Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשתף אתכם בסיפור שקרה לי עם מגרש מכוניות בנתניה (בשלב זה לא אחשוף את שמו), ורציתי לשמוע את דעתכם.

לפני 9 חודשים קניתי רכב מאחד המגרשים ובהסכם נכתב כי בכל זמן שארצה לעשות טרייד אין על על רכב אחר, ערך הרכב שאחזיר יהיה כ - 12% מתחת למחירון.

היום הגעתי למגרש ורציתי להחליף עם רכב זול יותר.

בתחילה הם התנגדו לכך, אך אחרי שלחצתי הם התרצו, אך אמרו שמעבר להפחתה של 12% שנקבעה בהסכם, יש להוסיף הפחתה נוספת של 15%. הצידוק לכך לדבריהם מופיע במחירון לוי יצחק שבו רשום כי במכירה למגרש יש למכור את הרכב ב - 10-12% פחות.

אני לא הסכמתי לזה, וטענתי שמה שרשום בהסכם זה מה שטופס. זאת ועוד, אם כך המצב, לפני משורת הדין היה לומר זאת בזמן שנעשתה העסקה הראשונה או לחילופין להכניס את זה בהסכם.

פניתי היום לייעוץ משפטי, שעל פניו אמר לי שהדבר אינו חוקי ומחר ניפגש ונחליט כיצד להמשיך.

האם נתקלתם במקרה דומה? מה אתם אומרים?

רוצה לשמוע את דעתכם, אולי אני טועה?ן

אין לפרסם באתר זה.

פורסם

הרי זה ידוע, ההסכמים האלו שווים לאפס, תמיד יש את השורות הקטנות שלא רואים.

בכל אופן ספר איזה רכב יש לך, ומה הנתונים שלו, שנה קילומטרא'ז פרטי וכדומה.

למה לך להכניס את הראש שוב פעם לרמאים האלו? תמכור אותו בשוק החופשי, חפש לבד רכב יותר זול, או לך למגרש אמין יותר.

ראית שנכוות פעם אחת, למה שוב?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ראשית מדוע לא לפרסם את שם המגרש? זה מריח כאילו אתה לא מספר את כל האמת. אם אתה מספר את האמת ואת האמת בלבד אינך צריך לחשוש משום תביעה. לעצם העניין, כפי שאתה מתאר את המקרה, סכוייך המשפטיים טובים, סוחר רכב צריך לרשום באופן הברור ביותר שאינו משתמע לשתי פנים, שמדובר בהפחתה של 27 אחוז או מה שזה ולא להתחכם. שום בית משפט לא יקבל את זה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הרכב הוא אודי A3 מודל 2001, יד 3, אוטומט 1.6, 165,000 ק"מ.

הרכב עשה גיר ב - 8000 ש"ח וכן מזגן ב - 2800 ש"ח.

אני לא מפרסם בשלב הזה את שם המגרש משום שאיני רוצה שזה יפגע בהתדיינות המשפטית (אם תהיה כזו) בהמשך.

אין לפרסם באתר זה.

פורסם

אני מניח שלמכור את הרכב בשוק החופשי לדוגמא ב 20 אחוז פחות לא תהיה לך בעיה.

אז כל הוויכוח הוא על 5% שיכולת לקבל וגם על עוד רכב דפוק שהיו דוחפים לך בנתניה.

תראה את ה5% האלו כשכר לימוד תמכור את הרכב שלך בשוק החופשי ותקנה לך אחר בשוק החופשי.

רכב לא קונים אצל הסוחרים בנתניה, נכתב על הנושא הזה רבות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
רק לאחר בדיקה ההסכם על כל פרטיו ניתן יהיה לקבוע את תחולתו/תוקפו.

בהנחה שהחוזה תקף שריר וקיים זה עדיין לא כדאי להתעסק איתם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סביר להניח שגם ב-20% פחות ממחירון תהיה בעיה למכור את הרכב (בין השאר, בגלל הק"מ וזאת עוד מבלי להתייחס למצבו).

גם מבחינת ההסכם מחיר "מחירון" במכירה למגרש הוא כ- 12% פחות מ"מחירון" רגיל.

אשר על כן, באופן כללי ומבלי להתייחס להתקשרות הספציפית ולחזה המסויים, עמדתו של המגרש נראית סבירה בהחלט ובעלת סיכויים משפטיים יותר מסבירים.

פורסם

מה הבעיה בק"מ של הרכב?

רכב בן 8 שנים עשה 160000 ק"מ

אם סופרים הרכב עשה כ-20000 ק"מ בשנה זה ממוצע נסועה לפי המחירון,חוץ מזה שברכב בן 8 הק"מ לא משפיע על המחירון כמו שהוא משפיע על רכב בן 3 שנים בכל מקרה.

אני במקומך לא הייתי מתעסק על המגרש הזה שוב בגלל שאתה רואה מה הם שווים מבחינת מילה.

בכל מקרה מה הבעיה למכור את הרכב בשוק החופשי או לעשות טרייד אין באוטו דיל נגיד שהם הטרייד אין הרשמי של צ'מפיון?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נראה לך שהוא עשה 160000? יותר מדי מתאים - בוא נראה 20 * 8 = 160.

בטח משהוא כמו 200+.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
נראה לך שהוא עשה 160000? יותר מדי מתאים - בוא נראה 20 * 8 = 160.

בטח משהוא כמו 200+.

נראה לך נכון להגיב על הודעה מחודש ינואר השנה ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למה ישר להשמיץ וללכלך מה אתה מכיר את הרכב או את בעל הרכב שאתה טוען שהרכב עבר 200000+ זה לא לעניין ואפילו שהבחור רכש רכב ממגרש בנתניה זה לא מחייב ששינו את הק"מ זו פלילי :idea:

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תוכן חדש...