Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 6 שנים עם הקורולה הנוכחית בליסינג הגיע הזמן להחליף. לצערם הרב של ההורים שלי אין קורולה אוטומטית בקבוצת רישוי 2, שאר המתחרות לא עונות לדרישות של ההורים שלי (האצ'בק לא בא בחשבון, מאזדה 3 צפופה, לאנסר מיושנת) ולכן אנחנו חוזרים לגישושים בשוק הפרטי.

לאחר שהחזרה לאומגה שכ"כ אהבנו לפני עידן הקורולה נשללה (היא אומנם עונה לכל הדרישות אבל מדובר כבר ברכב ישן מדיי שלא יוכל לשרת אותנו נאמנה בגלל חיבתו הרבה למוסכי UMI), הצלחתי למקד את אבא שלי על על 2 אופציות עיקריות: סיטרואן C5 ופורד מונדיאו.

הסיטרואן יותר קורצת מכיוון שיצא לאבי לסוע עליה והוא מאוד התרשם מהנוחות. הבעיה היא למצוא רכב כזה שמור בשוק.

אנחנו מדברים על רכב משנת 2005-2006 (הצורה החדשה), התקציב באיזור ה-75K ש"ח, חובה יד ראשונה והיסטוריית טיפולים מסודרת (כדי לאשר שלא מדובר ברכב לימון).

הלכנו לפקוד את הטרייד אין של לובינסקי מכיוון שהם היחידים שמתחייבים לסדר כל תקלה שמתגלה בבדיקה ובנוסף רכבי הליסינג שלהם מטופלים במוסך מורשה וכל הפאקים שיתגלו בבדיקה גם יתוקנו במוסך מורשה. לצערי גילינו שכל הרכבים שם עם ק"מ גבוה יחסית ועוד דורשים עליהם מחירון משוכלל. אני מתאר לעצמי שמי שמחפש רכב מליסינג מחפש לעצמו מציאות, אחרת הייתי מוסיף את ה-10% האלה ומחפש רכב פרטי.

אלא שגם פה ציפתה לנו הפתעה, בשוק הפרטי המצב אפילו יותר גרוע מאצל לובינסקי. רוב הרכבים לא יד ראשונה ואלו שכן יד ראשונה בעלי ק"מ מטורף (100K ק"מ וצפונה), וזה עוד לפני ציון העובדה ש-80% מהרכבים אצל סוחרים (ואני לא מוכן להתעסק עם סוחרים).

היום הוצעה לנו הצעה מעניינת. במקום עבודתו של אבי פיטרו בחור שהחכיר יסינג סיטרואן C5 ונאלץ להחזיר אותה לאחר שפיטרו אותו מהעבודה. הרכב שנת 2008, 30K ק"מ והוצע לנו במחיר של 108K ש"ח. היתרון הוא שהרכב עבר רק 2 טיפולים בחברת ליסינג (אופרייט ליס) ולכן עדיין לא נגרם לו נזק כ"כ רציני. הק"מ קצת גבוה אבל זה לא מפחיד מכיוון שאנחנו לא נוסעים הרבה וזה יתאזן. השאלה היא האם המחיר משתלם?

אשמח לקבל הצעות מעניינות לפתרון כי אני כבר דיי הרמתי ידיים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

על פניו נראה שהמחיר בהחלט טוב, קח בחשבון שמחיר המחירון של הרכב היה 147K , שווי שימוש קבוצה 4..

המוסך המטפל של אופרייט ליס במרכז הינו מוסך דניאל למיטב ידעתי, והוא מורשה של סיטרואן, כך שהנזק אינו גדול.

אני הייתי מנסה ללחוץ קצת את המחיר, כיוון שהרכב אינו סחיר כמשומש וחברת הליסינג יודעת זאת היטב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סליחה, טעות שלי, הרכב לא מאופרייט ליס אלא מאוויס.

האם בשנת 2005 נמכרו 2 הדורות (הישן והחדש)?

האם בדור החדש יש גם את המנוע החלש (1800 סמ"ק)?

פורסם

לאוויס אין מוסכים משלהם והם לוקחים למורשים.

