Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב קטן חיצונית (קצר, פחות מ-4 מ') עם בגאז' גדול מספיק לציוד רב יחסית (ארגז חול של החתולה לדוגמה).

ההתלבטות שלנו היא כפולה:

1. האם שווה להשקיע את כל הכסף? אולי עדיף לקחת רכב משנתון גבוה יותר ולחסוך 20,000 ש"ח.

2. האם לעומת זאת כדי להשקיע יותר כסף בשביל לקבל משהו אמין יותר שיחזיק מעמד?

קצת פרטים:

נסיעות עירוניות בעיקר אבל עם נסיעה ארוכה אחת או 2 בשבוע.

מתכננים להרחיב משפחה מתישהו בשנתיים הקרובות אבל לא מתכננים להחליף את הרכב ב5-7 השנים הקרובות זאת אומרת ההשקעה היא לטווח ארוך.

2 נהגים. אחד חדש אבל לא לאורך זמן.

מצאנו לדוגמה סקודה פביה 2007 עם 21000 ק"מ ב62,000. האם זה שווה את התוספת? (יש לנו את הכסף אבל לא התכוונו להוציא אותו על הרכב. האם נקבל אותו בחזרה כשנמכור - זאת אומרת האם הפסד הערך יהיה יותר גדול במכירה של רכב כזה?)

תודה!

תודה!

פורסם

הנה כלל אצבע:

ירידת הערך של הרכב כל שנה היא באחוזים. זאת אומרת ככל שתקנו רכב יקר יותר, ככה ירידת הערך כל שנה תהיה גבוהה יותר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לטעמי כל מכוניות סופרמיני סדאן/סטיישן יעשו את העבודה יופי.

למשל הקליאו קלאסיק, פאביה/קורדובה סטיישן וכד'

!AWDSOME

פורסם

מסכים עם איש המערות.

קורדובה/ פולו קלאסיק יעשו את העבודה יופי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה הקשר בין גטס לבגאז' גדול?

פולו\ קורדובה ,פביה סטיישן -יש להם בגאז' גדול.

אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת כספים - הונדה ג'אז.

אם אתה רוצה לקנות משהו ממש זול - דייהטסו גרנד מוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה דעתך על היאריס וורסו? רכב משנת 2003 יכנס לתקציב. אמינה ופרקטית מאוד (ניתן לקפל את המושבים מאחור לריצפה וליצור שטח מטען נוסף).

פורסם

היאריס אכן מתאימה יופי לדרישות גם כן, כנ"ל לגבי הג'אז.

הגטס הוא אמצעי תחבורה בסיסי שלא מצטיין ביותר מידי תחומים. הוא יביא אותך מא' ל ב', אבל בהחלט לא יתן לך נוחות מרשימה או תא מטען גדול.

!AWDSOME

פורסם

יאריס יקר לנו מדי - היחיד שמצאתי היה מ2004 עם דפיקה בשלדה וב-57,000 ולא נראה לי שהשם "טויוטה" שווה את הדפיקה.

ג'אז קשה למצוא, דווקא מחפשים.

אנחנו צריכים תא מטען גדול אבל לא ענקי - מעדיפים גדול יותר מהגטס אבל לא חובה בסך הכל (במילים אחרות, הגדרת הצרכים שלנו אולי לא היתה מדויקת אחרי בדיקה נוספת, מוכנים להתפשר על הנושא בשביל אוטו עם נתונים טובים).

האם ג'אז מ-2004 עם 1000000 ק"מ שווה גטס מ-2006 עם חצי מהקלומטרים?

פורסם

בטח שיקר אם אתה עולה בשנה - אני דיברתי על שנת 2003 ומטה. לא קשה למצוא יאריס וורסו (גם כאלה ללא דפיקות בשלדה).

פורסם

האם ג'אז מ-2004 עם 1000000 ק"מ שווה גטס מ-2006 עם חצי מהקלומטרים?

אני מניח שרשמת יותר מדי אפסים.

אני הייתי מעדיף ג'אז עם 100 אלף ק"מ ב 4- 5 שנים על גטס עם 50 אלף ק"מ בשנתיים.

אין מה להשוות בין שני הרכבים - מרחב פנים, נוחות, איכות וצריכת דלק של הונדה עדיפים בהרבה.

כמו כן גם שמירת ערך וסחירות.

תאמין לי, ג'אז 2004 עם 100 אלף ק"מ תיחטף מהר ממה שאתה חושב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הציעו לנו מכונית נוספת: פג'ו 307 2003 עם 50000 ק"מ ב50000 ש"ח.

עדיף על הגטס?

יאריס - יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו רכב? טויוטה יאריס? כי לנו ממש קשה למצוא, דווקא רצינו.

הנטייה הטבעית שלנו היא להעדיף רכב משנתון חדש יותר (נגיד גטס מ-2006 על פני ה-307 מ-2004) לא נכון?

פורסם

אתה משווה פה סופרמיני למשפחתית קומפקטית (שגם ארוכה מ-4 מטר שזה הסייג הראשון שרשמת).

דיברתי על היאריס וורסו. אם אתה לא מבין בדיוק על איזה רכב מדובר בצע חיפוש קצר באינטרנט ואז בטוח תבין.

• תוכן חדש...