Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום במאזדה mpv 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה Mpv שנת 94 בקירור המזגן עושה פלאים, הבעיה מתחילה בחימום ,

כאשר אני מפעיל את החימום ברכב אז יוצא אויר קר, רק לאחר נסיעה של איזה חצי שעה מתחיל לצאת חימום חלש ,

(אני לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי גם כאשר כפתור הA/C דולק וגם כאשר הוא מכובה)

מה יכולה להיות התקלה ?

אפשר לתקן את זה בעצמי ?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

א. אני מעריך שלא כיון שזה בסוף מוציא חימום אבל גם אז זה ממש חלש

ב. איפה הרדיאטור חימום נמצא ברכב? ואיך אני בודק?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

הרדיאטור חימום יושב בתוך הדשבורד. בעיקרון שהרכב מגיע לטמפ' העבודה שלו (חצי סקאלה בשעון החום ברוב הרכבים)אז אמור לצאת חימום טוב מאוד.

האם קיים טרמוסטט ברכב?

אם כן הרכב מגיע לחום עבודה שלו?

יכול להיות גם שהרדיאטור חימום שלך סתום , אפשר לנסות לפתוח אותו עם לחץ מים עדין , לא סיפור קשה בתנאי שהרדיאטור חימום לא נוזל.

פורסם
הרדיאטור חימום יושב בתוך הדשבורד. בעיקרון שהרכב מגיע לטמפ' העבודה שלו (חצי סקאלה בשעון החום ברוב הרכבים)אז אמור לצאת חימום טוב מאוד.באמת החום מגיע לחצי סקלה אחרי כמה דקות עבודה.

האם קיים טרמוסטט ברכב? איזה טרמוסטט ואיפה אמור להיות , אם זה טרמוסטט של החום של המנוע אז אני מעריך שיש כיון שהחום של המנוע תמיד מגיע לאותו טמפרטורה. (חצי מהסקלה)

אם כן הרכב מגיע לחום עבודה שלו? חצי סקלה , כן.

יכול להיות גם שהרדיאטור חימום שלך סתום , אפשר לנסות לפתוח אותו עם לחץ מים עדין , לא סיפור קשה בתנאי שהרדיאטור חימום לא נוזל. זה השאלה איך אני מגיע אליו, איפה הוא נימצא בדיוק? אני צריך לפרק את הדשבורד?

אשמח לכל מי שינסה לעזור לי, אני סובל כל יום, קר לי!

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

רדיאטור חימום סתום כנראה אם אתה אומר שיוצא קצת חום.

A\C חייב להיות מכובה !

גש למקום שמתעסק עם זה, ללא התמצאות לא תצליח לסדר את הבעיה.

פורסם

אני דרך המחשב לא אגיד לך מה הבעיה אצלך ברכב וכמה זה יעלה כי המקרה שלך עדיין לא ברור.

אם יש מישהו כאן שמוכן לעשות את זה, בבקשה.

ואם צריך להחליף את הרדיאטור ? זה יכול להגיע לאלפי שקלים. אני צריך שתקלל אותי אח"כ שלא אמרתי ?

ביקשת עזרה - העליתי השערה. אין לך כסף ? אל תחזיק אוטו. :wink: (בנימה טובה, אל תיעלב).

אם אתה יכול לתדלק MPV אתה יכול הכל. :-D

אל תבין ברכבים. תהיה בנאדם הגיוני. אמרו לך פה שטיפה במים בלחץ נמוך נכון ?

אז תחשוב, כמה דבר כזה יכול לעלות ? זה לא להחליף חלקים ולא כלום. אז אולי כמה מאות שקלים בודדים.

פורסם
השאלה כמה אמור לעלות כזה תיקון ?

כי אין לי הרבה כסף להשקיע עכשיו....

אם לאחר כמה דקות החום מגיע לחצי מהסקאלה אז זה מצב תקין וקיים טרמוסטט(ועל פי דבריך נשמע שהוא עובד טוב) ברכב , הבעיה היא לא מפה.

בעיקרון תתחיל מהקל אל הקשה , תלך למוסך או חשמליית רכב או לכל מקום שמתעסק עם מערכת המיזוג \ חימום ברכב.

בקש מהם לנסות לפתוח את הרדיאטור החימום הפנימי עם לחץ מים הוא כניראה סתום ואתה תיראה שיצאו ממנו המון מים חומים כאלה . כמובן שלאחר מכן צריך למלאות נוזל קירור ולנקז אויר מהמערכת .

הסיפור עצמו אינו יקר ומסתכם ברק עבודה ונוזל קירור חדש , משהו באיזור ה-150-200 שקלים (זה מה שאני זוכר שלקחו לי לפני איזה שנתיים). אם זה לא יעזור אז כניראה אין מנוס מלהחליף רדיאטור חימום לחדש וזה לא זול בכלל יכול להגיע בקלות לאיזור ה-2000 שקלים.

עדכן אותנו בתוצאות.

• תוכן חדש...