Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בסוכנות פולסווגן והציעו לי פאסאט שנת 2000 טורבו דיזל מנוע 1900 עם 200000 קמ ב27.500 שח במקום 40.000 שח מחירון זה רכב שהם קיבלו בטרייד אין שמישו עשה בסוכנות.

הבנאדם שם אמר שהם עשו לרכב טיפול ב7 אלף שקל,הבטיח שאסי נקי ואמר שאקח את האוטו לבדיקה,הוא גם אמר שהמחיר נמוך כי הם רוצים למכור את הרכב במהרה כי הם לא מתעסקים הרבה ברכבי יד 2 ,מה דעתכם??

פורסם

בטרייד-אין כן מתעסקים ברכבי יד שניה. מי שאומר לך אחרת משקר. שלח אותו לזה ששלח אותך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מבקש סליחה שאני כותב לפני שפותח השירשור מבהיר, אלא שאם הבנתי נכון המדובר בסוכנות משנה. בכאלו, במרבית המקרים אין מחלקת טריידאין מסודרת ומכונית שמגיעה לשם באופן כזה, משתדלים למכור מהר ככל האפשר.

• תוכן חדש...