Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט תמונות | Megane SPORT 225

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בבקשה לדעת עם איזה גוף ואם איזו עדשה התמונות צולמו?

ואיזו עריכה התמונות עברו?

האם מדובר בעיבוד hdr?

אני אישית גם צלם חובב כבר תקופה לא קטנה ואני חייב לציין שהתמונות מאוד יפות למרות מה שנאמר כאן על העיבוד.

אני רק יכול להגיד שכפי שזה נראה זה לא עיבוד מאסיבי כל כך,והתוצאה מדברת בשם עצמה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כולם צודקים אבל נראה שהתמונות פה נערכו באופן מוגזם

אני כצלם חובב מעולם לא התעסקתי בפוטושופ, אני מאמין שאם לא הצלחתי להביא את מה שרציתי אני אנסה להשתפר

בכל מקרה זאת דעתי.

מוגזם? שחור לבן וקצת קונטרסט זה מוגזם בשבילך? אין לך מושג מה הולך בחוץ...

לטעמי צלם טוב כמו שנאמר עד כה זה צלם שיודע לתפוס את הרגע הנכון, בזווית הנכונה ולהעביר את זה לצופה בצורה שיתלהב ויתרגש מהתמונה ברמה הכי גבוהה שאפשר.

תסתכלו לדוגמא על הצילומים של טופגיר מהעונה האחרונה (12), נכון זה ממש מגניב ויפה הצילומים של השמיים הצבעוניים והרכבים בכל מני זוויות. אבל מדי פעם בכתבות אפשר לתפוס רגעים של צילום פשוט מטורף כמו לדוג' כשהם מצלמים את הרכב מפרפר ביציאה מהמקום בצילום של HIGH FPS ורואים כל טיפה ניתזת מהרצפה, או צילומים שהרכב בהחלקה (שהם אגב צילומים מסוכנים מאוד).

אבי.

אבי כל התמונות וכל הסרטונים שלהם עוברים עריכה כבדה! ובשביל לתפוס כל טיפה ניתזת מהריצפה צריך מצלמה ועדשה שעולים יותר מהאוטו שלי ( למרות שהוא לא עולה הרבה ). אני מצלם במצלמה פשוטה ברמה מאוד נמוכה.

ובכלל, זה לא פורום צילום. תפרגנו לבחור על האוטו החדש. :twisted: אני לא מעניין, אני לא יודע לצלם והמצלמה שלי זקנה מתפרקת.

פורסם
אפשר בבקשה לדעת עם איזה גוף ואם איזו עדשה התמונות צולמו?

ואיזו עריכה התמונות עברו?

האם מדובר בעיבוד hdr?

אני אישית גם צלם חובב כבר תקופה לא קטנה ואני חייב לציין שהתמונות מאוד יפות למרות מה שנאמר כאן על העיבוד.

אני רק יכול להגיד שכפי שזה נראה זה לא עיבוד מאסיבי כל כך,והתוצאה מדברת בשם עצמה.

אני מצלם עם 350D ישנה ופשוטה. עדשות ברמת חובבן. לא מצלם HDRים. וזה באמת לא עיבוד מאסיבי, אנשים אוהבים להגזים או שהם לא מבינים בזה.

פורסם

ניקון D80 עם עדשת קיט 18-135

עיבודים פשוטים - צבעים, קונטרסט וגרדיינטים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מודע לכך שהצילומים עוברים עריכה כבדה ולכן אמרתי שלא התלהבתי מהשמיים הצבועים, או מהרכבים בשחור לבן. כן זה נחמד ונעים לעין אבל הצילומים הבאמת מטורפים זה כל הרכבים שעומדים במחסן ונדלקים סביבם נאונים כאלו ואחרים, הצילום עם המצלמה של הHIGH FPS לטעמי זה הדבר הכי יפה שאפשר להביא למסך מבחינת רכבים.

הם פשוט יודעים לתפוס את אותם הרגעים שאנחנו כל כך אוהבים לראות, זה צילום אמיתי ! פרגון גדול לתמונות שהופיעו עד כה בכ"א יפיפיות אחת אחת.

אבי.

פורסם

זאב בהחלט תמונות מצוינות, מתי רואים אצלך Mark III? (אתה רואה, גם אני מכיר דגמים מקאנון).

בנוגע לבחור ששאל כאן אם הצילומים HDR. בכל אופן אני לא רואה כאן באופן אישי צורך בHDR. אלה אם כן היה מצולם רכב במקום שיש הרבה שמש וצריך להתפשר על אחד הדברים, השמיים שיצאו שרופים או הרכב. אז היה צורך בשימוש בHDR.

בכל מקרה, כל הכבוד.

