Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמח לשמוע, קשה מאוד בימים האלו למכור רכבים, על אחת כמה וכמה רכבים שעברו מס' תאונות.

גם אם שילמת 400 שקל על הבדיקה תצא עם ראש מורם שלא הפסדת הרבה יותר ותמשיך בכוח ונחישות לחפש הלאה!

אבי.

פורסם
שמח לשמוע, קשה מאוד בימים האלו למכור רכבים, על אחת כמה וכמה רכבים שעברו מס' תאונות.

גם אם שילמת 400 שקל על הבדיקה תצא עם ראש מורם שלא הפסדת הרבה יותר ותמשיך בכוח ונחישות לחפש הלאה!

אבי.

אתה צודק זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי,

שילכו כפרה ה-420 שקל בדיקה

אני זכרתי שהוא אמר לי לפני פגיעה אחת בקצה מאחור,

אבל אז שיתברר מה שיתברר זה שינה הכל.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

ידידים יקרים,

תופעה מעצבנת שאני מכיר ומעצבנת לגמרי זה תופעת " האני מכיר את הרכב הוא של חבר שלי , שחונה מתחת לחלון של הסבתא של אמא שלי" , חברים כל עוד אתם לא בעלי הרכב אי אפשר לדעת מה עבר על הרכב באמת באמת , גם הרכב לשעבר שלי גיליתי שיש לה רק מעיכה מאחורה,והייתה בעיה נוספת שכל פעם נקרעות התושבת שמן ופשוט לא הבנתי למה ? נחשו מה. ?!החלטתי לראות באמת מה הולך שם וראיתי שהייתי שם תאונה לא קטנה שכנראה הרסה את הפח של התושבת או מה שזה לא יהיה (כל 4 חודשים נקרעת תושבת) , ומבדק בהרצליה לא עלו על זה . ולי סיפרו "שיש רק מעיכה מאחורה שנגרמה ממדרכה" לא משנה מי מה למה.

פורסם
הוא בטוח לא התהפך,הגג נצבע בגלל שהצבע דהה,כמו בכל הפיג'ו.

תיקונים בגג מופיעים ב "משמעות גבוהה".

תיקוני צבע זה "משמעות גבוהה" ? :roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
תעלה גם את הדף עם המספרים של הקומפרסיה, חשוב ביותר.

אגב, אני אישית לא הייתי קונה.

האמת זה כבר לא משנה,הקומפרסיה טובה מאוד לדברי הבוחן,

(אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה ממחושבת כמו זו)

חשוב לי לציין שהרכב מבחינה מכנית ופנימית שמור בצורה טובה מאוד,וחיצונית גם כן לא רע בכלל...

אני לא רוצה חס וחלילה להרוס למוכר(שהוא בחור טוב ואמין)אם מישהו במקרה יקרא פה ויבין לא נכון..

אני ויתרתי מהסיבות שלי.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

תראה אני מבין את "הלהט" שלך בלקנות את הרכב הזה כי רואים מהשרשור שזה אתה נעול אבל:

יש כאן קבוצת אנשים אובייקטיבית של אנשים שונים עם דעות רכב שונות ואף אחד מהם לא ממליץ לך להתקרב לרכב.

אני בתור בעלים לשעבר של כמה צרפתיות לא פחות-אלא קצת יותר ממה שאתה מציין כאן,לא ממליץ לך ללכת על הרכב הזה.(לפי הנתוני בדיקה-0אין לי הכרות איתו) מה גם שהמשק מת ומחירונים צונחים למה להתפשר על רכב כזה בסכום כזה?!

סבלנות משתלמת.

יהיה טוב!

בהצלחה!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

נשמה עדיף שתפרוש עם הוצאה של 420 ש"ח וזהו.

עם כל האהבה של הרכב הזה, זה נראה שהוא קיבל יותר מידי מכות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

עשית את הדבר הנכון, בפעם הבאה גם תבקש התחייבות על שילדה ואז גם את הבדיקה לא תשלם (או חצי חצי, תלוי מה יסוכם)

יש ברמת החי"ל ברחוב הברזל, 106GTI בצבע חלודה , שחונה שם כל יום - כל היום. (הוא תופס חניה של בודד שזה נכס רציני למי שעובד באיזור, כי לא יכולים לחנות מאחוריך/לפניך כל מיני חולירות)

אם אתה "חם" על אחת כזאת, הייתי משאיר לו פתק, הרכב נראה שמור מאוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנראה שהמקרה הזה רק מחזק את טענתי.

