Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cda-9887 Vs cda-9835 - מלחמת אחים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

ברצוני לשתף אותכם בדבר מה שקרה לי.

לפני שנה אבא שלי נכנס לאוטו ולפני שהוא נכנס הוא הניח כמה דברים על הגג של האוטו

לפני הכניסה לרכב היה מונח על הגג גם הפאל של האלפיין 9835.

אתם בטח ניחשתם... נכון, הוא נשכח על הגג ונפל איי שם בסביבה של כרמיאל כשהוא היה בביקור אצל חברים

מפה לשם הלך לי המכשיר...

תוך זמן מה קניתי אלפיין 9887 כולל האינפרינט שלו..

לפני שבוע מצאתי ב EBAY פאנל בלבד של 9835.

אחרי מגעים קצרים נקנה המכשיר בעלות 100$ + 30$ משלוח. לסכום גם נוסף 30 שקלים מכס...

היום בבוקר יום שבת החלטתי להשוות בין המכשירים

כידוע לאלפיין 9887 יש 24 ביט ויכולות אימפרינט.

אחרי שאני נוסע תקופה ארוכה עם ה 9887 החלפתי ל9835 כדי למצוא הבדלים.

אנשים? מה להגיד?!

אין לי מה להגיד, שיפור ניכר ומוגש ביותר. אני המום, מבולבל ולא מבין איך!

איך יכול להית שאני שומע טוב יותר במכשיר שהוא 1 ביט ולא באלפיין 9887 שהיא 24 ביט??

בנקודה הזאת הרגשתי כבר שאני לא מבין כלום, החלטתי להעלות את ה"בעייה" לפורום כדי לתת למבינים כמוני וממני לספר מנסיונם ולנסות להסביר.

איך יכול להות שעל הנייר האלפיין 9887 טוב יותר מה 9835 ובפועל ההיפך הוא הנכון!!

שוב, אני מדבר על השוואה לפי שמיעה (ת'כלס!) ולא נתונים על הנייר!

הסאונד נשמע פתוח ועמוק יותר עם ה9835! איך??

נסיונות אישיים שלכם, חוות דעת, שאלות והסברים יתקבלו בברכה!!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

האלפיין 9887 הוא מכשיר מעולה

ההבדלים שהרגשת הם כנראה מכיוון לא נכון של ה 9887, או אופן צליל שוה שאתה כנראה מעדיף.

לאלפיין 9887 פיצ'רים רבים ואפשרויות כיוון מרובות , הרבה יותר מהדגם השני.

לכן לטעמי עניין הכיוון של המכשיר הוא הלוקה בחסר.

דרך אגב, אל תסתמך על כיוון של אימפרינט, הכיוון שהאוזן שלך שומעת ואוהבת זה הכיוון שאתה צריך להסתמך עליו.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אז תרשה לי לשלול את דעתך,

אני לא תייר בתחום, המכשיר נבדק פעמיים:

1. בפלאט בלי כיוונים בכלל.

2. הכיוונים שלי עם החיתוכים שלי כפי שהיו בדיוק. אני זוכר אותם בעל פה

מיותר לציין שלא ניסיתי בכלל עם האימפרינט, הוא לא במשוואה

אותו הדבר בלי ה MX ואפילו גם ללא שינוי בDB של הסאב (בלחיצה על הרוטור העגול בשניהם הוא על 0 מתוך 15)

מערכת נשמעת פתוחה יותר, עמוקה, ווקאלית ובעצם פשוט מרגשת יותר מ 9887!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

קאבוס אתה לא טועה יש רבים שטוענים שהיתרון של ה9887 לעומתה9855 9835 הוא 24 ביט. אבל שאר הדברים בו נופלים כגון אקולייזר וקרוס לא מדוייקים

אתה לא טועה.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

זה מה שניסתי להסביר כמה וכמה פעמים.

לי יש אלפיין 9813 (אם כל הפ'צרים בי אמפ מתקן זמנים וכו') אפילו יותר ישן מהדגם שלכה:lol:.

ולפי השמיעה שלי ועוד כמה אנשים( אחד מהם מבין גדול בסאונד וייבאון של מוצרי היי אנד באודיו)

המכשיר שלי נישמע יותר טוב מהמכשירים החדשים.

