Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הCAR PC שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה מאוד ! תתחדש כל הכבוד על הפרויקט...

לפי דעתי תגדיל את החורים של המאוור ותביא אחד יותר גדול ושנה את המיקום שלהם ! כפי שעתיד כתב..

שאחד יאוורר את המקום והשני ישאוב את האויר החם החוצה

בהצלחה ! 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

טוב שיפרתי את הסקין שלי למי שמעוניין הוספתי אופציה של Coverjuke (דפדוף אלבומים כמו באייפון יש ללחוץ על כפתור "SCAN" בנגן) וגם הוספתי אופציה של טלפון (freefone) אני לא הצלחתי לממשק את הטלפון שלי (כניראה בעיית דרייברים)אם מישהו מצליח אז שיגיד

שבת שלום לכולם:lol:

http://rapidshare.com/files/176919820/BMV2_HEB_Custom.rar.html

פורסם

גורל, מה אתה בניו-ג'רסי?

[דש מגיסתך :wink:]

עריכה:

סחטיין על הCoverjuke.

http://www.youtube.com/watch?v=N9fsRp8SoF0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=9-6ANTeI68g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
קודם כל שאפו ! כל הכבוד,

מבחינת תרגום יש עוד משהו שתורגם מלבד המסך הראשי ? כי אני מעדיף את זה באנגלית

מלבד המסך הראשי לא תורגם כלום

פורסם
להלן השינויים שבצעתי בסקין

1.תרגום לעברית

2.הפרדת צבע בין המקלדת האנגלית לעברית

3.תיקון בעיות שהיו במקלדת

4.התאמת מסך הניווט לIGO ושליטה על הנגן דרך מסך הניווט (כולל כפתורים תמונת אלבום מד התקדמות ...) ללא צורך לחזור למסך הראשי

5.גלילת שירים בנגן באצבע ללא צורך בכפתורים (כמו באייפון)

6.לחיצה על כפתור ה"עין" בנגן מוסיף אפקטים (ויזואליזציה)ע"ג רשימת השירים

7.נוספו שעונים של מד מהירות (דרך הGPS) שימוש CPU וטמפרטורת CPU

8.נוסף ניווט 3D בין האלבומים

לאחר בדיקה קצרה,

1.התרגום הוא רק למסך הראשי, וזה תאחלס קצת מבאס שכל מקום באנגלית זה חצי חצי

2.פצצה של דבר!!

3.איזה בעיות היו ?

4.מאוד שימושי - היה נחמד אם היה אפשרות לבחור כי זה גונב חלק מהמסך ניווט שלא גדול במיוחד

5.זה יוצר התנגשות עם הGestures

6.נחמד מאוד, אצלי זה היה מפנה לשומר מסך של גולף :D

7.יפה מאוד ושימושי, שוב אם היתה אפשרות לבטל לפי העדפות היה נחמד יותר.

8.יש עם זה הרבה בעיות,

• זה לא תומך בעברית
  • זה יוצר את הDB רק בשלב הטעינה, מי שיש לו 50 גיגה של מוזיקה, ימצא את עצמו מרגע הלחיצה על הכפתור SCAN מחכה משהו כמו 4\5 דקות לתמונה הראשונה :shock:

אני אומר את כל זה ממש לא כדי לבאס לדעתי השקעת פה עבודה בת ז***

אבל לפעמים עדיף להוציא פחות פיצ'רים "מושלמים" מאשר ריבוי פיצ'רים לוקים בחסר,

אחרי הכל רוב המשתמשים הם לא מנוסים, ולא ינברו כמוני\וך בחיפוש אחר פתרון.

בכל מקרה תודה על ההשקעה :ok:

פורסם

בהחלט דבר מבורך :D

ואני מסכים עם גורל

עדיף להוציא פיצ'ר פיצ'ר לקהל הרחב לקבלת תגובות כשהוא עובד פיקס 100% מאשר להוציא כמות אסטרונומית של דברים שהם חצי עובדים.

תודה רבה על ההשקעה :] !

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

תודה לכולם כל התגובות בסה"כ הסקין הזה נועד לשמש אותי ואני מתאים אותו לצרכי ועל הדרך חולק איתכם את פרי עמלי שום דבר לא מושלם במיוחד שמדובר בקוד פתוח והכל פה זה טלאי על טלאי עם הזמן אני מאמין שהדברים יסתדרו בכל אופן הוספתי מצלמות תנועה של איילון זה מאוד נחמד למרות שעדיין אני לא מצליח לשלב את זה בתוכנה אלא זה קופץ ע"ג התוכנה

עתיד הבעיות שציינת ידועות ואני מחפש להם פתרון אם מישהו מכם יודע אז אנא שתפו אותי אני אנסה להטמיע את זה בסקין

http://rapidshare.com/files/177165916/BMV2_HEB_Custom.rar.html

פורסם

אנשים מי יכול לעזור לייייי

אני מחפש באזור חיפה חנות או מפעל שמוכר פרספקס במידה קטנה ובמחיר סביר..

עד עכשיו מצאתי מקומות שרצו למכור לי לוח שלם של פרספקס שהמחיר עומד על 350 שקל על כל הלוח..

שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט!

פורסם

יש פתרון קצת "עקום" לבעיה של ההCoverjuke,

אפשר להגדיר שבזמן הפעלת המחשב הוא ידלק ואז למעשה הוא בונה את הDB ב"זמנו החופשי" ואתה עובד עם הRR רגיל ושאתה נכנס אליו הוא כבר יהיה זמין

לפתרון הזה יש 2 בעיות שלכן הוא עקום עדיין,

• מרגע הדלקת המחשב הRR והכל יפעל תקין, אבל להCoverjuke, יהיה זמין לשימוש רק מספר דקות לאחר ההפעלה, דבר שמבחינתי הוא רחוק מלהיות מושלם,
  • זה עדיין לא תומך בעברית,
  • תוכנה שרצה ברגע וגוזל משאבים (של"חלשים" ביננו, יקרים מאוד) ללא שום צורך אמיתי

הפתרון הנכון הוא לדעתי למצוא אפליקציה אחרת שתעשה את אותה עבודה, אני עדיין בחיפוש אחרי זה,

בכל מקרה תמשיך לעדכן על השיפורים שאתה מוסיף או רוצה להוסיף אולי בעבודה משותפת שלי שלך ושל ניר נגיע ליעדים יפים :),

אני וניר כבר עובדים עכשיו על תוכנה+ממשק פיזי שRR יעבור להצגת תמונה מהמצלמה ברגע שילוב רוורס (ניר ? מה קורה:))

• תוכן חדש...