Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב עכשיו שמתי לב שאייל כתב עוד הודעה,שבה הוא מציין שראה לא מעט GTI עם קצה שלדה

האם זה לא מחזק את טענתי?

שוב,הדגש הוא לא על הפן הבטיחותי,גם אני לא הייתי קונה רכב עם מתיחות בשלדה.

אלא על העובדה שאתרע מזלן של המכוניות האלו,ורובן עברו איכשהו טראומות כאלו ואחרות.

איזו טענה זה מחזק?

זה שיש כאלה עם קצה שילדה לא אומר שצריך לקנות אותן.

לא הייתי קונה רכב עם קצה שילדה כדי לקבל ריפודי עור (היו גם GTI כאלה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדיון סובב סביב מכוניות עם קצה שילדה בעלות השפעה על סחירות הרכב בלבד ולא על ההתנהגות והבטיחות.

פגיעות להן יש השפעה על היציבות וההתנהגות של הרכב זה כבר משהו אחר לגמרי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
זה שמכרו ל ולחברים שלך לוקשים ובלעתם אותם, ושאין לכם סבלנות לחפש רכב נורמלי לא אומר שומדבר.

אתה לא יכול לקרוא לרכב שמור, אם הוא עבר תאונת שאסי. נניח הוחלפה כנף בלי נגיעה בשאסי - מילא.

אני אישית מעדיף לנסוע תקופה ברכב רגיל מאשר להתפשר על רכבי שאסי שונים.

כבר עשיתי זאת.

למעשה כשמכרתי את הגולף הקודמת (נוצרה הזדמנות לעסקה משתלמת) ,הייתי מוכן נפשית לחיפוש ארוך , אך לא עשיתי זאת לפני שסגרתי עם חבר שטס לחו"ל לתקופה שאני לוקח ממנו את הפיאסטה שלו בהשאלה לתקופת חיפוש הGTI. לשמחתי מצאתי כ"כ מהר שאפילו החבר עוד קיבל סיבוב בGTI לפני שטס לחו"ל :D

כספר,

בהנחה שרכב ספורטיבי הוא רכב שננהג על המגבלות, אני לא מוכן שיהיה בו פגם. בטוח לא בשילדה.

אני מקווה שכשאני אחליף את הרכב עוד כמה שנים , תהיה לי האפשרות הכלכלית קודם לקנות ואז למכור. וזה הפתרון הטוב ביותר.

מה שכן אני בהחלט מסכים שאין שום סיבה להשתגע ולשלם סכומי עתק מעל המחירון (ועזוב כרגע מה המחירון). סכומי עתק זה דו ספרתי רחוק מ10.

אייל יא גבר! תן כיף! סוף סוף אנחנו מסכימים :-D

פורסם
אלעד,האם היית מוכן לחכות גם תקופה של מעל שנה בכדי למצוא את הקליאו שלך?

או שהייתי מחכה שנה או שפשוט הייתי מתפשר על רכב אחר. מה שכן, אני בטוח שלא הייתי קונה אחת שעברה תאונה רצינית.

השאלה היא האם אתם מסכימים איתי שקשה למצוא ספורטיבית נקיה?

מסכים בהחלט שקשה למצוא רכב ספורטיבי נקי. ולכן יש אנשים שמתפשרים ויש אנשים שלא מתפשרים. אני גם מסכים עם קספר שיש אנשים שצריכים רכב דחוף וזה גם משפיע הרבה על ההחלטה.

הרכב הבא שאני רוצה שיחליף את הקליאו זה הונדה S2000. כל שנה נמכרו בודדות ורובם בילו על עצים/מעקות בטיחות בגלל ההתנהגות המסוכנת והעובדה שאין בקרות אלקטרוניות. אני מבטיח לך שגם אם יקח לי שנתיים למצוא אחת נקיה אני לא אתפשר על אחת שעברה תאונה (וכבר מצאתי אחת למכירה, וזו הסיבה שפרסמתי את הקליאו למכירה בפעם הקודמת, רק חבל שהעיסקה לא יצאה לפועל בסוף).

