Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

יש לי ציוד ואני מבקש המלצתכם לסידור המערכת

כרגע יש לי :

קומפוננטים של פוקל k2p מהחדשים

קומפוננטים 5 ורבע של בוסטון אקוסטיק מהסדרה pro

מגבר jbl 1004

מגבר מונו rockford p.600.1

6x9 קאפה - אינפיניטי

סאב של בוסטון אקוסטיק g1 , - זוג סאבים בתיבה כפולה

פאנל פיוניר avhp5050

-------------------

דבר ראשון אני לא כלכך מבסוט מהבוסטון בכללי , חשבתי להחליף את הסאב שלהם ל אלפאסוניק pb2310 , האם מישהו מכיר ושמע?

דבר שני אין לי מושג איזה קומפוננט לשים מקדימה , ואיזה קומפוננט עדיף להשאיר מאחורה , אולי עדיף בכלל להשאיר 6x9 של אינפיניטי מאחורה ולהיפטר מאחד הקומפוננטים?

בבקשה תנו חוות דעת לדעתי זה ציוד סבבה לאללה בגלל זה אני מתלבט:roll: תודה

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

דבר ראשון אני הייתי נפטר מה6*9

תרכיב את הפוקל מקדימה ותמכור את כל השאר.

מגברים סבירים תשאר איתם עם אתה לא רוצה להכנס להוצאות מיותרות.

אבל יש מה לשדרג במגברים.

בקשר לסאב לא הייתי הולך על האלפאסוניק ממה ששמעתי הוא פשוט פיוניר חזק ויקר יותר.

לא חסר סאבים טובים במחירים סבירים.

גם חדשים וגם יד שנייה.

סה"כ ציוד טוב. כל זה עם התקנה טובה אתה מסודר.

בהצלחה.

פורסם

מגבר יכול לשפר גם את האיכות או שהוא סתם יגביר לי את הווליום? כי הjbl די חזק לבוסטון:roll: אי אפשר להגביר יותר מחצי הרמקולים מתחילים להשמיע קולות של הצילו

כשאמרת למכור את כל השאר התכוונת שאני ישאר רק עם הסט של הפוקל?! בלי כלום מאחורה (על המגש)?

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

לפני שאתה משקיע עשרים אלף שקל תשקיע כמה שעות בלקרוא וללמוד מה FAQ ולעשות חיפוש בנוגע להשרשורים רלוונטים.

אחרי שתדע קצת יותר מה מי למה וכמה כל הנושא יהיה רלוונטי יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תתפטר מה6*9 תשים מקדימה את הפוקל מאחורה את הבוסטון

לכוון מגבר לרמקולים אתה יודע? עם כן אז תכוון שהם לא יצעקו וכל רמקול יקבל את העוצמה שהוא מיועד לה..

לי יש את הJBL אני מסוט ממנו והוא מאוד חזק אבל לא הכי איכותי לחבר שלי יש את הבוסטון הקומפוננט וממש לא אהבתי אותם צורמים מאוד אבל את הסאב של בוסטון (250RMS) מאוד אהבתי חזק מאוד עם יש לך שניהם ואתה לא מבסוט אז לא יודע מה להגיד לך..

את הפאנל תחליף למשהו ברמה יותר גבוהה כמו alpine 9855 שמאוד אהבתי זה השידרוג הבא שלי

ואני חושב שהאיפיניטי יותר חזקים אבל ממש לא יותר איכותים

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם
לפני שאתה משקיע עשרים אלף שקל תשקיע כמה שעות בלקרוא וללמוד מה FAQ ולעשות חיפוש בנוגע להשרשורים רלוונטים.

אחרי שתדע קצת יותר מה מי למה וכמה כל הנושא יהיה רלוונטי יותר.

אתה בתור מנהל גם קורא הודעות? יש לי כבר את הציוד

ומה זה faq?

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

אם יש לך את הציוד אז הכותרת לא ממש קשורה לדיון.מהסיבה הפשוטה שמהכותרת מובן שאתה מעוניין לקנות ציוד ולשפר את המערכת הקיימת ב20K.אלא אם כן אתה רוצה סתם להשוויץ שקנית את הציוד שיש לך ב20K.אם בכך עסקינן הרי שלעניות דעתי דחפו לך אחלה מחיר.

frequently asked questions כלומר שאלות שנשאלות כל הזמן ויש עליהן תשובות בקישורי הפורום הדביקים בתחילת העמוד הראשון של הפורום.רק צריך לקרוא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אם יש לך את הציוד אז הכותרת לא ממש קשורה לדיון.מהסיבה הפשוטה שמהכותרת מובן שאתה מעוניין לקנות ציוד ולשפר את המערכת הקיימת ב20K.אלא אם כן אתה רוצה סתם להשוויץ שקנית את הציוד שיש לך ב20K.אם בכך עסקינן הרי שלעניות דעתי דחפו לך אחלה מחיר.

frequently asked questions כלומר שאלות שנשאלות כל הזמן ויש עליהן תשובות בקישורי הפורום הדביקים בתחילת כל עמוד.רק צריך לקרוא.

דחפו? רשמתי מחיר חנויות נשמה ותאמין לי שלא שילמתי על זה הרבה ואם בכלל

בקיצור ולעניין אם יש משהו מועיל להגיד תגידו אם לא ועדיף שלא אז לא לכתוב סתם

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

חבל שלא העלת נושא "המלצה למערכת עד 20K"

עם תקציב כזה אפשר להגיע למערכת ברמה מאוד גבוה.

תגיע למפגש הקרוב בנתניה, אני בטוח שהרבה אנשים יתעניינו במערכת שלך וירצו לשמוע אותה.(במיוחד את הK2P החדש שזה מה שאני רוצה לשמוע)

מקס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...