למיטב זכרוני אכן החלפת דורות הייתה באמצע שנת מודל 2005. יש כאלה וכאלה.

לא ידוע לי על דגמי 1800 בדור שני.

פורסם
סליחה, טעות שלי, הרכב לא מאופרייט ליס אלא מאוויס.

האם בשנת 2005 נמכרו 2 הדורות (הישן והחדש)?

האם בדור החדש יש גם את המנוע החלש (1800 סמ"ק)?

הרכבים באויס מטופלים בלובינסקי.כמודל 2005אכן נמכרו הדגם החדש והישן במקביל לתקופה מסוימת.אחרי המתיחת פנים אין מנוע1.8.

פורסם

ה-C5 מתוחת הפנים התחילה להמכר בישראל ממש קצת לפני תחילת ינואר 2005, לכן לא תמצא C5 שעלתה על הכביש בשנת 2005 כחדשה מהצורה הישנה יותר ואם כן אז הן מעטות.

אין מנוע 1800 בצורה מתוחת הפנים.

ל-C5 2006 שלנו יש 47K, רוצה? :-)

פורסם

אני דווקא ראיתי בחיפה רכבים מהליסינג של לובינסקי עם ק"מ די נמוך - 2006 עם 44K, 58K.

אתה יכול להגיע ל 73,000 ש"ח ל C5 עם 59K 2006 ק"מ שאני ראיתי שם.

אתמול הייתי במוסך יבואן בחיפה וראיתי שם רכבים של אופרייט ליס..כנראה שהם מטפלים לא רע ברכבים שלהם.

בריאות לכולם!

פורסם

אם לשפוט לפי הטיפול שלהם בקורולה שלנו אז הטיפול שלהם מחפיר.

פורסם

עזוב את ה C5 - ואת המונדיאו- בשניהם הוצאות תחזוקה לא צפויות.

ולך על טויוטה ר ו ב ו ט י ת.

כן זו שעם ישראל שונא.

המחירים שלה ברצפה.

התיבה לא רעה למי שיודע לחיות איתה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

קודמיך בתפקיד "נביאי ההוצאות הלא צפויות" שהמליצו על קורולה גרמו לכמה וכמה אנשים להידרש להחלפת ממיר, לפעמים מחשב, לפעמים אפילו מנוע שלם - בעלויות שעברו את 10,000 ש"ח בקלות.

אולי די לפמפם את מנטרות רב-סרן שמועתי האלה?

לצערי גילינו שכל הרכבים שם עם ק"מ גבוה יחסית ועוד דורשים עליהם מחירון משוכלל.
קרובי משפחה רכשו מלובינסקי-טרייד לפני שבוע C5 SX מודל 2007 עם 50,000 ק"מ ב- 80K ש"ח בתשלומים לשלוש שנים.

נדרשו אמנם אורך רוח ויכולת מיקוח טובה, אבל זה היה הדיל שנחתם בסופו של דבר.

פורסם

אני מציע קצת אורך רוח בחיפושים הללו.

כנס לYAD2, תגדיר לך חיפוש ממוקד על יד 1, על שנתון ועל ק"מ מסויים של ייהרג ובל יעבור (נגיד 50K) ותתחיל לשחק עם זה.

אני מאמין שברגע הנכון תעלה מודעה מתאימה, בהנחה והיא כבר לא שם - מחכה לרוכש הנאמן.

הטריק היחיד פה הוא פשוט לא לגעת בסינון של מיקום גיאוגראפי.

אתה מהדרום? תיסע גם עד קרית שמונה בשביל רכב שמור שעונה על הקריטריונים.

אתה מהצפון? סע לבאר שבע.

אני למשל מהקריות ואת הרכב של אבא רכשתי מבחורה מבת ים ואת הרכב האישי שלי רכשתי מבחור מאיזור רחובות.

אחרי שמעבירים בעלות, כבר לא זוכרים את הטרחה.

פורסם

רדזון, מעניין אותך רכב ממודל 2005, פרטי, מנוע 2L, יד ראשונה עם ק"מ נמוך ? (המחירון סביבות 50K כמדומני)

(אני לא יודע אם מדובר בצורה החדשה או הישנה אבל מהמר על הישנה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...