אני חושב שזה קשור להרכבה של המכשיר הלחמות,חומרים וכו'. ואם אני לא טועה המכשיר שלי הורכב ביפן.

באמת אני רוצה להבין למה זה נישמע לי יותר טוב מהמכשירים החדשים.

.

פורסם

בודדים האנשים ואם בכלל קיימים האנשים שיבדילו בין 24BIT ל1BIT כמובן שכבודו של ה9835 מונח במקום מאוד מאוד גבוה באמת חתיכת מכשיר..

ואם אנחנו כבר מדברים על ה9835 בינו לבין ה9855 אין כלל הבדל..

פורסם
בודדים האנשים ואם בכלל קיימים האנשים שיבדילו בין 24BIT ל1BIT כמובן שכבודו של ה9835 מונח במקום מאוד מאוד גבוה באמת חתיכת מכשיר..

ואם אנחנו כבר מדברים על ה9835 בינו לבין ה9855 אין כלל הבדל..

אדי ידידי,

ההבדל בין 9835 ל9855 החדש יותר הוא שמיים וארץ

מדובר במכשירים שונים לחלוטין!

ה35 טוב ממנו ונשמע טוב ממנו.

אני זוכר את הוויכוחים הללו בנושא

בכל ויכוח כזה הוסברו שוב ושוב היכולות שלהם.

אני לא יודע אם האלפיין 35 שלי מיוצר ביפן, אבל עכשיו שמעתי כמה דיסקים שאני רגיל אליהם שנים!

תקשיבו, זה משהו אחר!!

סאונד עמוק יותר, רך יותר, חם יותר ורדיו טוב יותר :? (לא שאיכפת לי..)

פורסם

תסלחו לי, אבל אני ממש לא מבין מה הטעם בהשוואה הזאת.

כל מכשיר במצב FLAT נשמע שונה, ולא משנה אם זה הדגם שמחליף דגם קודם או דגם מסדרה נמוכה או גבוהה יותר.

זה שפתאום יש יותר באס או שהטוויטרים התעוררו לחיים הם לא מדד לאיכות. זה כולה מעיד על התכנות הבסיסי של המכשיר.

אני מבטיח לכם שאם היינו עושים מבחן עיוור באותו הרכב עם אותו הסט-אפ במצב FLAT בין ה 9835 ל 9855 ל 9887 אף אחד לא היה יודע לזהות את ה 35 עם הסאונד האלוהי.

שלושתם מכשירים טובים עתירי פונקציות וטכנולוגיה, ועם כיוון נכון ניתן להגיע עם כל אחד מהם לתוצאות מדהימות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא נכון מה שאתה אומר

אני לא מכור..

יותר מזה, אני מכיר ויש לי את האלפיין 9887 לפחות חצי שנה אם לא 8 חודשים, קניתי אותו כשרק התליחו לייבא אותו בצורה סדירה לניו ג'רזי

אני מכיר את המכשיר והיכולות טוב מאוד!

כשהחלפתי לאלפיין 9835 ההבדל היה מורגש והוא פשוט טוב יותר

עזוב מבחן עיוור או לא!

הוא נשמע טוב יותר

שיחקתי ביניהם 3 - 4 פעמים כדי להשוות!

תגידו מה שתגידו, אלפיין 9835 (מכשיר משנת 2004) טוב יותר מאלפיין 9887 (מכשיר משנת 2008)

אני רק מנסה להבין איך.

יש לכם נסיונות שלכם שניסיתם או השוותם?

כבר ראיתי בשירשור 2.

יש מכם עוד אנשים?

פורסם
אני לא יודע אם האלפיין 35 שלי מיוצר ביפן

אצלי יש את ה 9833 , על הפאנל כתוב made in japan.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם לי כתוב מיוצר ביפן

יחי ההבדל הקטן בין יפן לסין.. :?

שאיש לא יבין מידע שגוי, אני משבח ומהלל את ה9887 - מכשיר מדהים!!

אבל עם כל הכבוד וכבודו במקומו מונח, הוא יכול רק לקוד קידה ולהשתחוות לאלפיין 9835 המיתולוגי.

פורסם

מושיקו, עזוב אתה סתם אוכל סרטים:lol:.

מה זה משנה איפה עשו אותו הרובוטים ביפן או הרובוטים עם אותה בקרת איכותי בסין.

• תוכן חדש...