Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעבודה עם פיבר, קרקיט ובונדו, רציתי לדעת איך אני עושה את האזור של הכפתורים והלדים שנמצאים במסך, האם אני שם את החומר ואז עושה חור עם מקדחה?

חלק מהכפתורים עגולים וחלק מרובעים.....

פורסם

איזה מסך? למה כפתורים? מאיפה באת??? :-D

אולי תעלה קצת תמונות? שנראה מה אתה מנסה לעשות או להשיג?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלה שעושים בניה לליליפוטים נוהגים לבטל את הכפתורים בכלל ועושים רק חור קטן לעינית IR ועוד חור קטן לLED

ושולטים בהכל עם השלט של המסך

פורסם

עתיד, ידעתי שאתה תהיה מהראשונים להגיב, תודה.

חשבתי על הרעיון של לבטל אותם ולהשאיר רק לעיינית, הכפתורים זה על אותו עקרון של העיינית.

בכול מקרה אני יודע שזה אפשרי לעשות זאת השאלה היא איך.....

המסך הוא 889, אבל העניין זה על אותו עקרון

פורסם

בעיקרון אם השלט שולט על הכל, תסיף את הבניה הכל הכל כלל הגימור רק בלי הצביעה

ואז תקדח חור לעינית

תצבע ותשתול אותה

פורסם

אני מעוניין להשאיר את הכפתורים האחרים בכל זאת, יש לי שימוש לכפתורי הווליום לעיתים תכופות ואני מעדיף לא לעשות זאת מהשלט

פורסם

אוקי

תיקח את הקונסולה המקורית - תחתוך עם דרמל את הבסיס של הכתורים ותתמיע אותו בבניה שאתה עושה

אחרי זה תלטש את הכל יחד לקו אחיד

ותצבע הכל

ככה יהיה לך מקום של הכפתורים המקוריים פיקס

פורסם

הקונסולה המקורית של הרכב = איפה שהמזגן ושאר הירקות, לא מתאים לי, אין לי שמה מקום לשים מסך (זה מבטל לי את כול המזגן, חימום מראה אחורית וכו)

לכן נותר לי לבנות הכול (את הקונסולה) מחדש.

ניתן לפרק את היחידה של המזגן מהקונסולה, אני עדיין חושב היכן אפשר למקם את זה....

(ואני חשבתי שהאוטו הזה קל לבניות...:-()

אני מצרך תמונה זהה למה שיש אצלי באוטו

e1_1_3_56704_20090217200214.jpg

פורסם

האפשרות הבאה שלך היא לדגום את המשטח העליון של הדשבורד שלך מפיבר (צריך לעבוד מאוד בזהירות - הרבה נייר עיתון) ולבנות עליו את התושבת - אתה תצטרך לפרק את כל החלק הפנימי של הדש בכדי שתוכל לקדוח חור ולהיות בטוח שלא פגעת בשום דבר אבל בסופו של דבר זה יהיה לך נוח ולא יפגע לך בשום דבר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הלוואי והייתי יכול להתקין את המסך כמו אצלך, ב"חצי גובה". זה פחות מושך אש והרבה יותר קל להתקנה במיוחד במקרה שלך.

לדעתי זה המיקום הכי טוב שאתה יכול לתת למסך בלי לבצע חירור של הדש או להפריע לשדה הראיה שלך במהלך הנהיגה ע"י בניה גבוהה.

בניה של כל הקונסולה יכולה לבוא בחשבון אך צריך לעשות זאת תוך התחשבות במערכת הקירור מאחרי הדש. עבודה מאוד קשה ולדעתי האישית, לא כדאית. בכל מקרה, הבחירה שלך.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

תראה - מה שנשאר לך עכשיו זה שתי אופציות

1. להרכיב מסך מתקפל בגג הרכב.

2. להחליף את המסך שלך ולקנות מסך שמתקפל לתוך יחידת 1DIN במקום שהHU המקורי יושב בו.

מעבר לזה זה לא נקרא להיות קשה, זה נקרא בלתי אפשרי - לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - או במילים אחרות - ישראלי :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

מסכים איתך - ישראלי למופת

אם למישהוא יהיה עוד רעיונות אשמח לשמוע.

לנספורס ועתיד, תודה רבה על העזרה

יש לי עוד כמה רעיונות שאני מעוניין לנסות, אם זה יצליח אני יפרסם תמונות....

• תוכן חדש...