Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואגב מסתבר שאני צריך צמיגים דגם V לפי מפרט הרכב...

שזה הרבה יותר יקר :?.......

הדירוג של הצמיגים שלי 94V ככה שמהבחינה הזאת הם מתאימים.

הצמיגים הולכים בסביבות 500-550 ליחידה לדעתי.

תברר באחת מצמיגיות רשת טייר קלאב, אשר בבעלות היבואן - אוטולוקס.

המחיר בו אני קניתי אותם, גם היה לפני כשנה וחצי וגם לא רלוונטי כי כלל הנחה מסויימת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תן לי לנחש :גודייר NCT5 ? הצמיג הזוועה שהיה לי על הרכב כשקניתי אותו והעדפתי לזרוק רביעייה חדשה ולשים TOYO במקומו.

אני מניח שזה NCT5 ... הם מוכרים צמיג אחד ב 545 ואת הרביעי אתה מקבל חינם.

אז מה לא צמיג טוב........? מה הזוועה?

פורסם

זה לא צמיג ספורטיבי או קרוב לספורטיבי , זה כבר ברור לנו, אבל זה פחות מעניין אותך אני מניח.

הוא לא אוחז טוב, לא ברטוב ולא ביבש

הדופן שלו רופסת וקורסת (תמיד הרכב נראה כאילו חסר אוויר שלא לדבר על העיוות בסיבובים)

מרחקי הבלימה השתפרו פלאים לאחר שהחלפתי אותו. (להזכירך - צמיג חדש עם כמה מאות ק"מ)

צמיג מהפשוטים ביותר שיש , ראוי בעיקר למשפחתיות סולידיות ורגועות.

קיבלתי את הרכב עם צמיגים כאלה חדשים לחלוטין ולאחר כחודש פשוט זרקתי אותם מהרכב וקניתי סט חדש.

אני לא יודע בדיוק מה היומרות שלך ואופי הנהיגה שלך, אבל לאופי נהיגה אגרסיבי ותובעני הצמיגים האלה הם אסון.

במקרה שלי גם הרכב פירפר איתם בלי סוף.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קיצר נראה לי אני אמשיך בבדיקות ובסקרים...

תודה על עזרה בנתיים!!

מקווה שיהיה לי מחר כבר איזה הצעה נורמלית על צמיג טוב..

יש לי פה ליד הבית צמיגיה מורשת של Toyo, אני אבדוק שם...

פורסם

אין לי מניות בTOYO חס וחלילה.

פשוט לדעתי הם נותנים את יחס העלות/ איכות / תועלת / ביצועים הטוב ביותר בשוק כיום.

עוד אופציה: יוקוהמה S DRIVE או קונטי ספורט קונטקט 2/3 הם קצת יותר יקרים ולא בטוח שבצדק.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נתנו הצעה על Toyo PROXES4 ב 600 לצמיד כולל הכל, לא יודע נראה לי יקר... נראה אני אמשיך לבדוק.

ו YOKOHAMA דגם V (הוא לא אמר לי בדיוק איזה דגם) ב 700 לצמיג...

פורסם
מי נתן?

ובאיזה איזור אתה גר?

אני גר באיזור פרדס חנה ומי שנתן לי את ההצעה זה מפיץ של TOYO בפרדס חנה(ראיתי באתר של TOYO ישראל)

מה אתם אומרים על המחיר?

פורסם

היי,

חבר שלי סגר בדיוק פנצ'ריה בת"א (צמיגי ישראל ב-דרך סלמה) בגלל שמרחיבים כביש והפקיעו לו את השטח. כרגע הוא בחיפושים

למיקום חדש לפנצ'ריה. לעניננו יש לו המון סוגי צמיגים איכותיים ,כולל צמיגי ספורט, במחסן בכפר-סבא.

אם זה מענין אותך צור איתו קשר בטל': 054-6622151 קוראים לו מוטי אלקיס.

בכל מקרה את הרכבה הצמיגים תצטרך לעשות בפנצ'ריה אחרת.

מיקי

פורסם

כמה תגובות לא רלוונטיות ומטעות בשרשור אחד......לא יאמן!!

בוא נתחיל מההתחלה:

1) לעולם לעולם לעולם אל תחסוך בצמיגים - צמיג טוב וטרי יכול להציל אותך בזמן חירום-נקודה.

2) יש לך 650 ש"ח לצמיג? זה המון המון כסף - במחיר הזה אתה יכול להשיג 2 רביעיות סמי סליקס מקצועיים.federal 595

3) השקעה פעם ב4 שנים? תעשו לי טובה!! צמיג שעבר 50K +תנאי הדרך \בורות\לחץ אויר בתחנות דלק= פצצה מתקתקת.

צמיג טוב הוא לא בשמיים -רביעייה טובה שבעליה יתחזק אותה טוב תשיג לך גם אחיזה מצויינת גם מחיר מצויין וגם שרידות סבירה למשך שנתיים.

עכשיו לעניין:

אתה רוצה צמיג סטנדרטי-כלומר קשה ואוחז סביר בקיץ ובחורף - קנה לך P6000 של פירלי- 400 ש"ח לצמיג.

אתה רוצה משהו קצת ספורטיבי? טויו T4S ב500ש"ח לצמיג

אתה רוצה משהו ספורטיבי יותר?

SP9000

פרוקסס T1R

יוקוהמה S DRIVE

כולם בסביבות 450 ש"ח לצמיג ואלו צמיגי קיץ ברמה גבוהה שמתפקדים טוב מינוס בחורף.

חוק ברזל: תמיד תתקין אצל מקום ברמה גבוהה כמו אנטון ביפו או ממציא הגלגל ברעננה או אצל אופיר מאוטולוקס.

התקנה מקצועית שווה זהב לחיי הצמיג ובסופו של יום לחיים שלך.

• תוכן חדש...