Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הסיוויק כנראה תוצע למכירה בחודש הבא, ולא לא התשגעתי :twisted:.

אבי טוען זה מזמן שגבר נוהג בBMW, ולכן גם אני ימשיך את מסורת המשפחה, ורוצה להיות הבעלים של אחת כזאת.

מה שכן בדיוק פה באה ההתלבטות, מי שלא מכיר אני נוהג בהונדה סיוויק שנת 95 מאוד מושקעת ומאוד שמורה, ישנם מעט מאוד סיוויק במצב כזה בכבישים, ואני יודע שאני יכול עוד לנסוע אית עוד הרבה שנים והאוטו לא נמכר עקב בעייה אלא בגלל הרצון "לשדרג".

כתבתי לשדרג במרכאות כי ההתלבטות היא האם אני עובר לרכב טוב יותר, אני לא ימצא BMW במצב של הרכב שלי, וגם הידע שלי בדגמים האלה שואף לאפס, אפס מוחלט לכן אל תצחקו עלי בשאלות המוזרות שאני הולך לשאול כאן.

מנגד בסיוויק שלי מכיר כל חלק ויודע בדיוק הכל עליה.

האם 320\318 עדיפה על הסיוויק שלי?

האם שני הדגמים בעלי הנעה אחרוית ואיך זה מתבטא בנהיגה?

האם לדגמים האלו יש בעיות מיוחדות במנוע או מחלות גיר או כל תקלה ידועה אחרת?

האם עלות האחזקה כולל ביטוח גבוהה יותר?

מה מצב הגניבות?

בכמה אני יכול למכור את הסיוויק?

ובכלל מה אתם מייעצים?

והאם מעבר לרכב עם יותר סטטוס שווה וויתור על רכב אהוב במצב כמעט מושלם?

וכמובן חשוב לציין כי אני גם רוצה BMW ולא עושה את זה בגלל דרישות האב, BMW=סטטוס מסויים אצלינו.

לכן אשמח באמת לעזרה כנה ואמיתית.

וכמובן תודה רבה!

פורסם

בומרים בעלי הנעה אחורית, למאט דגמים עם הנעה כפולה. ל-320 יש 150 סוסים ו-6 צילינדר, לאומת 318 בעלת מנוע 1.8 ו-4 צילינדר (ככל שאני זוכר 115 סוסים). לכן, לפי דעתי בבירור עדיף לקחת את אחד מדגמי 6 צילינדר, כלומר 320+. העיניין, לפי מה שרואים ביד 2, הם יקרים למדי ביחד לדגמי 4 צילינדר. השאלה בסופו של דבר, אילו ביצועים אתה מצפה. לא ציינת תקציב, אבל אני משאר שמדובר על אקזמפלרים משנים מוקדמות, בסביבות אמצא שנות ה-90'. בקשר להבדלים בין הנעה קדמית ואחורית, היו לא מאט דיונים בפורום. גם אני עשיתי מעבר לפני כחצי שנה להנעה אחורית. היגוי מרגיש שונה. מבחינת אחזקה של בומר "קטן" קשה לי להגיד, אבל אני מניח שאחזקה לא תהיה זולה. לבומרים "גדולים" אחזקה יקרה מאוד ולא הייתי אומר למשל ש-E32 מזדקנת יפה (שוב אוטו ממתין לחלק מגרמנייה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר על 320\318 משנים 97-98.

אני לא מצפה לביצועים מהרכב, והתקציב הינו 35-40, וקראתי הרבה ועכשיו אתה שוב אומר שהאחזקה יקרה, במה זה מתבטא? אמינות על הפנים וחלקים יקירם? או תצרוכת דלק וביטוחים?

תודה.

פורסם
מדובר על 320\318 משנים 97-98.

אני לא מצפה לביצועים מהרכב, והתקציב הינו 35-40, וקראתי הרבה ועכשיו אתה שוב אומר שהאחזקה יקרה, במה זה מתבטא? אמינות על הפנים וחלקים יקירם? או תצרוכת דלק וביטוחים?

תודה.

עדיף לך לקחת אחת משנת 98 כי היתה מתיחת פנים ושינוי עצום בדגמים האלו ואילך, מומלץ ורצוי 320I מנוע v6 שמספק בשנה הנ''ל 154 כוחות סוס הנעה אחורית כמובן.

