Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי שאלה שלא כל כך הבנתי את התשובה החדה והברורה לגבייה:

עברתי אתמול טסט ואני מעוניין לנהוג ברכב של ההורים, מה עליי לעשות בשביל שהשוטר שיעצור אותי לא ייתן לי קנס/עונש?

תודה.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תעשה ביטוח לנהג בן פחות מ24 בלי וותק.

פשוט צור קשר עם חברת הביטוח שלך.

אבל זה יעלה מלא כסף.

אני שואל, האם אני יכול לנסוע על הרכב של ההורים בלי שום ביטוח/נהג חדש/צעיר ?

האם שוטר ייתן לי עונש/קנס אם אני יסע בלי?

פורסם
אבל זה יעלה מלא כסף.

אני שואל, האם אני יכול לנסוע על הרכב של ההורים בלי שום ביטוח/נהג חדש/צעיר ?

האם שוטר ייתן לי עונש/קנס אם אני יסע בלי?

תשקול את האפשרות שאפילו אם למישהו תיסגר הדלת של הרכב על האצבע והוא יתבע אותך על זה אתה כנראה תשלם לו לכל החיים.

פשוט אל תעשה את זה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
תשקול את האפשרות שאפילו אם למישהו תיסגר הדלת של הרכב על האצבע והוא יתבע אותך על זה אתה כנראה תשלם לו לכל החיים.

פשוט אל תעשה את זה.

אני לא מתכוון לנסוע מחוץ לשכונה,

רק פה בשכונה.

האם אני יכול לקחת את הרכב כמו שהוא ולנהוג בו? (כמובן עם מלווה)?

פורסם
אני לא מתכוון לנסוע מחוץ לשכונה,

רק פה בשכונה.

האם אני יכול לקחת את הרכב כמו שהוא ולנהוג בו? (כמובן עם מלווה)?

אם אני לא טועה, ביטוח חובה משולם עבור הרכב ללא תלות בנהג- כך שביטוח חובה לרכב יש (אני מניח שההורים שלך עשו לפחות חובה...) ואתה יכול חוקית לנהוג בו.

מצד שני, ביטוח חובה מכסה נזקי גוף בלבד, כך שאתה מכוסה אם תיסגר למישהו הדלת על האצבע :lol: אבל אם תיכנס באיזה מרצדס כל הנזק ל-2 הרכבים יוצא מהכיס שלך.

אם יקר לך מדי מדי תעריף המקיף עבורך (והרכב לא שווה הון תועפות) תשקול לפחות לעשות ביטוח צד ג - ככה לפחות הנזק למרצדס יכוסה.

the london underground is not a political movement

פורסם
אם אני לא טועה, ביטוח חובה משולם עבור הרכב ללא תלות בנהג- כך שביטוח חובה לרכב יש (אני מניח שההורים שלך עשו לפחות חובה...) ואתה יכול חוקית לנהוג בו.

מצד שני, ביטוח חובה מכסה נזקי גוף בלבד, כך שאתה מכוסה אם תיסגר למישהו הדלת על האצבע :lol: אבל אם תיכנס באיזה מרצדס כל הנזק ל-2 הרכבים יוצא מהכיס שלך.

אם יקר לך מדי מדי תעריף המקיף עבורך (והרכב לא שווה הון תועפות) תשקול לפחות לעשות ביטוח צד ג - ככה לפחות הנזק למרצדס יכוסה.

השוטר בודק רק ביטוח חובה נכון?

ותודה על ההצעה, אשקול לעשות צד ג'.

פורסם
השוטר בודק רק ביטוח חובה נכון?

ותודה על ההצעה, אשקול לעשות צד ג'.

חובה עליך על פי חוק להיות בעל רשיון נהיגה, לנהוג ע"פ מגבלות הרשיון שלך (מלווה, סוג הרכב, מספר נוסעים וכו) וחוקי התנועה וברכב תקין שיש לו טסט, ציוד חירום (משולש, אפוד וכו) וביטוח חובה בתוקף - ולמיטב ידיעתי הביטוח הזה משולם על הרכב ולא מותנה בנהג כל עוד הנהג "חוקי".

כל השאר אופציונלי מבחינת החוק היבש.

פורסם
חובה עליך על פי חוק להיות בעל רשיון נהיגה, לנהוג ע"פ מגבלות הרשיון שלך (מלווה, סוג הרכב, מספר נוסעים וכו) וחוקי התנועה וברכב תקין שיש לו טסט, ציוד חירום (משולש, אפוד וכו) וביטוח חובה בתוקף - ולמיטב ידיעתי הביטוח הזה משולם על הרכב ולא מותנה בנהג כל עוד הנהג "חוקי".

