Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה: האם הם יתחילו להוציא את המחירון שלהם על הדפוס [כלומר ידפיסו אותו וימכרו בחנויות-כמו לוי יצחק]?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה שוחכים שמחירון לוי יצחק זה בגדר המלצה ולא חובה .

אף אחד לא אומר לך לקנות או לימכור לפי המחירון .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם
אתה שוחכים שמחירון לוי יצחק זה בגדר המלצה ולא חובה .

אף אחד לא אומר לך לקנות או לימכור לפי המחירון .

בגדול אתה צודק.

אבל אתה יודע איך זה...המלצה המלצה, אבל כשחברות הביטוח מתבססות על המחירון הזה בפעילות שלהן, יש למחירון הזה משמעות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מי באמת קובע את ערך המכונית המשומשת שלך, מחירון יצחק לוי, מחירון חינמי ביד 2, ההיצע וביקוש, או שילוב של שלושת הפרמטרים גם יחד?

תשובה בכתבה הבאה בערוץ 10:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=612127&TypeID=&sid=126

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, הכתבה הועלתה, בכל מקרה טוב מאוד שהרימו את המחירון הזה לאוויר, שכן הוא מתבסס על שקלול של עסקאות שנסגרות בפועל, ולא על החרטא של יצחק לוי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי כל שאר המחירונים הם חרטה ברטה ואני אסביר גם למה.

בסופו של דבר כאשר עושים ביטוח מקיף וחלילה בקרות תאונת טוטאל לוסט/ירידת ערך קשה/גניבת רכב שבעטיה הביטוח צריך לשלם את דמי הביטוח עבור הרכב -כל זה נעשה אך ורק לפי מחירון לוי יצחק וגם כל סוכנויות הטרייד אין ולא רק משתמשות במחירון של יד 2 מה שלדעתי הופך אותו ללא ממש אפקטיבי.

מה שכן,באופן הגיוני אם מצב השוק

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לוי יצחק לא פועל על פי סקרים שיפסיק להמציא כל יום הוא יוצא בהצהרה אחרת.

הוא ממציא אחוזי ירידת ערך לפי מה שניראה לו כי לא הייתה לא תחרות ואי אפשר היה להתווכח איתו נקווה שעכשיו כשמחירון יד 2 תופס תאוצה יהיה פה סוף סוף שינוי

פורסם

יש עוד מחירון: http://www.colbocar.co.il/searchvehicle.aspx

עבור רכב שלי הוא הרבה יותר משתלם עבורי (וקרוב מאוד למחיר שנותן יצחק לוי על הרכב שלי) לאומת מחיר לא הגיוני ממחירון של יד 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תסלחו לי, אבל מחירון שמוריד 10% על ליסינג, הוא לא ממש ריאלי.

בנוסף, בואו נראה: מחירים גבוהים יחסית + הפחתה נמוכה על ליסינג = "אני טוב לחברות הליסינג"

אז תעשו לי טובה ואל תייחסו למחירון של יד2 תכונות מיותרות. הוא אולי קובע מחיר קצת יותר גבוה למכוניות שחביבות עליכם (OK, עלינו) ושלא מעניינות אף אחד אחר, אבל בדברים החשובים באמת לרוב הציבור, הוא מיישר קו עם מי שחשוב לו באמת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יש עוד מחירון: http://www.colbocar.co.il/searchvehicle.aspx

עבור רכב שלי הוא הרבה יותר משתלם עבורי (וקרוב מאוד למחיר שנותן יצחק לוי על הרכב שלי) לאומת מחיר לא הגיוני ממחירון של יד 2.

בטח המחירון שלך טוב שם כי זה האתר הכי לא מעודכן שראיתי.

חוץ מזה כשתרצה למכור את הרכב שלך תנסה למכור לפי מחירון כלבוקאר תיראה מה יהיו התגובות אף אחד לא מכיר את המחירון הזה.

חוץ מזה המחירון שלך ביד 2 ניראה לי גבוה אל תשכח שזה אוטו ישן כמה שאתה אוהב את האוטו המחירון של הבמו שלך שנת 91 ביד 2 הוא 35!! זה מטורף אפשר להביא יונדאי גטס 2005 במחיר הזה!! 14 שנה הבדל זה מלא

פורסם

סתם נתתי דוגמא.

זאת אכן סידרה 7 אך שנת 91 אתם שוכחים שזה רכב ישן מאוד שנמצא על הכביש כבר 18 שנה!!

בתור בעלים של במו מודל 2009 אין מה לעשות במו רכב מאוד מפואר ויקר אבל 18 שנה זה הרבה לא משנה איזה רכב זה.

35 זה מחיר גבוה ואין הרבה אנשים שישלמו לך סכום כזה על הרכב

פורסם

צבי עם הBMW

כנס ליד 2 ותבדוק בעצמך על שנת 1997 מבקשים 53000 ש"ח על צורה חדשה שלך צורה ישנה עם פנסים עגולים ,שנת 1991

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=7&SubModelID=1063&FromYear=1997&UntilYear=1997&Auto=&fromPrice=50000&untilPrice=55000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אז מה אתה מתלונן על המחיר ,הרי אף אחד לא יתן לך יותר מ 20,000ש"ח זו המציאות .

וחוץ מזה הרכב שלך הוא לא מדד לקביעת מחירון טוב או לא טוב .

הייתי חייב להגיב למרות שאני לא פעיל פה !!!

• תוכן חדש...