Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותינו אופל ווקטרה שנת 2003, לרגל 5 שנים לרכב, הוחלט להחליף את המערכת המקורית של הרכב, במערכת חדשה יותר.

כידוע, מדובר ברכב שקט יחסית, בעל 8 רמקולים (2 במשולשי המראות, 2 לצד ידיות הדלתות ו-4 רמקולים בדלתות עצמן).

כידוע, גודל היחידה שנכנסת לרכב מסוג כזה היא DoubleDin.

מדובר במערכת למתחילים, לא פשוטה מדי ולא יקרה מדי, רצוי ממיטב החברות המובילות בתחום סוני,פאיוניר,קנווד,פנסוניק,מורל,בלוקנפוט,אלפין,קלריון ועוד.

אנחנו מחפשים יחידת ראש, הכוללת תמיכה במגוון פורמטים, רצוי גם DVD. לגבי יחידה עם מסך, אם יש משהו במחיר זול יחסית (סביבות ה-2000 שקלים) אשמח לשמוע. רצוי גם דיבורית BT (אשמח לדעת אם אפשרי לחבר את ה-HU לגלגל ההגה שם יש כפתורי שליטה שונים)

לגבי מגבר, ראיתי את דגם ה-GTO1004 של JBL, מדובר במגבר טוב?

לגבי סאב, אין צורך כרגע.

לגבי רמקולים, את הבחירה של הקומפוננטים/קואקסיאליים אני אשמח לשמוע המלצות.

כמו כן, חנויות אמינות.

תודה ענקית מראש,

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

מה התקציב שלך לרמקולים ולמגבר? לא כולל יחידת ראש..

פורסם

בסביבות 3000 שקלים, כולל הכל. רצוי כמה שפחות, כדי לחסוך כסף ממוצרים שלא צריך.

אין לי מושג איך לפצל את המחירים, אשמח לקבל המלצה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

כולל HU התקציב הוא 5000 ש"ח?

אם כן, אני הייתי הולך על מגבר 4 ערוצים של JBL 75.4 ב- 1200 ש"ח או הדגם החדש יותר 1004 שציינת שיעלה טיפה יותר.

קומפוננט מורל פולס או JBL GTO 6507. הם בעלי צליל די שונה ולכן מומלץ לשמוע לפני קניה. ומחירם הוא 450-500 ש"ח.

HU- בתקציב הזה הייתי קונה ר"ד ללא מסך, שכן הוא יהיה אוברקיל לתקציב. פיוניר 5050 או פנסוניק 5401U יהיו הבחירה שלי. מחירם 650 לפנסוניק , 750-800 לפיוניר.

סאב- לי אישית היה את ה- Cerwin Vega HED12 והייתי מאוד מרוצה ממנו, אחד הסאבים הטובים למחירו. בסביבות ה- 800 ש"ח כולל תיבה.

כל זה ייצא כולל התקנה טובה וחיווט טוב קצת יותר מ- 4000 ש"ח.

אם אתה מתכוון ל- 3000 כולל HU אז זה סיפור אחר, רצוי להעיף מבט במכירות ביד שניה, יש מוצרים טובים, חלקם חדשים, שנמכרים במחירים טובים ויכולים לחסוך לך ולאפשר לך להגיע למערכת טובה ואיכותית במסגרת התקציב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

התקציב כולל התקנה?

אם לא אז לפי דעתי:

*מגבר אתה יכול לקנות מיד 2 בפורום - ראיתי מישהו מוכר מגבר של רוקפורד 450.4 שהוא מגבר טוב יחסית למחירו ( הבנאדם רוצה עליו 750 ש"ח).

*סאב אתה יכול גם לחפש ביד שניה וגם חדש, יש ביד שניה בפורום מישהו שמוכר פוניקס גולד שהוא סאב טוב במחיר סביר מאוד(תחפש ב2-3 דפים האחרונים).

*hu ראיתי שרוני(loud&clear) מוכר יחידת דאבל דין של חברה שלא נכתב , להלן הניסוח : "מכשיר מולטימדיה בגודל כפול 2DIN - מסך 7" טאץ חשמלי , דיבורית מובנת , קורא כרטיסי זיכרון , USB ועוד DIVX

מחיר : 1800 ש"ח אחריות לשנה - מוצר חדש."

לדעתי בתקציב כזה אתה לא תשיג משהו טוב יותר.

*ומה שנשאר בערך זה 1700 ש"ח לסט קומפוננט טוב שיש כמה אפשרויות, מורל דוטק אוביישן, הרץ היי אנרג'י, פוקאל k2p ועוד שכרגע קשה לי לחשוב יותר מידי.

תצא לך אחלה מערכת בתקציב נחמד.

המשך לילה טוב,

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

בסאב אני לא מעוניין כרגע, ומדובר במערכת איכותית אבל לא סופר יקרה וחזקה. סה"כ משהו שאמור להספיק לאדם מבוגר ששומע 24\7 את 103.3FM.

הרצון בשדרוג, הוא משום שאני ממש בקרוב מוציא רשיון נהיגה, וממש בא לי להחליף את המערכת המוגבלת.

שמעתי שהרמקולים המקוריים ברכב אצלי הם אלפיין, אשמח אם מישהו יוכל לאמת את העניין וכך אביא HU טוב (ואולי מגבר אם הדבר אפשרי) ולסגור עניין.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

יש התפתחיות.

הוחלט על מגבר - JBL GTO1004.

הוחלט גם על רמקולים - JBL GTO 937, צריך לוודא שהמידות מתאימות.

לגבי קומפוננטים - רציתי לדעת מה ההבדל בין 2WAY ל-3WAY, ואיך אני יודע אם 1004 תומך בכך?

כמו כן, רשום שההספק המקסימלי של ה-1004 הוא 600 וואט. איך אני גורם לכל העסק לעבוד ביחד?

רצוי רק מוצרי JBL.

HU עדיין לא החלטתי, שוב אני זקוק ל-2DINעם BT, קורא MP3, כרגע לא אכפת לי עם מסך או בלי.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...