Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

לאחי יש סובארו ג'אסטי שנת 93 מנוע אלף.

לאחר כמה בדיקות שביצענו עם הרכב גילינו שהרכב אוכל אחד ל14 -13 .

את הבדיקות ביצענו לא פעם ולא פעמיים,הנסיעות של אחי הם בין עירוניות באופן יום יומי.

הדרך שהוא עושה הם מחדרה לנתניה וחזור על בסיס יום יומי קבוע ,

הרכב מטופל בזמן,על כל דבר קטן שקורה ישר מטפלים וכל טיפול מחליפים כל מה שצריך.

רציתי לדעת האם זו אכילה סטנדרטית לרכב כי לא ממש ניראה לי ,לדעתי הרכב אמור אפילו 1 ל18 אבל זה בהגזמה.

מה ניתן לעשות? וכמה הוא אמור לאכול בדרך כלל.

אנחנו ניקינו את הקרבורטור אבל לא באופן מיקצועי במוסך אלא עם ספריי קרבורטור והניקוי נעשנ ע"י מכונאי.

אחי מטלבט האם לקחת בהמשך את הרכב למוסך קרבורטורים מומחה ולנקות האם כדאי לעשות והאם תוכלו לענות לי על שאר השאלות .

בתודה ניסן!.

פורסם

1 ל 14 זה לא רע בכלל,

בכל מקרה אם צריך והגיע הזמן אז גש למכון קרבורטורים לבצע שיפוץ מלא מ א'-ת ' ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

1 ל14 זה מצויין, אך אישית אני לא מכיר את דגמי הג'אסטי וייתכן שיכול קצת יותר. לגבי עניין ניקוי הקרבורטור באמצעות ספריי דובר כאן רבות על החסרונות בשימוש בספריי קרבורטור וגרימת הנזק בשימוש בו בטווח הארוך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שלום רב ! תצרוכת הדלק סבירה בהחלט !

לגבי החסרונות בשימוש בספרי קרבורטורים, דובר רבות בפורום, ערוך חיפוש ותגלה זאת, או שתגלה זאת תך זמן קצר, כאשר הרכב יתכבה יחתוך או יזייף.

היום ביצעתי נקוי שיפוץ וכוון לגאסטי של חבר הפורום, שהגיע מיבנה, והתלונן על תצרוכת דלק, של 1:10 בממוצע.

עדכון שלו לגבי התצרוכת, ושפורים נוספים, סביר להניח שיגיע בקרוב.

כדאי להמתין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צריכת הדלק כמו שאמרו פה כולם היא סבירה מאוד ובהחלט לא "אוכלת דלק" כפי שרשמת בכותרת. מנוע 1000 זה גם החלש לעומת ה1200 ולכן אני לא מבין על מה יש לך להתלונן בעניין צריכת הדלק. למשולב זה סביר ביותר.

• תוכן חדש...