Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיג'ו 306XR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הקרוב מעוניין לרכוש רכב מסוג פיג'ו 306XR 94 או95.

מנוע 1600 ידנית דגם האצבק.

תנו לי חוות דעת עליה.

מה הדברים שאני צריך לבדוק במיוחד לפני הקניה,זה רכב ראשון שקונה.

תודה מראש אור.

פורסם

דגם ה-XR מגיע עם זוג חלונות חשמליים, הגה כוח וכרית אוויר אחת.

בגדול הרכב נוח, די מרווח ומהנה מאוד לנהיגה.

אחת הבעיות בדגמים הללו (לפני מתיחת הפנים) היא מערכת החשמל הבעייתית ברכב ובנוסף כמו כל הצרפתיות, רגישה מאוד לחוסר צומת לב (טיפולים בזמן, חלפים ונוזלים איכותיים).

מעבר לבדיקה במכון\מוסך יש לבדוק את כל חלונות החשמל (עלות התיקון לא זולה ויש להם נטייה להתקלקל הרבה), מצב ההגה (מתקלף מהר מאוד באם לא כוסה\עמד בשמש), פלסטיקה של הדשבורד שעלולה להיות יקרה להחלפה.

מבחינה מכאנית הרכב רגיש מאוד למי ברז, בדוק מים ירוקים ברדיאטור ועל הדרך סימני שמן שרוף המעידים על ראש בדרך, נזילת שמן גיר היא גם מחלה ולא מבשרת טובות וכמו כן נזילות שמן מהמנוע.

בקשר למרכב ולא פחות חשוב מכל השאר, חפש סימני חלודה על הגג ומתחת לגומי של הדלתות, תיקון גג חלוד ורקוב יעלה הון.

חשוב מאוד לבקש מהמוכר את היסטוריית הטיפולים של הרכב, כך תוכל לקבל תמונה כללית לגבי רמת האחזקה. בדוק מתי נעשה טיימינג לאחרונה.

פורסם
דגם ה-XR מגיע עם זוג חלונות חשמליים, הגה כוח וכרית אוויר אחת.

בגדול הרכב נוח, די מרווח ומהנה מאוד לנהיגה.

אחת הבעיות בדגמים הללו (לפני מתיחת הפנים) היא מערכת החשמל הבעייתית ברכב ובנוסף כמו כל הצרפתיות, רגישה מאוד לחוסר צומת לב (טיפולים בזמן, חלפים ונוזלים איכותיים).

מעבר לבדיקה במכון\מוסך יש לבדוק את כל חלונות החשמל (עלות התיקון לא זולה ויש להם נטייה להתקלקל הרבה), מצב ההגה (מתקלף מהר מאוד באם לא כוסה\עמד בשמש), פלסטיקה של הדשבורד שעלולה להיות יקרה להחלפה.

מבחינה מכאנית הרכב רגיש מאוד למי ברז, בדוק מים ירוקים ברדיאטור ועל הדרך סימני שמן שרוף המעידים על ראש בדרך, נזילת שמן גיר היא גם מחלה ולא מבשרת טובות וכמו כן נזילות שמן מהמנוע.

בקשר למרכב ולא פחות חשוב מכל השאר, חפש סימני חלודה על הגג ומתחת לגומי של הדלתות, תיקון גג חלוד ורקוב יעלה הון.

חשוב מאוד לבקש מהמוכר את היסטוריית הטיפולים של הרכב, כך תוכל לקבל תמונה כללית לגבי רמת האחזקה. בדוק מתי נעשה טיימינג לאחרונה.

היסטוריית טיפולים ברכב מודל 94?!!על מה אתה מדבר?הגה מתקלף?! אני לא יודע איזה מודל הרכב שלך ומה המצב שלו אבל היו לי 3 יחידות של 306 ב11 שנים האחרונות ובאמת שלא היה אפילו פעם אחת שום בעיה/תקלה מתוך מה שרשמת!! ודרך אגב האחזקה זולה מאד תנסה להחזיק הונדה או סוזוקי כדי לקבל אומדן לגבי עלויות אחזקה.

פורסם

pizo היקר, אתה יכול לנסח עצמך גם ללא כל סימני הקריאה המיותרים (זה לא תחליף לסימני ניקוד), אני מדבר עם ניסיון עם 4 רכבי פיג'ו (106 ו-306).

1. היסטוריית טיפולים מהתקופה האחרונה, תתפלא שלי מודל 95 וקיימת כל ההיסטריה עד היום.

2. גם ההגה שלי כמו חדש, אבל ראיתי עשרות אקזמפלרים עם הגה מתקלף, בייחוד מהצד הפנימי (איכות חומר ירודה).

3. עם מה עוד אינך מסכים? בעיית החשמל או הגג שנוטה להחליד?

4. רכבים יפניים מהשנים האלה אמינים יותר מהצרפתיות, מקווה בשבילך שאתה לא מעוניין להיכנס עמי לוויכוח כזה.

כל מה שרשמתי מבוסס על ניסיון נרחב עם רכבי הקונצרן מהשנים הללו. זה לא אומר שכל ה-306 יסבלו מהבעיות הללו במדיוק, במיוחד אם הם נשמרו כראוי.

אז ידידי, יום טוב!!! :)

פורסם

כמו מה?

לא קשור בכלל, זאת הייתה דוגמא ספציפית לרכב מטופל ושמור עם היסטוריית טיפולים מסודרת. אף אחת מהתקלות הנ"ל לא התגלתה אצלי.

גילוי נאות: אין הרבה 306 על הכביש במצב כמו שלי.

שים לב - גם פותח השירשור לא בדיוק מחפש רכב חדש.

אני מדבר מניסיון עם אקזמפלרים אחרים ורכבים אחרים של הקונצרן שהיו בבעלותי.

פורסם
היסטוריית טיפולים ברכב מודל 94?!!על .

ברשותי 306 משנת 96, את הרכב רכשתי ממנהל בית הספר שלי שהיה בחטיבה.

קיבלתי את ספר הרכב עם הסטוריית טיפולים, כולל כל מה שהוחלף עם קבלות.

הסטוריית טיפולים היא לא דבר חריג למצא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ברשותי 306 משנת 96, את הרכב רכשתי ממנהל בית הספר שלי שהיה בחטיבה.

קיבלתי את ספר הרכב עם הסטוריית טיפולים, כולל כל מה שהוחלף עם קבלות.

הסטוריית טיפולים היא לא דבר חריג למצא.

בתור בן אדם שביצע קרוב ל 300 עיסקאות טרייד אין ומכיר את שוק הרכב הישראלי מבפנים והחוצה חד משמעית כל הכבוד למי שמקפיד על טיפולים מתועדים וההיסטוריה שלהם ברכב ממודל כזה אבל זה מאד נדיר.

• תוכן חדש...