Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית עם שבעה מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני קובי, אנחנו משפחה עם 7 נפשות ולאבא שלי יש עסק משפחתי בתור ירקן.

אנחנו צריכים רכב שגם יהיה בו מספיק מושבים וגם שיהיה בעל באג'ז גדול על מנת שנוכל להעמיס את הרכב בסחורה.

ככבר מספר שנים שיש לנו "פולסוואגן קרוול(הדגם המפואר מהטרנספורטר)" שנת 92, בנזין. הורדנו את הספסל האחורי והרווחנו מקום בבג'אז וגם מספיק מקומות ישיבה.

הרכב כבר עשה את שלו ואני מוכר אותו, עכשיו אני מחפש רכב חדש. אבא מתנגד לפולסוואגן בגלל המחיר ובגלל העלות של התיקונים וכדומה.

אני מחפש רכב שיהיה בעל 11 מקומות כדיי שנוריד את הספסל האחורי או רכב 7 מקומות עם באג'ז גדול מאוד

תנו הצעות בבקשה

נ.ב

התקציב הוא בערך 25 אלף שקל

כותרת השרשור נערכה.

להבא, אי-כתיבת כותרת אינפורמטיבית לשרשור תוביל למחיקתו ללא מתן הסברים נוספים.

קובי

פורסם

סתם מתוך סקרנות, כמה אתה רוצה על הקרוול?

לנו יש טרנפורטר 92' בנזין.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אני לא יודע בידיוק אבל אני חושב שאני יכול לקבל בין 8-10 ככה לפחות אני מעריך את האוטו, העברתי אותו טיפולים במוסך מורשה אבל אני לא יכול להגיד לך שהוא הכי שמור ונקי כי העמסתי בו סחורה

קובי

פורסם

אם אני לא טועה המחירון של הטרנספורטר הוא 10,400 ש"ח, כמה ק"מ הרכב עבר? אצלנו 200500 ק"מ!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...