Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאי תיהיה לי אפשרות להביא רדיו דיסק מארה"ב.

אני יודע שהנושא ניתחן בעבר, וביצעתי חיפוש אך עדיין אני מעט מבולבל ויש לי שאלות לגבי כמה דגמים.

דרישות- איכות גבוהה עד כמה שניתן, קרוסאובר תומך בי-אמפ.

קודם כול שאלה: איזה תחנות בארץ ניתן לקלות בלי כיול? רשת ב וגלגלצ אפשרי?

ה9886 של אלפיין קרץ לי מאוד, אך מכיוון שהבנתי לאחר חיפוש פה שלכייל אותו זה סיפור של 900 שקל החלטתי לרדת ממנו.

השאלה שלי לגביו היא אם יש בשורות בנושא הכיול ויש מקום שיודע לעשות את זה ובמחיר נורמאלי?

הקלריון 785 גם קרץ לי מאוד במיוחד בגלל מחירו הנמוך מול מתחריו, המראה שלו ממש לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה פונקציות ואיכות שמע.

בקשר לכיול שלו לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית למישהו יש ניסיון עם המכשיר?

אופציה נוספת היא האקליפס CD3200 מה שקצת מפריע לי שמבחינת מיצוב הוא לא עומד מול השתיים הקודמים, ולא הבנתי מהנתונים אם הוא יאפשר לי לעבור לבי-אמפ, היתרון אין צורך בכיול.

השאלות שלי לגביו הן:

מבחינת איכות איך הוא מול שני הדגמים שהבאתי קודם?

האם יאפשר מעבר לבי-אמפ?

מה מחירו בארץ?

כמו כן אני עובד כרגע עם Panasonic CQC5401W שעושה עבודה טובה ואני מרוצה ממנו.

האם אני יבחין בשינוי באיכות השמע במעבר לאחד מהHU הנ"ל גם במעבר לבי-אמפ וגם אם לא?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם המכשיר בנוי לקלוט רדיו אמריקאי, הוא לא יקלוט שום תחנה (באופן טוב) בארץ. התדרים פשוט קופצים במספרים שונים והם לעולם לא יפגשו, לא בגלגלץ ולא ברשת ב'. זה קופץ החל מ .9 בקפיצות של 0.2 כל פעם.

אתה רוצה רדיו מסודר כמו שצריך - אז או כיול של מכשיר אמריקאי, או קנייה מהונק קונג למשל, שם התדרים מתאימים.

כמובן יש את האופציה של לחפש מכשיר שתומך במעבר לשיטת השידור כמו בארץ.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בתקציב שלך אני הייתי הולך על ה9887....

יש לו אופציה לביאפינג והוא מכשיר מעולה בפני עצמו.

יש לך אפשרות לחבר עליו את הIPOD ושליטה מלאה עליו מהמכשיר.

פורסם

לי יש ניסיון עם ה- 775 של קלריון ואני מאוד מרוצה ממנו, צליל נקי ואיכותי, מאוד פונקציונלי.

אתה תשים לב להבדל, לפני כן היה לי פנסוניק 5301 והמעבר היה מורגש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רדיו את האמת לא ממש מעניין אותי הבעיה שברכב נוסעים עוד אנשים.

האלפיין מאוד מאוד קורץ לי עד כדי כך שאני נוטה להתעלם מאותם אנשים...

מה ההבדלים בין ה9887 ל6 חוץ מהשימוש באותו "כוון סאונד" נגדיר כך ששכחתי את שמו?

מה לגבי שאר שאלותי לגבי האקליפס 3200?

ומה סדר הגודל של הכיול של הקלריון?

אם מדובר במחירים גבוהים אולי כבר שווה להתאמץ מאוד מאוד(וזה מאוד מאוד בשבילי) ולהביא את ה7200 מה אתם אומרים?

פורסם

גם אני תומך בדיעה של הalpine 9887, בזמנו קניתי אותו במחיר זהה.

קח בחשבון שאין רדיו אירופאי (לי זה לא מפריע-אני פשוט לא שומע רדיו).

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לאחר מעבר על התכונות של כול אחד מהנגנים נראה לי שאני הילך דווקא על הקלריון.

נכון שהוא נראה די מכוער בתמונה, ואולי הוא פחות נוח לתפעול, אבל מבחינת תמורה למחיר האחרים לא מתקרבים אליו.

הוא עולה כמעט חצי מה9887 ופחות מחצי מה7200, ויש בו את רוב התכונות של השניים הקודמים: קרוסאובר, טיימקורקשן, שליטה על האייפוד ו24 ביט.

לפי בדיקה אפשר להשיג אותו בפחות מ170$ מה דעתכם? ואיך האיכות שלו מול מתחריו?

פורסם

אחלה מכשיר,במחיר שלו זה כמעט חינם,אני קניתי אותו ב 150 דולר,יש לי גם ברכב השני 880PRS מכשיר גם מעולה ,אבל לא שווה את ההפרש מחירים המגוחך.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...