Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קלטתי נכון או שהוא מוציא סה"כ 30 וואט לערוץ אם כי אני נוטה להאמין שהוא אנדרייטד והוא יוציא יותר לכוון ה50 לערוץ אבל זה עדיין לא ממש מגבר למידבאסים שמנים.

אלא אם כן אני טועה כאן במשהו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יקירי לא הכל זה עיניין של וואטים,

אתה מכיר את המגברים לבית של הארמן קארדון ?

החזקים במיוחד מוציאים 70 וואט לערוץ בעוד המקבילים להם מוציאים 170 וואט לערוץ ועדיין ההארמן חזקים באותה מידה, ולרוב נשמעים טוב יותר

מדובר במעט וואטים באמפר מאוד גבוה ולכן הם מספקים הלכה למעשה את אותה עוצמה של כל המגברים שמצהירים 7 מליון וואט באמפר נמוך

פורסם
http://www.milbert.com/bam235ab

אם כן,אשמח לשמוע דעות עליו.

תודה

אף אחד לא התנסה עם המגבר הזה לאור מחירו האסטרונומי- ולאור העובדה שהוא נדיר וממש לא נפוץ.

מגברי מילברט זה מגברים שהם 100% מנורות- כלומר כל הסיגנל עובר דרך המנורות ולא רק בחלקו.

זה לא מגבר הייבריד שהוא עם קדם מגבר מנורות וכל השאר זה הגברת קלאס A/B, אלא פה מדובר על מגבר נטו מנורות שההגברה היא קלאס A.

המחיר שלו כיום הוא באיזור ה3500 דולר, זה אם בכלל תמצא מאיפה לרכוש מלבד מהבעלים של החברה עצמה (ארל זאוסמר).

תוסיף משלוח משלוח ומיסים ותגיע לאיזור ה20000 ש"ח.

under construction..

פורסם

אני רק יכול להגיע שמעולם הבית, מגבר מנורות זה משהו אחר לגמרי, זה נותן לצליל אופי שונה לחלוטין ממה שמגיע במגברים "רגילים"

פורסם

עתיד - אתה יודע שמכל חברי הפורום אני זה שנמצא הכי הכי בקצה של אלה שלא מאמינים בנתון ההספק אבל יש יוצאי דופן, יש רכיבים שדורשים קצת יותר מזה ורציתי לדעת מה פותח הת'רד מתכוון גם להגביר.

אני מניח שרכישה של כזו מגבר היא שאלה של רצון ויכולת בעיקר, מדובר בצרכן זללן לעומת התמורה שלו והנתון של תמורה למחיר הוא בגדר מגוחך אבל אני מודה, אם הייתי יכול להרשות לעצמי אולי זה היה אחד הדברים שהייתי מרשה לעצמי לרכוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא לא מגוכח,

30 וואט של מגבר מנורות זה לא 30 וואט של מגבר AB שאתה מכיר

בהגברה לבית אנשים מרימים רמקולים עצבניים ביותר עם מגברי מנורות בעוצמות פחותות בהרבה מ30 וואט,

פורסם

חברה , צריך לזכור שוואט מקלאס A יש לו משמעות שונה מוואט בקלאס AB .

ומעבר לזה , וואט זה רק אחד מהפרמטרים שמצביע על ה"כח" שיש למגבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

וואט זה וואט - זה נתון הספק ולא יותר.

זה שהתוצאה היא שונה זה כבר משהו אחר לגמרי, וכן אני מכיר היטב מגברי נורות, היה לי אחד של סוני, מגבר אולפני קטנטן, זעיר בגודלו.

הרמתי איתו רמקולים ביתיים גדולים והוא הוציא מהם את המיטב כבר על המינימום, לאחר מכן בחנתי אותו גם על רמקולים של הגברה מקצועית והוא לא יצא פראייר בכלל אם כי הוא לא היה חזק מספיק.

איך התוצאה של מגבר כזה תהיה באמת - הלוואי והייתי יכול לברר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי , תשים לב לניסוח . לא אמרתי שוואט זה לא וואט . דיברתי על המשמעות של נתון הוואט בהקשר של הקלאס.

מי שרוצה מוזמן לקרוא על הקאלסים שם יש הסברים מדוע ההבדל הזה. היות ואני לא מספיק מבין באלקטרוניקה ברמה הזו אני לא נכנס להסברים מדוע למה ואיך זה מתרחש.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני אומר שאם פותח התרד בהנחה שהוא מיתכוון לירכוש מגבר כזה או משהו בסיגנון אז כל הרכיבים אמורים ליהיות ברמה דיי דיי גבוהה

אז מה עם המשכנתא אישרו :?:

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...