Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני בצבא ואני מחפש אוטו שישרת אותי בשבוע שאני בבית ובנסיעות לבסיס {צריפין מנתניה} הלוך חזור.

התקציב שהעמדתי הוא 15 אלף לא כולל כסף לביטוח וכסף לישור קוו.

הקריטריונים שלי לרכב הזה הם חיסכון בתדלוק חלפים זולים וקלות בהשגתם ורכב אמיתי ז"א רכב משהו כמו 1600 .

הרכבים שקיבלתי המלצות עליהם הם :

1. מיצובישי סופר לנסר

2. ניסאן סאני

3. רנו מגאן

4. פיאט בראבו

איזה רכב מהרכבים הללו הוא הכדאי ביותר והמשתלם ביותר גם מבחינת ביטוח צעיר צד גימל וחובה למי שיודע

תודה

פורסם

אני יכול לעזור לך עם בחירה מספר 2.

בתקציב זה אתה יכול למצוא ניסאן סאני במצב טוב!

הביטוח לא יקר,הסאני הקודמת שלנו בקושי ראתה מוסכים.

ואם ראתה,אז החלקי חילוף שלה לא יקרים כלל.

אני נוסע היום על פוקוס האצ'בק והסאני ביצעה את העבודה הרבה יותר טוב.

הסאני חסכונית בדלק ומאוד נוחה.

דבר אחד שהוא משמעותי אך חסרוני בסאני הוא הבטיחות.

אחיזה הוא לא הצד החזק שלה ואין בה מערכות כגון ABS/ESP.

וכריות אוויר לא נמצאות ברכב.

מכל הבחינות הייתי לוקח כרגע את הסאני במקומך.

נ.ב

את הסאני שלנו אפילו ביטחנו במקיף!(השתלם)

בהצלחה ותיידע אותנו איך מתקדמת הקנייה.

עריכה: תוכל למצוא סאני במחיר נמוך מהתקציב ולהשקיע ביישור קו כגון,גלגלים.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אתה מבקש רכב זול לאחזקה אבל פוזל לכיוון רכבים עם מנוע גדול ממה שאתה צריך, שכנראה יצרכו יותר דלק ויהיו ישנות יותר מסופר-מיני מקבילות. לא יודע מאיפה נכנס לך לראש הרעיון שרכב עם מנוע 1400 סמ"ק הוא לא רכב אמיתי. צא מזה, אני מבטיח לך אישית שגם עם פורד פיאסטה 1200 ומשהו סמ"ק ו60 כ"ס אתה כובש כל הר בגבולות מדינת ישראל בכבוד ובלי יותר מדי דרמות.

נושא הביטוח לא צריך להטריד אותך. מקיף כמעט ולא עושים לרכבים שעולים 15K ש"ח ומחירי צד ג' וחובה דומים ברוב הרכבים שתמצא בשנתונים האלו. צפה למשהו באזור ה3000 ש"ח לשנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם צביקה, בסכום הזה כשהדגש הוא חיסכון ואמינות אין שום רכב מהרשימה שלך שעונה על הדרישות.

הייתי פוזל לכיוון הפיאסטה\שרייד.

פורסם

פולו SDI, לפרטים נוספים תוכל לקרוא פה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא מסכים במיוחד עם ההמלצה על פולו SDI.

זאת בהחלט יכולה להיות אופציה חסכונית בדלק וזולה יחסית לאחזקה, אבל רוב הרכבים מהדגם הזה נקנים כדי לנסוע, והרבה, ולכן הסיכוי שלך למצוא אחת שלא עברה כבר מי-יודע-כמה מאות אלפי קילומטרים נמוך.

עם הקילומטרים מגיעות גם התקלות היקרות במערכת ההזרקה, הגיר ושאר חברים יקרים ולמי שלא נוסע מספיק קילומטרים הגלגל עלול להתהפך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה חייל, למה לך רכב מכוער כמו הסאני?

לך על פיג'ו 106, פיאט פונטו - דברים כאלה. זה גם חסכוני יותר בדלק לאורך זמן.

אגב - בפעם האחרונה שבדקתי, בשביל הפקקים של צריפין נתניה, לא צריך אוטו עם נפח מנוע גדול.

אם אתה מעוניין ב-1600, תנסה את הסופר לאנסר. גם אוטו טוב, גם נראה עדיין צעיר ואיכותי - ומה שבטוח, לא מכוער כמו הסאני. לא יודע מה עובר עליך...

