Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 1600 עד 120K ש"ח [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפשת רכב חדש לאבי המבוגר .

הרכב צריך להיות בינוני , 1600 , בטיחותי ויציב וכמובן רצוי שלא "ישתה" יותר מידי דלק.

אנחנו מתלבטים בין כמה רכבים :

מזדה 3

מזדה 2

סוזוקי סוויפט

סוזוקי SX4 האצבק

ועוד כמה שנפסלו מסיבות אלו ואחרות.

מה דעתכם? אם יש לכם רעיון אחר - אודה לכם מאוד.

שימו לב שיש חשיבות גם לתקציב (רצוי עד 120000 על הכביש)

תודה

פורסם

האם אבא שלך זקוק לרכב משפחתי? אם כן, מזדה 3 בחירה טובה. אם לא, מזדה 2 וסויפט, כ"א מהן בחירה טובה.

בעיקרון הרכבים האלה נידונו פעמים רבות בפורום, לכן מומלץ לעשות חיפוש בשביל פרטים נוספים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא רשמת אם אתם צריכים משפחתית או סופר מיני אבל בעקרון יש בחירות טובות מאלה :

-מאזדה 3 ו-SX4 הם משפחתיות - אם אתם צריכים משפחתית הייתי בודק יותר לכיוון של הפוקוס אבל גם ה-SX4 טובה

קחו בחשבון שה-3 מתחלפת עוד מעט בדגם חדש .

מאזדה 2 והסוויפט הם סופר מיני - ואם אתם צריכים כזאת אז הייתי בודק את ההונדה גאז החדשה והסקודה פאביה ,

אבל מבין השתיים הייתי הולך על הסוויפט

פורסם

קודם כל - תודה לכולם על ההענות!!! איזה כיף - אתם כ"כ זריזים.

אבא שלי התאלמן לאחרונה ולכן אני חושבת שהוא נקרע בין הרצון למשפחתית ובין ההבנה שאין שום צורך בה ...

אנחנו מנסים להראות לו כמה שיותר דגמים אבל אני חושבת שהוא ילך על מכונית בינונית (סופר מיני? כמו הגולף

לדוגמא)

ולא על משפחתית כמו הפוקוס .

ד"א - אני אישית לא אוהבת את הפוקוס כיהיא מאוד כבדה ואי אפשר "לזנק" איתה בנסיעה

סקודה פאביה היא אפשרות שאכן לא בדקנו - אבל האם יש לה שוק ? ומה לגביי ירידת הערך ?

הSX4 אני מדברת על ההאצ'בק ולכן היא לא כ"כ גדולה - השאלה איך הבטיחות והחסכון בדלק?

המזדה 2 גם נחמדה אבל היא יחסית קטנה וכנ"ל גם הג'אז (לטעמו - אני מאוד אוהבת את המכוניות הללו)

בקיצור מבחינת גודל - משהו כמו B3 או ההאצ'בקים למינהם (SX4, מזדה3)

מבחינת בטיחות- סופר בטוח!!!

מבחינת דלק- רצוי חסכונית

ומבחינת שוק - שיהיה ... (ירידת ערך פחות מטריד אותי כי זה יורד בצורה מטורפת כמעט אצל כולם)

ד"א - לאבי יש מגאן 2001 יד ראשונה עם 90000ק"מ + ספר טיפולים במוסכי החברה - אם מישהו מעוניין לרכוש...

וכזה אוטו הוא בערך רוצה - רק יותר חסכוני בטיפולים

פורסם

קודם כל אני משתתף בצערכם,

תבדקו את הניסן טידה האצבק ,

היא גם ניראת יותר טוב מהסדאן וגם אמור להיות אוטו טוב .

(לא נסעתי ולכן ממליץ רק לבדוק את האופציה)

פורסם
שלום רב,

אני מחפשת רכב חדש לאבי המבוגר .

הרכב צריך להיות בינוני , 1600 , בטיחותי ויציב וכמובן רצוי שלא "ישתה" יותר מידי דלק.

אנחנו מתלבטים בין כמה רכבים :

מזדה 3

מזדה 2

סוזוקי סוויפט

סוזוקי SX4 האצבק

ועוד כמה שנפסלו מסיבות אלו ואחרות.

מה דעתכם? אם יש לכם רעיון אחר - אודה לכם מאוד.

שימו לב שיש חשיבות גם לתקציב (רצוי עד 120000 על הכביש)

תודה

שם לב מי הולך לתת הנחות גדולות לרכב חדש, כתבה מעיתון הארץ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090122_1057612

פורסם

שווה גם לבדוק את הקיה סיד.

נכון שיש לקיה בעיית תדמית כללית אך דגם הסיד הוא בכמה רמות מעל לשאר דגמיה,מיוצר באירופה בסנדרט אירופאי,חסכוני,בטוח מאד,מרווח ואפילו נאה. 7 שנות אחריות!

מדיווחים בחו"ל עולה שהסיד מוצלחת מאד ואמינה. (היא אגב אחותה התאומה אך המוצלחת יותר של היונדאי I30)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נתחיל מזה שהמאזדה 3 עם מנוע 1600 מגיעה ללא מערכת ESP.

חסרון אחד וגדול בבטיחות אם את שואלת אותי ( ועוד הרבה כאן ).

באותו סכום של כסף הייתי בודק גם לגבי ה I30.

דיי חסכונית בדלק, 6 כריות אויר, ESP ולטעמי היא הרגישה דיי זריזה.

פורסם

טוב - אני כבר מפרסמת שתי הודעות , אז ניסינו ובדקנו הרב רכבים

והכי מצא חן בעיניו זה : מזדה3, SX4 האצ'בק, I30.

מה עדיף?

פורסם

כמו שציינו פה גם אני ממליץ על הקיה סיד הדגם המאובזר ביותר עולה פחות מ-116K (תלוי ביכולת המיקוח) הרכב מיוצר באירופה! ומאוד הולך שם(נימכר בכמויות) הרכב גם נאה אבל זה טעם אישי וכשבחנו את הרכב בפיפט גיר הם ממש היתרשמו מהרכב וציינו שמי שהיה אחראי לייצור הרכב עבר מפולסווגן והיה אחראי על עיצוב הפנים בגולף.

:fadein:
פורסם

+1 לגבי הקיה סיד,אומנם רכב קוראני אבל רכב שמיוצר באירופה אם כל האכויות ועדיין עולה כמו קוראנית! אני גם חושב שהקיה יותר יפה מאחותה התאומה ה-I30 גם מקבלים 7 שנות אחריות גם המנוע הכי נימרץ בקבוצת במחיר בקיצור אחלה קנייה.

• תוכן חדש...