אל תצפה לחלקים זולים ו/או קלים להשגה כמו בסיויק המשפחתית חלקים יקרים יותר משמעותית מקוריים, פה אתה כבר מפרנס את קמור, מבחינת אמינות היא מושלמת, היא מעולה, חווית הנהיגה עיצוב פנים שנוטה לנהג, סביבת נהג יפה למכוניות מתחרות מאותן שנים, היגוי מעט שונה, הבולמים מעט קשים כאלו ולא תמיד נוחים לנסיעה עירונית, אבל תמיד אפשר להחליף.

יש ים של אפשרויות שיפורים, החל מקוסמטיקה ועד צמיגים.

ידוע לעיתים רחוקות על בעיות חשמל, במיוחד בסטרטר ואלטרנטור שנוטים לשבוק, יש לשים לב לזה.

הגיר מעולה 4 הילוכים, רצוי להקפיד על בעלים שטיפל ויכול להוכיח זאת.

מבחינת ביטוחים היא לא יקרה משאר משפתית מאותן שנים.

מה עוד תרצה לדעת?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
עדיף לך לקחת אחת משנת 98 כי היתה מתיחת פנים ושינוי עצום בדגמים האלו ואילך, מומלץ ורצוי 320I מנוע v6 שמספק בשנה הנ''ל 154 כוחות סוס הנעה אחורית כמובן.

תיקון קטן ברשותך, ב.מ.וו. לא מייצרת מנועי V6. מדובר במנוע 6 צילינדר טורי (זה עדיף על מנוע V6).

Volk, אני לא יודע איך מחירי חלפים של E36. אבל מחירי חלפים של E32/E34 גבוהים למדי.

כאן אתה יכול בערך לקבל סדר גודל של מחירים:

http://www.realoem.com/bmw/select.do

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צודק, טעות שלי.

לגבי הדלק, תצפה לצריכה ממוצעת של 1ל 8.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה על התשובות.

מהם הדברים שהכי צריך לשים לב בנקייה של הרכב הזה? האם יש מחלות ילדות מיוחדות ושוב, מה אחוז הגניבות שלו?

ומהם המחירים הריאלים שבהם נמכרים אקזמפלרטים בין השנים 97-98?

המון תודה!

פורסם

אבי טוען זה מזמן שגבר נוהג בBMW,

איזה VOLK. מלך החיות אתה! אריה בג'ונגל.

לנו הייתה E36. רכב עם עיצוב פנימי מיושן. רדיאטור קטן שהיה מתחמם תחת כל עץ רענן ומלא בעיות חשמל קטנות כמו בצרפתיות.

לאחר מכן לאשתי הייתה בורה 2001 והיום אני נוהג בפוקוס.

שלושת המכוניות בעלות אותו RIDE בדיוק. פתאום הכל מוכר. אפילו כפתורים על הדשבורד.

פורסם

מצטרף להמלצה על דגמי ה-6 צילינדר, תחפש בסבלנות אחת שמורה ככל שאפשר, זה יחסוך לך הוצאות בעתיד.

אישית, אם חשובים לך ביצועים, תרד בשנתון ותחפש אחת עם מנוע 2500 או 2800, תשלם קצת יותר על יישור קו אבל תרוויח הרבה בהנאה.

ההנע(א)ה האחורית מורגשת בעיקר בסיבובים, אם מבטלים את בקרת האחיזה (לא זוכר אם יש בדגמי 1998) נהנים יותר :-)

פורסם

בקרת אחיזה החל מדגמי 2001.

שוב, יש הבדל ענק בן 97 ל 98.

97 מנוע 6 טורי שמורה עם סאן רוף ומערכת ברמה תימכר סביב ה 40.

98, כמו שאמרתי מתיחת פנים, מנוע 6 טורי כולל סאן רוף מקורי ומושבי עור תימכר סביב ה 50.

לגבי אחוז גניבות אין לי מושג, אולי חב מהמשטרה יכול לספר לך.

חלפים דיי יקרים, שלא תחשוב על חיקוי או תחליפים, מה שזול לבסוף יקר...

כמה אתה מבקש על ההונדה שלך?

פורסם

לשואל - אם חשבת שהסיביק היא יקרה מבחינת הביטוח, חכה חכה שתגיע לבימר. שם חברות הביטוח כבר שוחטות ובגדול...

ולאלפא 164 - אנא ממך, השם היא "בימר" ולא "בומר".

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

האמריקאים אומרים בימר, הרוסים בומר. זה לא רשמי וזה לא רשמי. אין כל עדיפות. האמריקאים גם אומרים פורש, וגם זה לא נכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...