Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

 

יש לי כמה הנחות והשערות ואני אשמח אם תרשמו "נכון" או "לא נכון" ליד כל אחד מהם. סוג של משחק שכזה =]

 

1. משיכת הילוכים מתונה בזמן האצה מסיעת לחיסכון בדלק. כלומר, אם אני בדרך ל- 100 קמ"ש, אעביר משני לשלישי ב- 50 ולא ב- 40.

 

2. בלימת מנוע מסייעת לחיסכון בדלק ואפילו עוצרת את הצריכה לחלוטין. למשל, אם אני על 100, מוריד להילוך שלישי, לא נוגע בגז - האוטו צורך 0 דלק עד שהוא מגיע בערך ל- 60.

 

3. נסיעה בטורים גבוהים, ולא בטווח האדום, לא הורסת את המנוע ולא את המצמד.

 

4. מביחנת צריכת דלק (לא מבחינה בטיחותית), עדיף "לשייט" בניוטרל מאשר בהילוך גבוה.

 

5. נסיעה עם חלונות פתוחים מגבירה את צריכת הדלק, משום ההתנגדות שנוצרת כתוצאה של כניסת רוח לרכב ויצירת מערבולות.

 

תודה :)

פורסם

 

2. בלימת מנוע מסייעת לחיסכון בדלק ואפילו עוצרת את הצריכה לחלוטין. למשל, אם אני על 100, מוריד להילוך שלישי, לא נוגע בגז - האוטו צורך 0 דלק עד שהוא מגיע בערך ל- 60. - נכון, ברכב מוזרק.

 

3. נסיעה בטורים גבוהים, ולא בטווח האדום, לא הורסת את המנוע ולא את המצמד. - אני מאמין שזה גורם בלאי מואץ למנוע, נסיעה מהירה כשלעצמה לא גורמת בלאי לקלאץ אך יציאה מהמקום במהירות כן גורמת בלאי למצמד.

 

4. מביחנת צריכת דלק (לא מבחינה בטיחותית), עדיף "לשייט" בניוטרל מאשר בהילוך גבוה. - לא נכון הרי זה מתנגד עם סעיף 2, כשאתה בניוטרל צריך דלק ע"מ לסובב את המנוע בסרק, כשאתה עוזב גז בהילוך הגלגלים מסובבים את המנוע ולכן אין צריכת דלק.

 

5. נסיעה עם חלונות פתוחים מגבירה את צריכת הדלק, משום ההתנגדות שנוצרת כתוצאה של כניסת רוח לרכב ויצירת מערבולות. - נכון, אבל לפעמים יותר חסכוני לסוע עם 2 חלונות פתוחים ולא מזגן, תלוי ברכב.

 

תודה :)

12345

×
×
  • תוכן חדש...