אני טוען (וחושב) שכמעט ולא ניתן למצוא היום מכונית ספורטיבית משומשת עם שלדה נקיה

והמשפט הזה נכון לכל הספורטיביות (וגם לכאילו ספורטיביות) ללא הבדל דת,גזע,או מין.

תקנו אותי אם אני טועה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אתה צודק חלקית , הכל שאלה של סבלנות, תמיד בסוף יימצא איזה אקזמפלר מעניין שהסתתר אי שם אצל איזה ייקה,

שהחזיק אותו מאז שיצא מהחברה וטיפל בו כמו שעון.

בנוסף יש אלמנט של מזל, חיפשתי גולף GTI במשך תקופה ארוכה ולא מצאתי, ודווקא כשהתעוררה לי הזדמנות למכור את רכבי הקודם לאחד מחברי הפורום , מצאתי תוך שבוע רכב מתוקתק - הרכב הראשון שהלכתי לראות !

(הרכב הוחזק אצל בן אדם רציני במשך יותר מ6 שנים וטופל כמו שעון)

בנוסף - הפורומים השונים, ובעיקר הפורום שלנו מאפשר לאנשים לשמוע על רכבים ספורטיביים שמורים שעומדים למכירה ולבצע עסקאות יותר בטוחות, כי רכב מוכר וידוע בפורומים ובמפגשים יכול להימכר מחבר פורום אחד לאחר תוך הורדת גורם הסיכון -למשל שני הרכבים הקודמים שלי נמכרו לחברי פורום שגולשים כאן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.

לדעתי ממש לא נכון - כל מקרה לגופו !

פורסם

בהחלט כל מקרה לגופו, וישנם מדי פעם מציאות מעניינות במיוחד:roll:

אני ברגע שהחלטתי לחפש רכב, יצא ככה שמצאתי את הרכב שרציתי, במצב שרציתי, ובמחיר שרציתי ויותר מזה הרכב עוד לא הספיק להגיע לשום לוח ואו להיות מוצע למכירה עד שאני פניתי אליו אישית.

הכל שאלה של סבלנות, את הרכב הקודם שלי חיפשתי עם נר במערה במשך תקופה של כמה חודשים טובים..

אבי.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.

מסכים ולא מסכים אתך.

אני לא מסכים אתך כי מי שמתעקש מוצא בסוף - חבר שלי קנה קוראדו שתסכים איתי שזה רכב "קצת" יותר נדיר מ- 106 GTI. הלכנו וחרשנו את כל הארץ אחרי כל קוראדו שצצה עד שמצאנו לו אחת ללא טיפה של צבע עליה (כלומר צבע מקורי, למרות שהוא ראה ימים הרבה יותר טובים). גם אני כשחיפשתי קליאו לא הלכתי לבדוק אפילו רכבים עם קצה שלדה, עד שהקליאו שלי צצה ומהר מאוד העיסקה נסגרה אחרי שהרכב עבר בדיקה ויצא נקי מבחינת השלדה).

אני מסכים אתך שזה מאוד קשה למצוא היום רכב ללא תאונות, אלה רכבים שקונים אותם בחורים צעירים ומרבים לעשות איתם תאונות. מכיוון שמדובר בד"כ ברכבים קטנים מאוד כמעט כל פגיעה קדימה/אחורה במהירות של מעל 20 קמ"ש מסתיימת בקצה שלדה. לכן מי שבאמת מחפש כזה רכב ולחוץ בזמן הייתי פונה לבעל מקצוע לבדוק את חומרת הפגיעה מכיוון שלא כל הפגיעות פוגעות בהתנהגות של האוטו (אבל כן פוגעות מעט בבטיחות).

אבל להגיד לך את האמת, גם הקונים הם "זייני שכל" בדיוק כמו המוכרים, יש מעט מאוד בחורים שמוכנים לשלם יותר על רכב שלא עבר תאונות כמו פותח השרשור. כשאני פרסמתי את האוטו למכירה אנשים העדיפו לקנות קליאו ב-15K ש"ח פחות מהמחיר שדרשתי למרות שלרכב יש פגיעת שלדה/קצה שלדה (זה מבלי להכנס לכל התוספות והטיפולים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...