Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי מאיזה חומר זה עשוי ( בחלק מהמכוניות זה פלסטיק ובחלק זה ברזל )

ראש מנוע מפלסטיק ?????? לא נראה לי.....

כיסוי ראש המנוע יכול להיות ממתכות שונות אבל קשה לי להאמין שמפלסטיק....

פורסם
רק לי מוזר שהוא מנסה "לשפר" מזדה?

או שסתם יצאתי חומוס וזו איזו מזדת ראלי או משהו.. :oops:

זה 323 .. 97 או 98 .. פנים ישנות ... 8)

המשך יום נעים!

פורסם

יו ... איזה קטנוניים ... התכוונתי לכיסוי ראש מנוע מה שיושב לרוב בתור כיסוי שסטומים ברוב הרכבים ... ובחלק גדול מאד מהם עשוי מפלסטיק ....

אנשים קשים אתם.

( ואני מצטער מראש על כל הנקודות . לפחות לא כתבתי מממ :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
צבע אותו בצבע עמיד בחום

או שתלך לצבעי רכב

ומעט בהרחבה - אם אתה מתכוון לא ללכת לצבעי רכב ולעשות את זה לבד, אני ממליץ בחום לצבוע בריסוס ולא במברשת.

אז לך אפילו להומוסנטר ותעבור על המדף של צבעי הספריי ותקרא באותיות הקטנות שלהם באיזה טמפרטורה הם עמידים. יש לא מעט צבעים שעמידים בחום של 200 מעלות וזה אמור להספיק למכסה שסתומים (אבל לא לחלקים אחרים).

הדרך הלא-חאפרית היא לפרק את המכסה ולצבוע לפי ההוראות מספר שכבות דקות. נדמה לי שישי עשה את זה ויש שרשור מצולם בנדון.

הדרך החאפרית היא לנסות לעשות את זה בתוך תא המנוע, למלא את הכל בניילונים וללכלך בכל זאת חצי רכב עם ספריי שנישא ברוח, וכמובן לשכוח ניילון אחד בתא המנוע ולהתפלא אחר כך למה הרכב מריח מניילון שרוף.

תבחר מה מתאים לך, ושיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...