Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי XSI 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הלכתי ליבדוק רכב XSI 1994 במוסך (ולא במכון מורשה)

יש כמה דברים שממש הדליקו לי נורה אדומה :

הבן אדם טען שהוא יד 3 ובבדיקה התברר שהוא יד 5

המנוע נקי ממש נקי ניקה אותו עם סקאי.. בכלל כל האוטו ניראה כאילו עבר שטיפה

בבדיקה התברר כי

יש צורך באיזון גלגלים וצורך במחזירי שמן בטיימינג ..

סגרנו על 12500 כאשר המחירון הוא 17 ..

מה דעתכם? הרכב סך הכל ניראה מצויין.

פורסם

נשמע כאילו נפלת על סוחר רכב. הוא לא מוכר את הרכב במקרה בעבור חבר?

שטיפת מנוע מבצעים לרוב בכדי להסתיר נזילות\הזעות. מצד שני - המנוע שלי על כל חלקיו מבריק תמיד.

האם בבדיקה הרימו את הרכב על ליפט?

פורסם

שלום לך ידידי ,

גש עם הרכב למכון בדיקה מורשה והם יפרסו לך את כל הבעיות (אולי קצת כסת"ח אולי הרבה ) בנוסף קח למוסך שאתה או אחד ממכריך מטפל והוא יפרוס בפניך את הבעיות של הרכב.

כמו כן אני הייתי נזהר היות והבנאדם שיקר בקשר ליד הרכב , אז אין לדעת במה עוד הוא שיקר.

פורסם

מה זה המחירון הוא 17? המחירון של שנת 93 לפי מה שאני זוכר הוא 10K אז אין סיכוי ששנה מעל זה 17.

זה כל מה שהתברר בבדיקה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היא לא מראשון . היא מאיזור חדרה .

ושוב, לא לקחתי אותו למכון בדיקה אלא במוסך של דוד שלי.

פתח מכסה מנוע הסתכל, לא יותר מזה. לא כדאיי לי לקחת את הרכב לבדיקה עקב מחירו .

פורסם

אז דוד שלך לא עשה עבודתו נאמנה.

בכל בדיקה של רכב יש להרימו על ליפט (או לפחות ג'ק) בכדי לבדות מצב שילדה\צנרת פליטה\משולשים\ציריות\הגה\נזילות שמן וכיוב'.

זה אמנם לא רכב בכמה עשרות אלפי שקלים, אבל עדיף להשקיע 400 שקל בעבור בדיקה נורמאלית שתחסוך אלפים בהמשך במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב ליקוי בטיחותי בעקבות תאונה כזאת או אחרת שהרכב עבר.

פורסם

בדקתי ציריות ומשולשים, בסדר גמור .

בדקתי את שילדת הרכב זה רכב קטן בסך הכל, הכל מקורי .

האם נזילות השמן מהרצועת טיימינג אמורות להפחיד אותי?

כמה עולה לסדר דבר כזה (פתיחת טיימינג בוא נאמר החלפת טיימינג)

פורסם

טיימינג הוא לא עסק יקר במנוע הזה, זה לא צריך להטריד אותך.

למנועים האלו יש נטייה להזעה של שמן דרך אטם הראש מהפינה שליד הטיימינג. לרוב זה לא קריטי ולא דורש טיפול מיוחד, אלא אם ההזעה חריפה יחסית.

בדוק היטב את הרכב הזה. הרכבים האלו לא עברו חיים קלים במיוחד וסבלו לא אחת מידיים מתחזוקה פושעת. רכב כזה עלול להאכיל אותך הרבה מרורים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...