ד"א, נתתי לך את הדוגמא של חבר שלי עם הקוראדו בשביל להראות לך שגם רכבים שיש בארץ בכמויות של כ-20 חתיכות אפשר (אם ממש רוצים) למצוא אחת שלא עברה תאונות. נכון, זה גרם לנו לחרוש את כל הארץ אחרי כל שמועה שבמקום X עומדת קוראדו מסויימת וזה גם לקח לו מספר לא מבוטל של חודשים למצוא את הרכב המיוחל. הרכב שהוא מצא לא היה בכלל מפורסם למכירה, הוא עצר אותו ברחוב ושכנע אותו למכור (ולבסוף הרכב נקנה למרות מצב מכאני לא מזהיר ועם הגיר הלא נכון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מר זכי יקר, אתה מוזמן למצוא לי S16 בלי קצה שלדה.

אבי.

תחפש אצלך בבית, יותר נכון - בחנייה של הבית של אחיך.

אתה תמצא שם S16 עם שלדה נקייה. :wink:

הרכב הבא שאני רוצה שיחליף את הקליאו זה הונדה S2000. כל שנה נמכרו בודדות ורובם בילו על עצים/מעקות בטיחות בגלל ההתנהגות המסוכנת והעובדה שאין בקרות אלקטרוניות.

כמו שכבר אמרתי לאחיך כשיצא לנו להיפגש - חשבת פעם למה רובן בילו על עצים ומעקות ?

אל תקנה S2000 בתור רכב הנעה אחורית ראשון. פשוט אל תעשה את זה.

זה לא נכתב מתוך התנשאות, אלא מתוך היכרות עם תחום הנהיגה המתקדמת ואופייה של S2000.

בשנים המאוחרות יש ESP וההתנהגות שלה רוככה, אגב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מר תעלול, כנראה שמה שאני אוכל לקנות בעוד כמה שנים תהיה אחת משנים מתקדמות כי היום דורשים על הישנות הרבה מאוד כסף ומאוד קשה למצוא אחת נקיה מתאונות.

אני מבין מאיפה ההמלצה שלך נובעת אבל הרבה אנשים גיחחו, זלזלו ואפילו הימרו תוך כמה זמן הקליאו שלי ושל אחי "תפגוש את העץ" כאשר נודע להם שנהג חדש הולך לקבל כרכב ראשון קליאו ספורט דור ראשון. מאז עברה לה שנה וחצי (ובקרוב אחי מסיים את תקופת הנהג חדש שלו) וברוך השם הקליאו שלנו לא הייתה מעורבת בשום תאונה (וממש לא נהגנו בה כמו זקנים, יש פה הרבה חברי פורום, סירטונים וצילומים שיעידו). רוצה לשמוע עוד סיפורים מגוחכים? כמעט כל הבנים של החברים של ההורים שלי ריסקו את הרכב המשפחתי של אבא ואמא כולל בחור ספציפי אחד שהצליח לרסק אפילו את הרכב החלופי שניתן לו מהחברת ליסינג. האם הם נהגים גרועים? יכול להיות, אבל מה שהבטוח זה שהם לא עברו הכשרה מתאימה כדי לעלות עם רכב לכביש, לא משנה הם נסעו על רכב משפחתי, ספורטיבי, הנעה קדמית, אחורית או כפולה.

ולכן (בפעם הראשונה כנראה) אני אאלץ לחלוק על דעתך מר תעלול. אני לא מזלזל ב-S2000 ואני בעצמי נסעתי בכמות נכבדת של רכבי הנעה אחורית מכל הסוגים ואני מודע לרמת הסכנה אבל בהדרכה נכונה (זה מה שאני עשיתי לאחי עם הקליאו), טיפת היגיון ושכל ישר אפשר לסוע ב-S2000 מבלי לרסק אותה גם אם זה הרכב הנעה אחורית הראשון שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תחפש אצלך בבית, יותר נכון - בחנייה של הבית של אחיך.

אתה תמצא שם S16 עם שלדה נקייה. :wink:

כמו כן, ה-S16 שהייתה של לידור מהפורום (פורשה 911) ושל ברשד בעבר וכיום היא בנתניה,

שלדה נקייה ואוטו במצב טוב מאוד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

פשש , עם ה2 האלו (אחת שלי והכחולה) אנחנו כבר מוכיחים שבערך 15 אחוז מה306S16 היום בארץ עם שלדה נקייה :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...