JEP.

:-)

פורסם

הלו תרגיעו לא האשמתי אף אחד בצילום גרוע:-D

הצילומים והזויות יפים ויפות כאחד, אני אוהב תמונות פשוטות ללא שום עריכה מכיון שאז לפי דעתי מאבדים מהמקוריות

אבל שוב התמונות יפות המקום מעולה.

נ.ב המצלמה שלי היא גם 350D קשישה עם עדשה 28-200 שירשתי מאח שלי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כולם צודקים אבל נראה שהתמונות פה נערכו באופן מוגזם

אני כצלם חובב מעולם לא התעסקתי בפוטושופ, אני מאמין שאם לא הצלחתי להביא את מה שרציתי אני אנסה להשתפר

בכל מקרה זאת דעתי.

התמונות פה דווקא לא נראות כאלה שערכו עריכה כבדה, ומעבר לזה ידידי אתה צריך להבין שיש צילום חובבני שזה דבר אחד, ויש צילום יותר מקצועי.

היום בעידן הדיגיטלי,לא קיים צילום מיקצועי שלא עובר עריכה כזו או אחרת.

לא בגלל שהצילום היום הוא חרא צילום,אלא בגלל שיש את האפשרות לשפר וליצור תמונות יותר איכותיות מבעבר.

צלם איכותי יודע לתפוס רגע, אבל יש הבדל בין לתפוס רגע או זוית מתאימה מאובייקט סטטי (כמו מכונית חונה למשל), הרבה הרבה יותר קשה לתפוס רגע באופייקט בתנועה,ושם בדר"כ העריכות של התמונה עוד יותר אינטנסיביות (ולרוב על כל תמונה עושים לפחות איזה 3 -4 פריימים ומתוכם בוחרים לעריכה את זו שיצאה הכי מוצלחת).

אני אישית גם צלם חובב, אמנם אין לי מצלמה שאפילו מתקרבת לרמה של יתר הצלמים פה אלא משהו הרבה יותר פשוט, ואני גם לא יודע להתעסק עם תוכנות העריכה השונות,כך שיוצאות לי תמונות סבירות,לא מעבר לזה.

ובכל אופן, אחלה תמונות וווקה ויוליה,שיחקתם אותה.

וניר, מברוק על הרכב החדש, תהנה ממנו ושמור עליו ועל עצמך,הרכב מדהים ובשחור הוא בכלל נראה ממש טוב !

יש לי אחת כזאת ברחוב ואני כל פעם סוקר אותה מקרוב, רכב מדליק לאללה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תעבור לניקון,יצאו תמונות עוד יותר טובות:twisted:

חבר,אחלה תמונות! מוריד בפניך את הכובע!

לבחור שכתב שהיום זה עידן דיגיטלי ואפשר לראות את התוצאה על המסך,המסך הזה לא משקף כלום! (אצלי הוא 3' LCD ועדיין התמונות נראות שונות על המחשב).

Got To love It

פורסם
אחלה תמונות Blue Jay ,

אבל עם כל הכבוד ,את ההבדל רואים בתמונות של VOVKA (עדשה? פוטושופ? פלאש חיצוני? כולם ביחד? )

מעניין איזה תמונות ה-D 80 תוציא עם עדשה שהיא לא קיט.

בצילומים מוקטנים באינטרנט לא תראה הבדל.

מצטער לפי דעתי צלם איכותי צריך לדעת להשתמש במצלמה בשביל לעשות זאת,

אם נאמר שמשתמשים בפילים ולא רואים מה יצא אז בסדר, אבל היום יש מצלמות דיגיטליות שעוזרות לצלם להגיע לתוצאה הרצוייה

גם המצלמה עושה עיבוד לקלט מהחיישן, אז במה היא שונה מפוטושופ?

דיגיטל זה לא פילם. הטכנולוגיה השתנתה והטכניקה איתה. להמשיך לצלם "כמו פעם" זו אווילות.

רוצה לצלם "כמו פעם" צלם בפילם.

מה גם שגם בחדר החושך היו עושים מניפולציות...

דרך אגב, אני גם לא יודע עריכת תמונה מעבר לרמה מינימלית, כי זה פחות מעניין אותי. אבל זה לא פחות לגיטימי או פחות מקצועי או פחות... כל דבר אחר. זה חלק מצילום כמו המצלמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש כאלה שמעדיפים עם עריכה ויש כאלה שמעדיפים בלי, הוויכוח אם זה כן אומנותי או לא אומנותי חסר מטרה.

ההוא עם הקרחת אומר את זה יותר טוב מכולם:

"באומנות כמו באומנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה !"

והוא צודק..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...