Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למכירה/החלפה פיזו 104 שנת 77 בצבע כחול

לכל המעוניינים צרו קשר בבקשה בפרטי ואני אחזור אליכם

תמונות

hgooyg2zo0qg.jpg

mtvmtjdnjlky.jpg

Pug 306 xsi

פורסם

שברולט קאפריס 1966 יד שניה לא מיבוא 2 דלתות דגם הרטופ 8 צילינדר נמכר מחוסר זמן התעסקות עם הרכב 050-5260353/057-2311096

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
נמסר :) , לא לדאוג - לא לברזל, אלא לשימושו של אדם בעל כלים דומים...

כתורם איברים? :cry:

אני כבר המון זמן מחפש אחד כזה במחיר "אפסי" שיהיה לי באוסף- ע"מ שבבוא הזמן להתחיל בשיפוץ... אותי מעניין בעיקר בודי במצב טוב ללא חלודות- מכונאות אני פחות דואג.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כתורם איברים? :cry:

אני כבר המון זמן מחפש אחד כזה במחיר "אפסי" שיהיה לי באוסף- ע"מ שבבוא הזמן להתחיל בשיפוץ... אותי מעניין בעיקר בודי במצב טוב ללא חלודות- מכונאות אני פחות דואג.

הי

- לרכב הנ"ל היה חסרים : מנוע ,גיר, מוט הגה, משאבת ברקס ראשית, כסא נהג ועוד.

-לשם השוואה - יש עכשיו ביד 2- רכב דומה נוסע +טסט ב 7500 ש"ח- אולי אפשר להוציאו בפלות- נראה במצב טוב.

- להביא אותו למצב נסיעה היה מגיע לאותו המחיר לפחות וזאת לפני עבודה , התעסקות וכאב ראש.

- מכוניות רבות של כולנו נוסעות הודות לתורמות אברים -אנא הסכם איתי שמדובר בשימוש ראוי.

- היום הרכב ימשיך לחיות בתוך 2 טרנספורטרים לפחות וייתרום להם אורך חיים יקר.

-יש כיום עוד רכבים רבים מסוג זה נוסעים(באס קירור אויר 79-83)-מכיר אישית 2, אחד מהם אפילו קמפר!, ואין להם ערך רב בעולם האספנות עדיין.

הרכב הנ"ל היה יכול לעמוד למכירה אצל הבעלים הקודם ב10 אלפים שקל במשך 20 שנה עד שייהפך לגוויה ללא ערך (כמו שקורה הרבה לצערנו אצל כל מיני" פנטזיסטים") -או להימכר בזול כתורם לטרנספורטר שלי, מודל 78- צורה ישנה (אני רכשתי אותו שלם עם טסט ב 4000 ש"ח), וכך הוא משמש כתורם מכני(אצלי) וחלקי גוף, שמשות וכו אצל אחר עם טרנספורטר דומה.

בלי קשר- מאחל לך בהצלחה עם מציאת כזה לנסיעה ושיפוץ- אין כמו נהיגה בטרנספורטר :)

בברכה ושבת שלום,

ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

הכל ברור! מה שקורה זה שאני לא רוצה כרגע להוציא יחסית הרבה כסף על משהו נוסף- ולכן מנסה למצוא משהו כזה במחיר של "0" ולשמור עד שיהיה לי זמן ותקציב לשיקום. בגלל זה ליקנות משהו אפילו ב-7 אלף- לא בא בחשבון מבחינתי כרגע. אז, נחכה ונראה!8):-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

[נקנתה מיד ראשונה,הרכב עם 75000 קמ מקוריים,צבע חום מקורי,מנוע מניע,4 צמיגים חדשים,צריך לעשות לרכב כמה פינישים כמו חיבור משאבת קלאץ,ניקוי פנימי וכו,חסר משאבות ברקס 25,000 ש"ח גמיש

:lol: :lol: :lol:
פורסם

לפני כשנה וחצי גיליתי את הקטנוע המדובר. מו"מ שלי מול המשפחה הסתיים ללא תוצאות, ובינתיים אני שקוע בפרויקט אחר.

בהנחה שהוא איטלקי מקורי ולא רפליקה שיוצרה במקום אחר, הוא מהשנים 54' - 56'. איך הגיע לישראל - אין לי מושג. ניתן לקרוא עוד על הדגם כאן:

http://www.ilambretta.com/lambrettascooters/modeld.html

מצב כללי: ניתן לראות בתמונות. לא שמור במיוחד, אבל כמעט כל החלקים שם, ויש יחסית מעט חלודה.

רשיונות: מאחר ואין לי קשר לקטנוע הנ"ל, לא ברור לי מצב הרשיונות.

הקטנוע עומד כבר שנים במקלט בירושלים, וצריך להתפנות. המשפחה מעוניינת למכור. איש הקשר: דור יעקובי 052-6897085, 052-8621516

נא לא לשלוח לי מסרים בנושא, משום שכאמור, אין לי כל קשר למשפחה.

אורן

100_0167.jpg

100_0168.jpg

100_0169.jpg

100_0170.jpg

100_0171.jpg

פורסם

ברשותי סוזוקי vanvan 125 2009 ,האופנוע חדש לגמרי 9000 ק"מ ,אחרי טיפול גדול וטסט לשנה.

מעוניין להחליף במיני מיינור ,או רכב אספנות אחר מעניין,הצעות נא לשלוח בה"פ תודה.

28092010071.jpg

SUZUKIRV125VANVAN-medium-2786_2.jpg

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

נקנתה מיד ראשונה,הרכב עם 75000 קמ מקוריים,צבע חום מקורי,מנוע מניע,4 צמיגים חדשים,צריך לעשות לרכב כמה פינישים כמו חיבור משאבת קלאץ,ניקוי פנימי וכו,חסר משאבות ברקס 25,000 ש"ח לא גמיש 0527888701

לא אקטואלי!!!

:lol: :lol: :lol:
פורסם
לפני כשנה וחצי גיליתי את הקטנוע המדובר. מו"מ שלי מול המשפחה הסתיים ללא תוצאות, ובינתיים אני שקוע בפרויקט אחר.

בהנחה שהוא איטלקי מקורי ולא רפליקה שיוצרה במקום אחר, הוא מהשנים 54' - 56'. איך הגיע לישראל - אין לי מושג. ניתן לקרוא עוד על הדגם כאן:

http://www.ilambretta.com/lambrettascooters/modeld.html

מצב כללי: ניתן לראות בתמונות. לא שמור במיוחד, אבל כמעט כל החלקים שם, ויש יחסית מעט חלודה.

רשיונות: מאחר ואין לי קשר לקטנוע הנ"ל, לא ברור לי מצב הרשיונות.

הקטנוע עומד כבר שנים במקלט בירושלים, וצריך להתפנות. המשפחה מעוניינת למכור. איש הקשר: דור יעקובי 052-6897085, 052-8621516

נא לא לשלוח לי מסרים בנושא, משום שכאמור, אין לי כל קשר למשפחה.

אורן

הלמברטה העתיק נמכר! נא לא לטלפן יותר למוכר.

פורסם
אני לא בטוח שזה למברטה למרות שהיו די דומים.

חן.

אכן נמכרה ואכן למברטה

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...