כל השאר אופציונלי מבחינת החוק היבש.

רק ארצה לחדד משהו:

אני בן 17 (נהג צעיר).

זה הכל אותו הדבר מה שפירטת ממקודם נכון?

פורסם

תעשה ביטוח אם אתה רוצה לנהוג. נקודה!

תאר לך שאתה יוצא מהחניה ומגיע ערס גדול עם היגואר החדשה שהוא קנה, ונכנס בך קלות (למרות שטכנית, זו אשמתך כי אתה בדיוק יוצא מהחניה).

עכשיו תאר לך להיות חייב 300,000 ש"ח על נזקים לרכב שלו ובלי ביטוח.

זה אומר שייקח לך כמה וכמה שנים לשלם לו, וסביר להניח שתצטרך לקחת הלוואה שתעלה את זה ל400,000.

כמה זמן ייקח לך לשלם 400,000 ש"ח?

לא נשמע לך אידיוטי לגמרי פתאום לנהוג בלי ביטוח?

לא סתם המצאתי פה משהו. בצבא הייתי מתעסק עם תביעות ביטוח בין רכבים צבאיים ואזרחיים. היה מקרה של רכב צבאי שנכנס "בקטנה" ביגואר.

החייל היה שלושה שבועות בכלא צבאי ואני נאלצתי לחתום על הטופס שממליץ לשלם 300,000 ש"ח פיצויים לבעל היגואר.

פורסם
תעשה ביטוח אם אתה רוצה לנהוג. נקודה!

תאר לך שאתה יוצא מהחניה ומגיע ערס גדול עם היגואר החדשה שהוא קנה, ונכנס בך קלות (למרות שטכנית, זו אשמתך כי אתה בדיוק יוצא מהחניה).

עכשיו תאר לך להיות חייב 300,000 ש"ח על נזקים לרכב שלו ובלי ביטוח.

זה אומר שייקח לך כמה וכמה שנים לשלם לו, וסביר להניח שתצטרך לקחת הלוואה שתעלה את זה ל400,000.

כמה זמן ייקח לך לשלם 400,000 ש"ח?

לא נשמע לך אידיוטי לגמרי פתאום לנהוג בלי ביטוח?

לא סתם המצאתי פה משהו. בצבא הייתי מתעסק עם תביעות ביטוח בין רכבים צבאיים ואזרחיים. היה מקרה של רכב צבאי שנכנס "בקטנה" ביגואר.

החייל היה שלושה שבועות בכלא צבאי ואני נאלצתי לחתום על הטופס שממליץ לשלם 300,000 ש"ח פיצויים לבעל היגואר.

צד ג' יכסה את הנזק ליגואר ויהיה משמעותית זול יותר מאשר מקיף. תפסיקו להפחיד את הבן-אדם - הסברנו לו מה מכוסה בכל ביטוח אבל חוקית הוא יכול להוציא את הרכב לסיבוב (+מלווה כמובן).

פורסם

ביטוח חובה הוא ספציפי לנהג, "איש הגרזן" אתה מטעה אותו, אני גם בן 17 ולאחר קבלת הרישיון אבא שלי עשה לי חובה + מקיף על הרכב, בביטוח החובה החדש, שהוא לכל נהג, מצוין כי נהג הרכב הצעיר ביותר חייב להיות יליד שנת 94 ומטה, לכן, במידה ואתן למישהו שהוא יליד שנת 95 לדוגמא, וחס וחלילה יקרה לו משהו - אין ביטוח.

פורסם
ביטוח חובה הוא ספציפי לנהג, "איש הגרזן" אתה מטעה אותו, אני גם בן 17 ולאחר קבלת הרישיון אבא שלי עשה לי חובה + מקיף על הרכב, בביטוח החובה החדש, שהוא לכל נהג, מצוין כי נהג הרכב הצעיר ביותר חייב להיות יליד שנת 94 ומטה, לכן, במידה ואתן למישהו שהוא יליד שנת 95 לדוגמא, וחס וחלילה יקרה לו משהו - אין ביטוח.

אני מכיר את זה רק במתכונת של "כל נהג" שאתה מזכיר, ולא אישי. אם טעיתי אז סליחה

• תוכן חדש...