתלוננים זה מצביע על בעיה , הצורך בהחלפת מחשב ניהול מנוע היא עדות על כשל בתוכנה או בתכנון של כרטיס ניהול מנוע.

פורסם

ארנון שלום,

לפני כשלושה חודשים חזר אלי לקוח (כמובן בעל טויוטה 2003) עם נורת תקלות דולקת , בדקתי , קבלנו קוד P0420 , הבחור דיבר על תביעה נגדי , בסבלנות הובלתי אותו למחשב , נכנסנו ל-CF , רשמתי ב-חפש P0420 , נכנסתי לאחד השרשורים ובקשתי ממנו לשבת ולקרוא. לאחר שקרא הבחור היה כולו נרגש "מה התיקון עולה 10K שקלים !...מה עושים שאל" ...ברוך הבא למועדון השבתי לו. גם הוא ממתין לישועה.

פורסם
מי יכול להוכיח זאת ?

פשוט מאוד. אם בהיסטורית הרכב כתוב שהופיעה תקלה P0420 במהלך תקופת האחריות של הרכב, ומוסך היבואן לא החליף את מחשב ניהול המנוע, אז היבואן התרשל ולא עמד באחריותו, ועליו לעשות זאת כעת גם אם עברו 9 שנים.

אצלי למשל החליפו את הממיר ולא נגעו במחשב ניהול המנוע.

ואז התקלה חזרה, והחליפו שוב את הממיר.

ואז התקלה חזרה, והחליפו שוב את הממיר.

ואז התקלה חזרה, אבל נגמרה תקופת האחריות.

זו אי-עמידה ברורה באחריות של היבואן.

פורסם
ארנון שלום,

לפני כשלושה חודשים חזר אלי לקוח (כמובן בעל טויוטה 2003) עם נורת תקלות דולקת ... גם הוא ממתין לישועה.

אם הוא היה קונה מכונית אירופאית זה לא היה מפתיע אותו.

הוא היה אומר לעצמו "נידפקתי, האירופאיות המחורבנות האלה", מקלל, משלם ובא לציון הגואל.

כשמישהו קונה טויוטה בגלל אמונה דתית מיסטית שהן לא מתקלקלות -ואז היא מתקלקלת לו- הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה אכן להמתין לישועה... :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי גם תקלה המציינת בעיה במנוע או בדלק

היבואן מוכן להשתתף במחצית הוצאות התיקון הוא יחליף ממיר ואני מחשב הוצאה של 5000 שקל

אני מתכוון ללכת על זה ובכך לפתור את הבעיה

מה דעתכם?

• תוכן חדש...