Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לבנות בקורות רמקולים של מורל הדוטק mk2 4 אינץ...

האם זה אפשרי לבנות מפיבר גלאס מבחינת הנפח..

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

כדי לקבל גובה.

אני משער שהמידים הנ"ל צריכים קצת נפח ע"מ להגיע לביצועים אופטימליים. די קשה ליצור נפח על קורות ולכן אני חושב שעלולה להיות לך בעייה בהתקנה ופגיעה בביצועי המידים. התקנה בקיקפאנלים לעומת זאת בהחלט באה בחשבון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות שזה הנתון הנדרש לנפח התיבה: Equivalent Car Air Load VAS ?

אם כן, אז נדרש 2.7 ליטר.

יש רכבים שבהם זה אפשרי בקורה

מתחדשת*

פורסם

זה לא :wink:

הייתי מהמר לכיוון 5-6, אפשר להריץ נתונים בתוכנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז תחכים אותי בנקודה הזו: איפה נמצא הנתון הנדרש בדף הנתונים של הרמקול? לא יכול להיות שחברה משחררת כזה דף נתונים לכל דרייבר ולא תציין את הנפח המומלץ.

מתחדשת*

פורסם

לפי מה שהבנתי מהאתר שלהם הרמקול צריך נפח של 2.7 ליטר..

אם למשל איפה שיש את הפיבר אני יעשה מין חור לתוך הקורה ככה שיהיה יותר נפח..אפשרי

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

אז למה יש לך 4 אינצ'?.

האם זה מידבאס שעובד כמידריינג'?.

איזה שנה הסיויק?, אצלי בסיויק לדוגמא הקורה דקה מאוד ואין כמעט מקום לבנות עליה בניה במיוחד שבניה בעל נפח.

הנה הקורות שלי לדוגמא : (מצורפת תמונה).

תמיד ניתן לשלב פיתרון יצירתי , לדוגמא חיבור הקורה בזווית עם הדש ובעצם ליצור את זה כמקום הנפח.

אך דורש עבודה רבה ודימיון טוב.

מה שיהיה זול יותר ופחות כאב ראש לקנות מידריינג' דום של מורל שלא דורש נפח במידה שהמידבאס עובד כמידריינג'.

אם המידבאס עובד רגיל אז למה לא לשים 5.25 או 6" בדלתות ?.

סטס.

image-upload-117-727960.jpg

פורסם

נפח שבין 3 ל4 ליטר נשמע הגיוני מאוד למידים 4 אינטש של מוראל - 2.7 זה מאוד קרוב ל3 ולכן נשמע הגיוני מאוד, האילייט נשמעים נהדר ב5 ליטר, אני לא חושב ש2.7 יהוו בעיה לדוטק אם כי נתוני הרמקולים שונים אבל במקרה הזה המלצת היצרן נשמעת הגיונית מאוד.

לגבי נפח בקורות - בוא נשים לרגע את הנפח בצד - הרכיב עצמו הוא 4 אינטש מה שאומר שהטבעת שהוא ישב עליה תהיה קרוב ל5 אינטש שזה מאוד מאסיבי ומאוד מפריע - צריך רכב רחב מאוד או רכב שלקורות שלו יש בסיס עבה מאוד - למשל, יונדאי גטס דווקא - יש לה את אחד בסיסי הקורות הכי עבים שיצא לי לראות עד היום.

רכבים כמו פורד קוננקט וכו' וכו', רכבים אמריקאיים שהם ספינות על 4 גלגלים...

אם הרכב הוא סטנדרטי - תבנה בקיק פאנל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...