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על הסאני, אבל מסייג - רק סאני מוזרקת, רק ידנית ורק הדגם המאובזר , ורצוי מאוד מאוד עם ABS.

מוזרקת בגלל האמינות וצריכת הדלק. הקרבורטור בסאני האחרות הוא צרה צרורה.

ידנית בגלל הביצועים וצריכת הדלק. המנוע של הסאני גם ככה לא חזק במיוחד - בשילוב עם הגיר האוטומטי: עגלה. כבונוס, צריכת הדלק נמוכה והאמינות עדיפה.

הדגם המאובזר כולל הגה כח וכל החישמולים שאפשר למצוא במכוניות צעירות בהרבה, ובאותו מחיר כמו הדגם הפשוט.

ABS - לא צריך להסביר.

לסיכום, הסאני מציעה אמינות שמשתווה רק אולי ל"לאונה" אבל גם צריכת דלק נמוכה, נוחות ואבזור טובים בהרבה. גם מבחינת המראה, היא מעט יותר מודרנית ממנה, למרות שאיננה מלכת יופי.

ברשותי סאני מזה 4 וחצי שנים. לא למכירה.

:turn-l:
פורסם

ניסאן סאני עדיין נשארה ברשימה של המכוניות למרות שהיא לא נראית הכי טוב הבנתי שהיא אמינה בצורות מטורפות.

מיצובישי סופר לנסר גם כן ברשימה למרות ששתי היפניות הללו לא מראות דברים טובים בכל המכוניות שנתקלתי זה או אנשים שלא טיפלו באוטו או שהאוטו הוסב לשיפורים משהו{ הכוונה לסופר לנסר} מה שלא מובן לי .

רכב נוסף שהתחלתי להסתכל ונראה לי רלוונטי הוא הונדה סיוויק 92 93 דגם קצר או ארוך לא משנה לי אבל אם תאירו את עיניי לגבי האוטו הזה לגבי ביטוחים, זלילת דלק, וחלפים ואמינות כמובן ידני.

אני יודע שיש הרבה שרשורים לגבי ההונדה אבל אם אפשר לפרט בשרשור הזה זה יהיה נחמד .

בנתיים אני עם האוטו של ההורים ואוטובוסים לצבא שזה מבאס , אבל חוסכים בנתיים עוד כסף.

פורסם

תנסה פונטו.

זה מה שעולה לי בראש.

הונדה אני לא ממש יודע איך היא בביטוחים ודלק אבל אוטו נחמד לחייל לפי דעתי תבדוק את זה מצטער שאין לי יותר תשובות.

פורסם

מאזדה 323 שנת 94 -95

אוטומטית או ידנית (תלוי מה יותר חשוב לך נוחות או צריכת דלק)

לא עושה שום בעיות , ביטוח זול וצריכת דלק סבירה.

אומנם אין לה שום עזרי בטיחות אבל יש המון אקזמפלים שמורים ביותר .

היא מרגישה טוב על הכביש ויותר איכותית מהיפאניות המתחרות בשנים האלו (לפי דעתי לפחות...)

פורסם

אני במקומך הייתי פוזל לכיוון הסיאט איביזה. אוטו צעיר יפה ומאובזר.

הוא די זול לאחזקה הוא גם אמין ועם תצליח לחסוך עוד 3K בערך תוכל לקנות איביזה שנת 98-99 שכבר קיבלה מנוע גרמני והיא ממש שווה את ההשקעה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

:mm_yeah: +1 לשי. אני איתו.

יש לי איביזה כבר שנה ועוד שבועיים אני משתחרר.

אם תצליח לחסוך עוד קצת כסף אין סיבה שלא תצליח להביא שנתון 2001 אפילו.

הביטוח יקר לנהג צעיר - בסביבות ה5000 לשנה חובה +מקיף.

מבחינת אחזקה מלבד בלאי לא יצא לראות משהו שגרם לי להסתייג מהאוטו הזה. מבחינת תצרוכת דלק אני די מבסוט, אני נוסע בעיקר לרכבת ולעבודה מהבית אז יוצא לי לתדלק פעם בשבועיים +/-.

בתור נתנייתי אני ממליץ לך לקחת רכבת לבסיס, עדיף בהרבה מהפקקים של כביש החוף ובית דגן בשעות הבוקר והערב.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...