Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מעוניין לקנות ג'אנטים(מגנזיום) 15" (4 חורים)(אין לי מושג מה המרווח שם)

הרכב זאת ניסן אלמרה שנת 98(N15).

אני יודע שהרכב מגיע עם ג'אנט 14", אבל מאושר לו גם 15"

אני מחפש חנות טובה, עם מבחר גדול ומחירים יחסית זולים, באיזור המרכז(ראשון לציון והסביבה)

התקציב שלי הוא בין 1500-2000ש"ח רצוי קרוב יותר לגבול התחתון.

תודה מראש,

ויקטור.

פורסם

מקפיץ.

אני מאוד מצטער שאני מקפיץ,

אבל אין סיכוי שאף אחד לא יכול לתת לי תשובה.

רוב האנשים שיש להם ג'אנטים, היו צריכים לרכוש אותם איפה שהוא.

נכון?

פורסם

לדעתי עדיף לך לקנות גאנטים יד שניה, יותר זולים, וגם ככה אין להם בעיות טכניות :-)

ובקשר לחנויות, באזור התעשייה של בת -ים יש לפחות 3 חנויות שיש להם מבחר גדול יחסית.

פורסם
לדעתי עדיף לך לקנות גאנטים יד שניה, יותר זולים, וגם ככה אין להם בעיות טכניות :-)

לג'נטים יכולה להיות בעייה. הם עלולים להיות עקומים ושום איזון גלגלים לא יעזור. במקרה שג'נטים עקומים, צריך ליישר אותם, זה עולה משהו כמו 800ש"ח ל-4 ג'נטים. הבעייה שאחרי כמה זמן הם חוזרים לעצמם ושוב נעשים עקומים.

עדיף לקנות ג'נטים של יצרן מוכר. זה יהיה יקר (למידה שלך החל מ-3000ש"ח), אבל מדובר על ג'נטים שמצויין עליהם משקל שהם עומדים בו והם באמת יעמדו במשקל כזה.

אופצייה נוספת לקחת ג'נטים משומשים סגסוגת שהיו מסופקים ע"י יצרן. בד"כ יצרן שם ג'נטים חזקים מיצרן טוב. כך יהיה פחות סיכוי שהם יהיו עקומים. אבל בכל זאת כדאי לקחת ג'נט לבדיקה.

בעיקרון בעדיפות ראשונה אני ממליץ על ג'נט מיצרן מוביל חדש. בעדיפות שנייה ג'נט משומש שהיה מסופק ע"י יצרן מקורי ורק בעדיפות שלישית "כמו" ג'נט שמסופק ע"י חברות סיניות ללא שם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

"צמיג ישיר" בפ"ת אזור תעשיה קרית מטלון, הכי זולים שאני מצאתי ל 206 שלי. ועברתי כמה מקומות, קניתי אצלו 14" 1300 אחרי מע"מ.

• תוכן חדש...