Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוד מקווה שתיווצר כאן אלטרנטיבה לבובת חברות הליסינג לוי יצחק.

אבל קשה להאמין. יד2 כידוע לא מתפרנס מכספי המפרסמים הפרטיים. קל לראות שחלק ניכר מהפרסומות באתר הן של חברות הליסינג, ואין לי ספק שאלו ינצלו את העובדה שהן מקור מימון עיקרי לאתר על מנת להפעיל לחצים שיעוותו את מחירי עודפי הליסינג הטריים בהתאם לצרכיהם. אל תשכחו לרגע, התמריצים הכלכליים כאן הם אדירים - שיפור של 2% אחוז בלבד במחירון שווה 10,000,000 ש"ח כשמדובר במלאי לא גדול בכלל של 5000 מכוניות מהדגם.

הדבר היחיד שיכול להוציא אותנו מהבוץ, וגם זה בהנחה שעובדי מדינה מסוגלים לעמוד אל מול הצעות שוחד פוטנציאליות בגובה מיליוני שקלים, הוא עריכת מחירון מחייב לחברות הביטוח ע"י הלמ"ס.

(add lightness' (Colin Chapman'

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עוד שלב בשבירת המונופול?

כתבה ששודרה אתמול בערוץ 10

כל מילה בסלע!!!

חוץ מהקאפות :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
במחירון יד-2 יש פיג'ו 306 MI16 ובתמונה בכלל רואים קבריולט

אתה יכול לשלוח להם מייל בקשר לזה, דיברתי עם הצוות כמה פעמים ועושים רושם ממש נחמד

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איזה מין מחירון זה?!

ביד 2 הרכב שלי שווה 88500 ש"ח, כאשר רכשתי אותו לפני 3.5 חודשים ב- 104500, ירידה תוך כמעט 4 חודשים של 16,000 ש"ח?! כל שנה הרכב יירד ב- 25 אלף במחירון?

אם אם אני אקנה רכב אחר בעתיד יותר גדול לדוגמא, אני לא אמכור את הפאביה בהפסד כזה אלא אעמיד אותה בחנייה הפרטית עם כיסוי כללי, אפילו בלי טסט וביטוח אם צריך. קצת הגזימו, לא?

במחירון לוי יצחק המחיר הוא 93,000 ש"ח!

פורסם
איזה מין מחירון זה?!

זה מחירון ריאלי. ברגע שקנית את הרכב המחיר שלו צריך לצנוח. הרי אף אחד לא יקנה ממך אותו ב-93 אלף שקלים - אנשים פשוט יוסיפו עוד כמה אלפים ויקנו חדש. אין מה לעשות, רכב חדש צריך ליפול במחירון בשנה הראשונה באופן משמעותי. אח"כ זה מתאזן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כולם יודעים שזה לא השקעה(דרך אגב לא רק בארץ גם בשום מקום אחר בעולם) אבל יש הרבה אנשים רוצים ראש שקט ולנסוע ללא בעיות או דאגות שהרכב יתקלקל .הרבה אנשים פשוט מפחדים לקנות רכב משומש מחשש "ליפול איתו" וגם ההרגשה של רכב חדש מהניילונים קורצת לאנשים והם מוכנים לשלם על זה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

גיא, אל תשכח שברגע שרכשת רכב חדש, המחיר יורד מיידית בכמה אלפי ש"ח וממשיך בירידה הדרגתית עם הזמן.

אני שמח שיצחק לוי כבר לא לבד בעסק הזה. עד היום התייחסו למחירון שלו כאל תורה, והגיע הזמן שזה ישתנה.

פורסם

ומי שלא מתייחס ללוי יצחק כתורה מסיני חושף את עצמו לסיכון של נהיגה בתת ביטוח.

(במקרה שהמחירון של לוי יצחק נמוך מהשני).

פורסם

קודם כל לא היה לי כוח להתחיל לחפש רכב משומש. בפעם הקודמת שמכרתי רכב ועד שקניתי אחר עברו 8 חודשים של חיפושים, אז לא היה לי כוח להיכנס לזה שוב. גם עלויות הבדיקה כל פעם אצל מכון, עלויות דלק של נסיעות כל פעם ואח"כ יישורי קו במוסך- גם זה עולה כסף.

אני גם ככה לא מתכוון למכור את הרכב, אצלי הוא יהיה יד אחרונה, אבל יש עוד גורמים שלא תלויים בי כמו תאונת אובדן מוחלט או גניבה (לא עלינו), ואז אקבל "מחירון", וזה מה שמעצבן אותי.

לא יעלה על הדעת שמחירון יד 2 שנועד להחזיר לפרופורציות את השוק המעוות הזה, יוריד לי את המחירון באלפי שקלים מהמחירון של לוי יצחק. זה לא אמור להיות ההפך?

פורסם
לא יעלה על הדעת שמחירון יד 2 שנועד להחזיר לפרופורציות את השוק המעוות הזה, יוריד לי את המחירון באלפי שקלים מהמחירון של לוי יצחק. זה לא אמור להיות ההפך?

ואני לא מבין למה אתה חושב שהשוק מעוות דווקא כלפי מטה. זה בדיוק הפוך - במקרים רבים מאוד לוי יצחק שומר על מחיר גבוה מדי למכוניות משומשות עד 3 שנים. הוא עושה את זה הרבה למען חברות הליסינג שהשווי של הצי שלהן תלוי בזה, אבל לא רק. בכל מקרה, עד שמחירי מכוניות חדשות לא יהיו נורמליים במדינה הזו, לא נראה לי שאפשר לשנות את זה משמעותית - אם המחירים היו נמוכים יותר (כלומר עם פחות מיסים) זה היה מאפשר הורדת מחירים גדולה יותר לרכב משומש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנשים מפחדים לקנות טלויזיה ואתם מדברים על מחירון של מכוניות. המחירון של מרבית המכוניות הוא גבוה לדעתי. עם המצב היום יש לא מעט אנשים שמנסים להפטר מהמכוניות שברשותם במחירים שהרבה מתחת למחירון. לדעתי אתם צריכים לצפות לפגיעה במחירון פברואר אצל לוי.

• תוכן חדש...